1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

12.kolo, MSFL , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kroměříž nestačila na nováčka


Branky


68. T. Matoušek - 12. P. Simr , 62. R. Šuta
0

Velmez veze cenné 3 body!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Po přesvědčivé výhře domácích v minulém týdnu se v sobotu čekala lepší divácká návštěva a bohužel také daleko lepší výkon domácích hráčů. Hanáci předvedli slabší výkon plný nepřesností, minel a také v první půli chybělo potřebné nasazení. Nováčkovi z Vysočiny, v jehož kádru působí i hráči s prvoligovými zkušenostmi z Brna, Jihlavy či Českých Budějovic, stačil průměrný a poctivý výkon k tomu, aby si odvezl všechny tři body. Hned v úvodu olízla střela hlavou tyč domácí brány. Hosty to nemuselo dlouho mrzet, protože se do vedení dostali už ve 12.min., když nákop do vápna lízl hlavou nepříliš atakovaný Simr a dokonale tím zmátl domácího brankáře Šustra. Ani stav 0:1 Hanáky neprobudil ze statického pojetí hry, nakopávané míče od stoperů na dobře střeženého Ševčíka byly k ničemu a navíc neodpovídaly tomu, co hráčům naordinoval v kabině domácí kouč. Z taktické přípravy hráči neplnili vůbec nic, ba spíše naopak. Od druhého gólu je zachránil pohotovým zákrokem brankář Šustr.     Do druhé půle Hanáci přidali alespoň na pohybu a nasazení, což mohlo ihned vést k vyrovnání, ale ve 48.min. Ševčík zahodil dobrou šanci po pěkném průniku Žáka a střídajícího Haši. Další závary uvnitř vápna k zakončení nevedly. V době převahy domácího mužstva však skórovali podruhé v zápase hosté. Domácí defenzíva z uctivé vzdálenosti a vcelku pohodlně sledovala, jak si dvojice hráčů hostů přihrála uvnitř vápna a Šuta zamířil z dvanácti metrů přesně k tyči na 0:2. Krátce nato zachránil Šustr tutovku hostů, které předcházela mizerná rozehrávka a trestuhodná ztráta domácího stopera. Co se nepovedlo hostům to se konečně povedlo domácím a po důrazu na hranici vápna se dostal míč k Matouškovi, který střelou pod břevno vykřesal naději na lepší průběh utkání z pohledu domácích. Hosté se více zatáhli a vyrážely do brejků, po jednom z nich se Demeter prokličkoval až před Šustra, který předvedl výborný zákrok a míč vyrazil na roh. Na druhé straně se sám před brankáře dostal Ševčík, ale rozhodčí mu pískl nedovolený zákrok vysokou nohou. Ke konci utkání si domácí vytvořili tlak, při závarech ve vápně míč dvakrát poskakoval před brankovou čárou, ale ani Haša, ani Budín jej nedokázali dopravit do sítě. Hanáci tak zcela zbytečně přenechali všechny body hostům, což doma a za pěkného počasí mrzelo několikanásobně.  


Ohlasy k zápasu


SK Hanácká Slavia Kroměříž
Vlastimil Chytrý, trenér domácích: Byla to tragédie, nastoupili jsme s tím, že se nám nemůže nic stát a že se soupeř porazí sám. Kazili jsme přihrávky, byli jsme nedůslední, nevraceli jsme se do bloku. Kluci to podcenili, přitom jsme je připravovali na zkušený a kvalitní tým. Soupeři jsme darovali tři body, takhle se třetí liga nehraje.

FC Velké Meziříčí
Smejkal Libor, trenér hostů: Na dnešní vítězství měl největší vliv dobře aplikovaný pres od poloviny hřiště. Kluci dodrželi vše, co jsme si před utkáním řekli. Navíc jsme měli i dobrý výběr místa bez míče, takže jsme si vytvořili i dostatek brankových příležitostí. V první půlce jsme soupeře takřka nepustili do šance a druhá půle byla odehraná více takticky. Dnes musím všechny hráče pochválit za předvedený bojovný a herní výkon.



Sestavy


SK Hanácká Slavia Kroměříž
M. Šustr [-] - J. Kašík [-] (46. R. Haša [-] ) , J. Swiech [-] , R. Budín [-] , T. Jeleček [-] - V. Látal [-] (46. D. Krška [-] ) , L. Nevřala [-] (76. J. Ferko [-] ) , T. Matoušek [-] , J. Hromek [-] - F. Žák [-] , A. Ševčík [-]

FC Velké Meziříčí
R. Invald [-] - P. Mucha [-] , L. Berka [-] , Z. Mucha [-] (76. J. Dufek [-] ) , R. Demeter [-] , J. Šimáček [-] , E. Smejkal [-] , P. Simr [-] (84. V. Kratochvíl [-] ) , R. Vyskočil [-] , P. Dolejš [-] , R. Šuta [-] (90. P. Pokorný [-] )

Místo: tráva. Počet diváků: 208. Rozhodčí: Tomanec Josef - BATÍK Tomáš, KOZUBÍK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.