2:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 10:30

20.kolo, MSFL , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Otrokovice doma zdolaly MSK Břeclav


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku se hrálo tvrdé a důrazné utkání, v němž mělo zpočátku navrch domácí družstvo. V 8. minutě vysunul Juráň Mlýnka, ten ale z otočky branku netrefil. Hned o dvě minuty později ale Mlýnek našel přesně Vavrušu a ten prostřelil hostujícího brankáře – 1:0. V 17. minitě Jasenský našel Neuberta, který dokázal přehodit brankáře hostů a bylo to 2:0. Domácí družstvo vzápětí dostalo míč do soupeřovy branky potřetí, gól ale pro těsný ofsajd neplatil. Poté začali zlobit hosté a po rychlém brejku ve 24. minutě nastřelil Simandl břevno naší branky. Po rohovém kopu ve 34. minutě hlavičkoval Dekleva, hostující obrana však odvrátila k Jasenskému, jehož střelu dokázali hostující beci znovu zblokovat. V poslední minutě první půle se po rohovém kopu hostů dostal k nebezpečné hlavičce Lysoněk, branku ale minul.
Ve druhé půli se obraz hry změnil a hostující tým začal mít navrch. Ve 46. minutě se po autu hostů dostal k míči Dvořák, ale Balážikovu branku netrefil. Domácí mohli rozhodnout z ojedinělého rychlého brejku v 54. minutě, kdy míč po ose Šuranský – Zábojník zakončoval Neubert, branku ale netrefil. Namísto rozhodnutí tak přišel trest, když rychlou akci hostů v 58. minutě zakončil Světlík – 2:1. Hosté domácí poté přimáčkli před  branku a vyrovnání viselo na vlásku, domácí obrana však již nekapitulovala. Na druhé straně mohl rozhodnout v 70. minutě, po přihrávce Vavruši, Zábojník, trefil ale jen gólmana Kounického. Dramatický závěr už branku nepřinesl.



Sestavy


FC Zlínsko
J. Balážik [-] - J. Juráň [-] , T. Mlýnek [-] (75. M. Němec [-] ) , J. Foltýn [-] (46. T. Zábojník [-] ) , M. Vavruša [-] , T. Dekleva [-] , M. Neubert [-] , R. Elšík [-] (78. L. Juhas [-] ) , A. Jasenský [-] , O. Šuranský [-] , V. Zach [-]

MSK Břeclav
D. Kunický [-] - J. Hloch [-] , R. Svoboda [-] (80. D. Presl [-] ) , T. Košut [-] , O. Lysoněk [-] - M. Vojtěšek [-] (46. L. Radkovič [-] ) , C. De [-] (68. D. Netopilík [-] ) , I. Dvořák [-] , M. Sycha [-] , P. Simandl [-] - M. Světlík [-]

ŽK: 31. J. Foltýn , 56. J. Juráň - 36. M. Světlík , 40. I. Dvořák , 53. L. Radkovič , 78. P. Simandl .
Místo: Otrokovice-tráva. Počet diváků: 195. Rozhodčí: Mikeska Karel - DUDA Radim, PÁRAL Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.