1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2024 17:00

33.kolo, MSFL , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Historická výhra blanenských!


Branky


7

Ve 33. Kole přivítal Uničov na domácí půdě Blansko. Blanenští ještě nikdy Uničov porazit nedokázali, to co ale nebylo, tak mohlo být.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól do kabin

V 9. minutě zakončoval po centru zleva mimo prostor branky Komenda. Stejný hráč se o 6 minut později dostal k hlavičce po rohovém kopu, Kubica v brance Blanska byl však připraven. Následně se osmělilo také Blansko a v 17. minutě po průnikové přihrávce Studeného zakončoval z levé strany nad branku Gimsay. O minutu později se Studený dostal přes obránce ke střele z rohu malého vápna, brankáře ovšem nepropálil. Ve 21. minutě vyslal nepříjemnou střelu domácí Vichta, míč před Kubicou sice zaplaval, nicméně blanenský brankář si připsal úspěšný zákrok. Ve 36. minutě stejný hráč prošel po pravé straně a pokusem k bližší tyči se snažil překvapit Kubicu, ten se ale nachytat nenechal a vyrazil míč na roh. Z následného rohu však blanenští kapitulovali. Po nakrátko rozehraném rohovém kopu a centru zprava si na míč naskočil Červeň a poslal domácí do vedení – 1:0. Do kabin tedy odcházeli spokojenější hráči Uničova.

 

 

Otočka Blanska

V 54. minutě Vichtův nástřel z přímého kopu nedokázal Komenda z hranice malého vápna usměrnit do branky. O 4 minuty později blanenští ztratili míč na polovině hřiště, Hausknecht protáhl míč až na hranici vápna a jeho tečovaný pokus skončil těsně mimo. V 61. minutě se Blansko dočkalo vyrovnání. Po přenesení hry se dostal na levé straně k míči Gimsay, který vyslal do vápna střílený centr. Míč si našel Rostislav Rajčinec a střelou z otočky vymetl levou šibenici – 1:1. O chvíli později mohlo být ještě veseleji. Studený se dostal do samostatného úniku a na hranici šestnáctky jej přibrzdil vyběhnuvší brankář Kvapil, přičemž evidentně zahrál rukou mimo vápno. Rozhodčí ovšem nechal pokračovat ve hře a následnému pokusu Studeného do odkryté sítě scházela potřebná razance. Další velká šance přišla v 69. minutě, kdy se Šedivý dostal do vápna, ale přihrávka před prázdnou branku spoluhráči mu nesedla a míč sebral Kvapil. V 71. minutě se blanenští přece jen dočkali. Šedivý přiklepl míč Sedlákovi, jenž prošel přes obránce do vápna a přihrávkou před prázdnou branku oslovil Jiřího Tulajdana, pro kterého už nebyl problém dopravit míč do sítě – 1:2. Blansko následně soupeři už žádnou větší šanci nedovolilo. V nastaveném čase postupoval zleva sám na branku Gimsay, Kvapil však střelu k bližší tyči vyrazil na roh. Po závěrečném hvizdu neudržel nervy na uzdě uničovský Červeň, který z ničeho nic naběhl do Jiřího Tulajdana, srazil jej k zemi, a po zásluze viděl červenou kartu. Blansko tedy po výsledku 1:2 veze z Uničova poprvé ve své historii vítězství. Nutno podotknout, že za výkon ve druhém poločase zcela zaslouženě. 



Sestavy


SK Uničov
J. Kvapil [-] - J. Saňák [-] (67. A. Krč [-] ) , V. Koutný [-] , M. Diblík [-] , M. Vybíral [-] , T. Komenda [-] , J. Vichta [-] , J. Ambrozek [-] , M. Hausknecht [-] (78. M. Sklenář [-] ) , J. Svoboda [-] , A. Červeň [-]

FK Blansko
D. Kubica [-] - D. Blažík [-] , T. Chyla [-] , O. Porč [-] - R. Rajčinec [-] (66. O. Šedivý [-] ) , F. Smrčka [-] , D. Jambor [-] , F. Kocůrek [-] (46. M. Sedlák [-] ) , T. Feik [-] (46. J. Tulaydan [-] ) - S. Studený [-] (93. K. Kouakou [-] ) , M. Gimsay [-]

ŽK: 80. J. Ambrozek - 39. F. Kocůrek , 54. M. Gimsay , 65. F. Smrčka , 86. O. Porč , 91. T. Chyla . ČK: A. Červeň .
Počet diváků: 292. Rozhodčí: LANDSMAN David - TERBER Ondřej, BUDOVIČ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích