2:2
(1:1)
16. A. Ševčík
51. P. Zavadil (vl.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 16:30

4.kolo, MSFL , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby nepoznalo vítěze


Branky


9. D. Krhut , 66. V. Ondřejka - 16. A. Ševčík , 51. P. Zavadil (vl.)
0

Stejně jako na jaře čtyři branky. Tentokrát však na půdě Hulína a v rovnoměrném poměru. Další díl okresní bitvy mezi Hulínem a Kroměříží vítěze nepřinesl, ve 4. kole Moravskoslezské fotbalové ligy se zrodil výsledek 2:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hulín hýřil aktivitou hned od úvodního hvizdu sudího a již v 9. minutě se dočkal vedoucí branky, když Krhut šikovně přehodil Petra. Sešívaným se však hned za osm minut podařilo odpovědět, to Voglem vyražený míč poslal do sítě Adam Ševčík.

Záhy, ve 20. minutě, mohli opět vést domácí, ale pěkná volej Ondřejky mířila jen na Petra. Skóre se měnilo až v 52. minutě, kdy si centr Ševčíka srazil do sítě Zavadil a hosté se ujali vedení.

Spartak však zásah nepoložil a dále pokračoval v aktivitě. Nicméně do šancí se dostával jen zřídka. V jedné z nich se v 57. minutě protlačil před Petra Krhut, ale zakončil nad břevno.

Ovšem další příležitost už skončila domácí radostí. Výborně hrající Krhut se uvolnil na pravé straně vápna, odcentroval, po teči se míč dostal k volnému Ondřejkovi a ten bez potíží trefil odkrytou bránu.

Hrdinou zápasu se mohl stát hulínský Postava, ale po pár sekundách na hřišti v 89. minutě hlavičku z nadějné pozice nenamířil do cíle. Okresní bitva tak přinesla smír 2:2.
Zdroj: http://kromerizsky.denik.cz/fotbal_region/hulin-vic-hral-ale-take-si-dal-vlastnak-derby-nepoznalo-viteze-20150830.html



Ohlasy k zápasu


SK Spartak Hulín
Trenér Hlučína Jindřich Lehkoživ: „S bodem budeme spokojení, i když jsme možná byli o gól aktivnější. Měli jsme více příležitostí, na druhou stranu soupeř si také pár šancí vypracoval. Mužstvu nemůžu nic vyčíst za nasazení, bojovnost a disciplínu, jen budu mít výtky k jednotlivcům za některé chyby," Zdroj: http://kromerizsky.denik.cz/fotbal_region/hulin-vic-hral-ale-take-si-dal-vlastnak-derby-nepoznalo-viteze-20150830.html

SK Hanácká Slavia Kroměříž
Trenér Kroměříže Vlastimil Chytrý: Ukázalo se, že středeční náročný pohárový zápas ve Vyškově nás stál až moc sil. Předvedli jsme nejslabší výkon v sezoně a duel víceméně odchodili. Remíza si myslím, že je zasloužená, protože domácí také nepředvedli nějakou výjimečnou akci. Ale z duelu mám špatný pocit, jako tým jsme nehráli dobře," Zdroj: http://kromerizsky.denik.cz/fotbal_region/hulin-vic-hral-ale-take-si-dal-vlastnak-derby-nepoznalo-viteze-20150830.html



Sestavy


SK Spartak Hulín
M. Vogl [-] - T. Pospíšil [-] , M. Vyskočil [-] , J. Zlámal [-] , D. Krhut [-] (88. P. Postava [-] ) , A. Labuda [-] , R. Číhal [-] , M. Dvořáček [-] , J. Laciga [-] , V. Ondřejka [-] (70. M. Šrom [-] ) , P. Zavadil [-]

SK Hanácká Slavia Kroměříž
R. Petr [-] - V. Látal [-] , R. Budín [-] , T. Jeleček [-] , T. Matoušek [-] - T. Strašák [-] (46. M. Neubert [-] ) , D. Krška [-] , J. Hromek [-] (76. R. Haša [-] ) , P. Silnica [-] - F. Žák [-] , A. Ševčík [-] (64. L. Nevřala [-] )

ŽK: 40. D. Krhut , 84. M. Vyskočil - 43. V. Látal , 50. T. Matoušek , 84. F. Žák .
Místo: Hulín. Počet diváků: 320. Rozhodčí: Ogrodník Vlastimil - ONDRÁŠ Vít, TOMANEC Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.