0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 16:30

28.kolo, MSFL , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: V duelu Kroměříže s Mohelnicí se na branky čekalo marně


Branky


0

Zasloužená dělba bodů. Každý z celků měl jednu velkou šanci, které zůstaly neproměněny...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kroměříž zlepšila defenzivu

Korměříž jako papírový favorit chtěla dát zapomenout na své minulé představení, kdy padla v poměru 2:7 ve Velkém Meziříčí. Hromek mohl domácí poslat do vedení, ale jeho střela skončila jen v náruči Večeři. Přesněji si nepočínal ani Haša. Mohelnice si nebezpečné akce připravila po půlhodině hry, kdy hlavička hostujícího hráče mířila nad břevno. Šustr s Večeřou si všechny situace pohlídali.

Domácí zachránila tyč

 Hnez zkraje druhé půle si hosté vytvořili obrovskou šanci, jenomže neproměnili. Šustra zachránila nejprve nepřesnost zakončujícího hráče, v 55. minutě pak dokonce tyč. Kroměřížské mohl rozradostnit mladý Cupák, v zakončení si ale vylámal zuby na brankáři, který jeho střelu ztečoval na roh. Utkání pak už dospělo do bezbrankového konce.

 

 

Ohlas- Marek Zdráhal, hlasatel:

"Utkání dvou vyrovnaných týmů, které preferují oba postupné útoky, takže převládala kombinační hra, zajímavá ve středu pole. Samozřejmě tomu trošku chyběly finálky, šance a to vzhledem k tomu, že oba týmy hrály uprostřed, tak se hodně kombinovalo. Pro oči diváka zajimavý zápas, ale trošku tomu chyběly ty góly. Nejlepší hráč, trošku mě svádí říct Cupák, protože je to mladý chlapec a všímal jsem si ho ve hře a myslím si, že patřil k tomu nejlepšímu na hřišti. V Mohelnici se mi vždycky líbili, protože jsem obránce, stopeři, takže ten třicetiletý chlapec co hrál pravého stopera, Kuba, ten hrál výborně."



Ohlasy k zápasu


SK Hanácká Slavia Kroměříž
Jaroslav Baďura, trenér:: "Po tom, dá se říct, velkém výprasku ve Velkém Meziříčí, tentokrát podalo mužstvo dobrý výkon aspoň dozadu. Určitě bylo vidět, že chyběl Silný se Strašákem, tím pádem ta kvalita dopředu chybí, no ale dnes to byl poctivě odpracovaný boj. Soupeř, který se ukázal se zkušeným kádrem, tady předvedl fotbalovou kvalitu, a my s mladíky si ten bod zasloužili. Soupeř měl jednu tutovou šanci, která skončila na tyči, naší největší měl Cupák, který neproměnil."

FK Mohelnice
Roman Sedláček (trenér): „Dnes jsme dosáhli velmi cenného bodu ze zápasu s velmi silným soupeřem. S výkonem hráčů a jejich nasazením jsem velmi spokojen. Jde vidět, že hrají s nasazením o každý bod v tabulce. Také jsme dnes zkusili více zatížit našeho nejmladšího hráče Jakuba Svobodu, který svým výkonem, ačkoliv to pro něj muselo být velmi těžké, splnil naše očekávání. Naše mladé ale zapracovávat musíme. Jak už jsem několikrát uvedl, jsme nováčkem soutěže, a tudíž jsme rádi za každý bod do tabulky. V soutěži se letos teprve zabydlujeme a každý zápas je pro nás jen další zkušeností. Remíza je dnes asi spravedlivá. Soupeř hrál v první půli z hlubokého bloku, přes který jsme se jen velice těžko prosazovali. Domácí byli houževnatí a předvedli hodně bojovnosti, přesto jsme si během hry stačili vytvořit tři opravdu vyložené šance. Bohužel tomu dnes chyběly góly.“



Sestavy


SK Hanácká Slavia Kroměříž
M. Šustr [-] - J. Kašík [-] , P. Rajnoha [-] , D. Čep [-] - T. Jeleček [-] , M. Cupák [-] , D. Stratil [-] , N. Višněvský [-] (65. D. Hynčica [-] ) , P. Silnica [-] - R. Haša [-] , J. Hromek [-] (72. J. Ferko [-] )

FK Mohelnice
P. Večeř [-] - O. Seibert [-] , R. Kuba [-] , J. Heidenreich [-] , M. Kovář [-] - M. Bzirský [-] (72. M. Olejník [-] ) , M. Kotůlek [-] (61. J. Svoboda [-] ) , D. Bača [-] , J. Fišara [-] - L. Hapal [-] (88. L. Pinkava [-] ) , F. Žák [-]

ŽK: 26. D. Stratil , 62. D. Čep , 77. M. Šustr , 81. R. Haša - 61. O. Seibert , 64. R. Kuba .
Hráči zápasu: M. Cupák - R. Kuba .
Místo: tráva. Počet diváků: 288. Rozhodčí: Vejtasa Simon - LÍKAŘ Petr, KOLÁŘ Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.