1:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 15:00

10.kolo, MSFL , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Juniorka ševců veze bod z Hlučína


Branky


0

Domácí vyrovnali chvíli před koncem

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V jedenácté minutě hostující Masař oslovil Strašáka, ten ovšem střílel nad bránu. Za sedm minut si Masař navedl míč sám pro sebe, jenže i on pálil vedle.Za deset minut zlínský Kopečný posunul míč na Motala, jenž uvolnil Strašáka, jeho průniková přihrávka však mířila do ofsajdu. V poslední minutě první minutě Červenka nahrál Motalovi a ten střelou k levé tyči protáhl domácího gólmana.

 

Aktivnější ševci zahrozili i ve 49. minutě, kdy Masař rozběhl Kopečného, jehož pokus z mírného úhlu šel nad bránu. V 62. minutě se odrazil míč po rohovém kopu domácích k Ondrušíkovi, jenž střelou na zadní tyč těsně minul odkrytou Švecovu bránu.Pak si opět vzali slovo žlutomodří. V 70. minutě uhrál Strašák míč pro Višněvského, ten našel hlavu Kopečného a zlínský záložník zamířil přesně k tyči – 0:1.Za dvě minuty nepřímý volný kop hlučínského Krauta nařízený kvůli nesportovnímu chování uvnitř šestnáctky letěl nad bránu. Za čtyři minuty propadl balon na volného Krauta, jenomže Chwaszcz včas zatáhl za záchrannou brzdu.Tři minuty před koncem už se skóre měnilo, neboť Švec vyrazil střelu Halašky pouze před sebe a dobíhající Heiník srovnal – 1:1.V 89. minutě se odehrála identická situace na opačné straně. Motalovu střelu vyrazil domácí gólman před Strašáka, včasným zásahem však Hampel zlínskému záložníkovi míč z kopačky sebral.V poslední minutě ještě vysouval Motal na hraně ofsajdu Kopečného, asistent však pro jistotu praporek zvedl, a tak na smírném stavu se již nic nezměnilo. Naopak zlínský záložník ještě putoval v nastaveném čase předčasně do kabin.



Ohlasy k zápasu


FC Hlučín
Milan Valachovič, trenér domácích: „Jsem zklamaný. Chtěli jsme si spravit chuť za Líšeň, bohužel máme jen bod. Zlín byl hratelný, měli jsme vyhrát, nakonec jsme zachraňovali remízu. Chyběl nám pohyb, zklamali mě hráči, na kterých to máme postavené, ať už se jedná o Krauta, Foltýna nebo Halašku. Začínáme hrát, až když nám teče do bot a to je špatně,"

FC TRINITY Zlín B
Bronislav Červenka, trenér hostů: „Výsledek byl na naší straně, bohužel znovu jsme utkání nedotáhli do vítězného konce. Vyhrát jsme si zasloužili, protože jsme byli mnohem nebezpečnější a do šancí jsme se dostávali ve větším počtu než domácí. Ofenzivní síla Hlučína je veliká a my jsme se na ni celý týden připravovali. Kluci dnes odvedli velmi dobrý výkon a téměř do puntíku dodrželi taktické pokyny. Hráli jsme v aktivním bloku, chodili jsme do brejků a i vzadu jsme si počínali velmi zodpovědně a soupeře jsme včas dostupovali. Utkání bylo z naší strany poctivě odpracované, odbojované a předvedený výkon vypadal tak, jak bychom si zhruba představovali. Škoda jen inkasované branky v závěru a vyloučení Miloše Kopečného, jenž po hraničním odmávaném ofsajdu neudržel emoce na uzdě a kvůli červené kartě přijde o další zápas,“



Sestavy


FC Hlučín
D. Hampel [-] - J. Mac [-] , K. Hudeczek [-] , V. Heinik [-] - T. Dostál [-] , M. Foltyn [-] (84. R. Štefek [-] ) , M. Sporysz [-] (58. P. Ondrušík [-] ) , M. Halaška [-] , R. Sasín [-] (66. M. Hanus [-] ) - D. Kraut [-] - P. Žižka [-]

FC TRINITY Zlín B
M. Švec [-] - V. Pavlíček [-] , O. Bačo [-] , M. Vašulka [-] , M. Kopečný [-] , R. Michálek [-] , L. Motal [-] , N. Višněvský [-] , Š. Červenka [-] (81. Š. Chwaszcz [-] ) , T. Masař [-] , T. Strašák [-] (90. M. Koller [-] )

ŽK: 41. M. Foltyn - 33. T. Masař , 64. T. Strašák , 80. L. Motal . ČK: 90. M. Kopečný .
Místo: tráva. Počet diváků: 145. Rozhodčí: Dubravský Radek - ŘEZNÍČEK Tomáš, SILNÝ Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.