Dívčice rozstřílely Lišov, šesti góly se blýskl kanonýr Ježek


Branky


8. M. Ježek , 20. M. Ježek , 37. M. Ježek , 43. M. Ježek (p.) , 56. M. Ježek , 59. M. Ježek , 71. S. Rejdal - 60. E. Čadek
11

Dubenec - Dívčice v prvním kole III. třídy přejely rezervu Lišova vysoko 7:1. Už po poločase to bylo 4:0, ale domácí se nezastavili a přidali další čtyři trefy. Dvojitý hattrick zaznamenal kanonýr Michal Ježek a jednu trefu přidal Stanislav Rejdal a Dívčice tak sebraly hladké tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po poločase bylo rozhodnuto

Domácí se prosadili už v 8. minutě, kdy se po krásné přihrávce Hezoučkého poprvé trefil Michal Ježek. Lišov mohl rychle srovnat, ránu Fiktuse zpoza vápna však lapil připravený Maršán. Další příležitosti nevyužili Rejdal a Šťastný, ale domácí to nemuselo vůbec mrzet. Rejdal nejprve v další příležitosti selhal, ale míč se mu vrátil. Tentokrát přihrával, a Michal Ježek zvýšil na 2:0. Snížit mohl po rohovém Bicera, ale brankář si ho na poslední chvíli dokázal pohlídat. Vzápětí přišel další moment Michala Ježka. Domácí útočník si naběhl na pas Hezoučkého a v úniku propálil hostujícího brankáře. A do poločasu to bylo už 4:0. Ondřej Šťastný si našel volné místo ve vápně a byl faulován. Pokutový kop bezpečně proměnil Michal Ježek. Domácí využívali téměř všechny šance, hosté si naopak moc příležitostí nevytvořili.

Druhý poločas přinesl další branky

Domácí se nezastavili a pálili ostrými i po přestávce. Ránu Rejdala z levé strany ještě brankář Bicek vyrazil, ale na dorážku Michala Ježka už byl krátký. Následně dvojitý hattrick dokonal Michal Ježek, který zůstal v pokutovém území nehlídán, a to dokázal potrestat. Minutu na to se podařilo hostujícímu týmu přidat alespoň čestný úspěch v podobě krasné střely Emila Čadka, která skončila v levé šibenici 6:1. Gólostroj domácích se ještě nezastavil. Na 7:1 zvyšoval po rychlém protiútoku Stanislav Rejdal. Dívčice si tak připsaly v úmorném vedru hladké tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Mír Dívčice
Jan Valenta (hráč): Čekali jsme, že budeme soupeře dobývat. Pomohla nám první branka, po ní jsme zápas hlídali a přidali i další góly. Branek jsme mohli dát i víc. Vyhráli jsme zaslouženě a věřím, že v podobných výkonech budeme pokračovat i nadále. Zapojili jsme do hry i další hráče, kteří zatím moc nehráli. Musíme poděkovat i divákům, zejména Jirkovi, že nám fandil.




Počet diváků: 20. Rozhodčí: POJAR Pavel - AMBROŽ Martin (N), MLÝNEK Dušan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
16. 8. 2021 21:01
Hodnocení zápasu

Tip experta: výhra domácích

Nová sezóna, nové cíle a Dívčice jako každý rok chtějí atakovat nejvyšší příčky, proto tipuji první vítězství hned na domácí půdě.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích