1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 15:30

22.kolo, MSFL , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hlučín vyhrál a drží se nahoře


Branky


0

Hlučín remizoval minulý zápas ve Velkém Meziříčí a chtěl bod z venku potvrdit. Hosté v minulém zápase porazili silný Hulín a jeli tak do Hlučína ve velké pohodě..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branka Sasína rozhodla

Ačkoliv se první poločas jednoznačně lépe vydařil domácím, už ve 4. minutě bylo rušno na druhé straně, když Heidenreich nacentroval do velkého vápna, Žižka chtěl odkopnout balón, místo toho ale trefil do hlavy Martina Vokouna. Sice nechtěná, ale celkem jasná situace, která penaltou neskončila. Potom už ale hru ovládli domácí. V 9. minutě se po centru z pravé strany na naše malé vápno marně natahovali zcela volní Kraut a Talián. V 21. minutě potom Talián střílel z hranice velkého vápna těsně nad. V 28. minutě se už domácí dočkali, když od lajny Heiník rozjel kombinaci na jeden dotek, balón se tak dostal k rozběhnutému Štefkovi, který nacentroval na přední tyč, odkud dorážel Sasín, 1 : 0. V 35. minutě se ve středu hřiště uvolnil Foltýn, který nahrál Krautovi, ten však z hranice našeho velkého vápna pálil nad. Hosté se připomněli až v 38. minutě, kdy se po tvrdém souboji do zakončení z pozice před velkým vápnem dostal Lukáš Hapal, který ale pálil mimo bránu domácích na roh. To bylo z prvního poločasu vše a domácí byli spokojenější.

Druhá půle branku nepřinesla

Od počátku toho druhého hostující tým zvýšeným nasazením hru vyrovnal, soupeře už do ničeho nepouštěl, ovšem také nebyl příliš nebezpečný. Až v 59. minutě Seibert nacentroval do velkého vápna a hlavička Kopy orazítkovala břevno brány domácích. Z okamžitého protiútoku Sasín předložil balón před velké vápno Krautovi, který se díky dobrému pohybu dostal do zakončení, Hora ho ale vychytal. V 79. minutě Horův výkop Lukáš Hapal hlavou prodloužil mezi obránce hostů, za balónem šel skluzem Filip Žák, měl to ale na dlouhou nohu, a tak se mu zakončit nepodařilo. V posledních minutách hráli hosté na tři útočníky a domácí ukovali na jejich polovině. V 89. minutě se jim málem podařilo vyrovnat, když Heidenreich po faulu domácích rozehrál balón do velkého vápna, kde v hlavičkovém souboji odstínil bránícího hráče domácích Lukáš Hapal, balón tak propadl na zadní tyč k Honzovi Fišarovi, který jej dokázal před brankářem domácích Hampelem nakopnout na protilehlou tyč, kam šel po hlavě Milan Šmíd, který snad o 10 centimetrů minul zcela prázdnou bránu. Víc se nestalo a Hlučín tak slaví tři body. Hosté odjíždějí bez bodu, ale sevztyčenou hlavou.



Ohlasy k zápasu


FC Hlučín
Milan Valachovič, trenér: „Trochu na nás ležela deka, řekli jsme si, že zápas musíme odbojovat. Věděli jsme, že nemůžeme soupeře pouštět do standardních situací, protože má v kádru výborné hlavičkáře. S výsledkem jsem spokojený, výkon ale musíme vylepšit, v naší hře vidím mezery,"

FK Mohelnice
Roman Sedláček, trenér: „Dnes jsme nedokázali zachytit začátek a vyrovnat se s agresivním nástupem domácích, z čehož pramenila jejich herní převaha a také využití jedné šance. Ve druhém poločase jsme se ale zvedli a předváděli to, co v minulých zápasech. Hráči ve druhém poločase rozhodně zabojovali a soupeře pustili jenom do jedné příležitosti. Vzhledem k našemu výkonu ve druhém poločasu by zápasu spíše slušela remíza, ale na samém konci při nás nestálo štěstí. Milanu Šmídovi ale rozhodně neproměněnou gólovou šanci nevyčítám. Je to mladý nadějný hráč sbírající zkušenosti. Rozhodně za snahu i on zaslouží pochvalu. Dnes se nám body prostě nepodařilo získat. Musíme se o úspěch snažit příště.“



Sestavy


FC Hlučín
D. Hampel [-] - V. Heinik [-] , D. Rychnovský [-] , P. Žižka [-] , R. Štefek [-] - E. Talián [-] (90. P. Ságner [-] ) , M. Foltyn [-] - D. Kraut [-] (75. K. Hudeczek [-] ) , R. Sasín [-] (89. P. Galvas [-] ) - T. Dostál [-] , G. Badalyan [-]

FK Mohelnice
J. Hora [-] - R. Kuba [-] , J. Heidenreich [-] , O. Seibert [-] - M. Vokoun [-] (46. O. Kopa [-] ) , M. Weinlich [-] (84. M. Šmíd [-] ) , J. Fišara [-] , L. Pinkava [-] , D. Bača [-] (89. M. Kotůlek [-] ) - L. Hapal [-] , F. Žák [-] -

ŽK: 62. R. Sasín , 67. V. Heinik , 84. M. Foltyn , 86. P. Žižka - 74. O. Seibert .
Místo: tráva. Počet diváků: 185. Rozhodčí: Dubravský Radek - RICHTÁR Jaromír, POLANSKÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.