1:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 10:15

21.kolo, MSFL , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Další remíza Velmezu


Branky


0

Nováček z Velkého Meziříčí pluje sezonou poklidně. Body sbírá pravidelně a poslední dva zápasy remizoval shodně 1:1. Hostující Hlučín patří ke stálicím třetí ligy a chtěl by se pohybovat v horních patrech tabulky. Jednoznačným cílem bylo napravit předchozí zápas, kdy Hlučín doma prohrál s Kroměříží 1:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté své vedení dlouho neudrželi

Hostující trenér Valachovič udělal oproti předchozím zápasům 3 změny v sestavě. Podle začátku zápasu se mu změny povedly. Už v 8. minutě hosté vedli. To se po standartní situaci prosadil stoper Heinik, když využil centr od nováčka v sestavě Rychnovského. Domácí mohli po chvíli reagovat a srovnat skóre, proti byl ale brankář Hlučína Hlaváč, který velkou šanci Smejkala dokázal zneškodnit. Bohužel ve 13.minutě byl smutným hrdinou, kdy mu vypadl míč po rohovém kopu a domácí Šimáček v pohodě srovnal na 1:1. O zajímavé momenty nebyla do poločasu nouze, hrál se dobrý zápas na obě strany, z hostujících hráčů vyčníval hlavně Kraut, který dělal domácí obraně velké problémy, ale do poločasu už branky nepadly. Do šaten se tak šlo za stavu 1:1.

Střelci se snažili, brankáři kralovali

Druhá půle začala velikou aktivitou domácího celku, kterýsi vytvořil dvě velké příležitosti, ale hostující strážce svatyně držel parádními zákroky nerozhodný stav. Tyhle situace dodaly hostům sílu a začínali mít navrch. Postupem času se dostávali i do šancí a sahali po třech bodech. Domácí hrozili hlavně z brejků a standartek. V 71.minutě sahal po vedoucí brance Kraut, ale jeho pokus hlavičkou vytáhl pod břevnem perfektním zákrokem domácí Invald. V 84.minutě měl další superšanci další hostující hráč, tentokrát Sasín, ale po centru Taliána byl proti opět domácí brankář a body se tak museli dělit. V zápase kde chtěla a mohla vyhrát obě mužstva tak nebyl spokojený nikdo a Velmez si tak připsal třetí výsledek 1:1 v řadě, i když tomuhle zápasu by slušel spíše výsledek 3:3, ale brankáři dnes vládli.



Ohlasy k zápasu



FC Hlučín
Milan Valachovič, trenér: „Poslední dva zápasy se nám nepovedly. Bylo nutné něco změnit, snad to hráče nakopne.V zápase nás výborně držel brankář Hlaváč.Ve druhém poločase jsme začali mít více ze hry. Domácí ke konci zápasu začali odpadat po kondiční stránce. Nakonec jsme se dostali do dvou velkých šancí, bohužel Kraut ani Sasín je neproměnili,"



Sestavy


FC Velké Meziříčí
R. Invald [-] - P. Dolejš [-] , R. Šuta [-] , M. Puža [-] (46. M. Bouček [-] ) , J. Šimáček [-] , R. Demeter [-] , J. Krejčí [-] , E. Smejkal [-] , P. Simr [-] , R. Vyskočil [-] , L. Berka [-]

FC Hlučín
J. Hlaváč [-] - R. Štefek [-] , V. Heinik [-] , P. Žižka [-] , D. Rychnovský [-] - E. Talián [-] , M. Foltyn [-] , P. Galvas [-] (63. G. Badalyan [-] ) - R. Sasín [-] (89. P. Ságner [-] ) , D. Kraut [-] - T. Dostál [-] (76. K. Hudeczek [-] )

ŽK: 17. R. Demeter - 46. D. Rychnovský .
Místo: V. Meziříčí - hlavní. Rozhodčí: Kubica Martin - HORÁK Adam, LAKOMÝ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.