T. Volek 14.
I. Bogár 32. (p.)
T. Volek 53.
I. Bogár 77.
4:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 10:15

15.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klatovy hrály a Aritma dávala góly


Branky


14. T. Volek , 32. I. Bogár (p.) , 53. T. Volek , 77. I. Bogár
0

I tak by se dalo shrnout utkání mezi dvěma týmy z horní poloviny tabulky. O góly se rovnoměrně podělili Volek s Bogárem a tým z Vokovic tak ukončil podzimní část vítězně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Volek a Bogár poprvé

První šanci zápasu měli hosté, když si na dobře kopnutý roh naskočil Janda a hlavičkoval kousek od zadní tyče domácí brány. Ve 14. minutě zachytil dobře Hrabák rozehrávku, vyslal dlouhým balónem do úniku Bogára, ten na poslední chvíli přihrál na druhou stranu Tomáši Volkovi, který dokázal těžký skákavý balón uklidit do brány - 1:0 pro Aritmu. Po další dějství hrozili domácí především ze standardních situací, z nichž vznikaly nepřehledné závary.

 

Například po Hrabákově rohu se tečovaný míč dostal až k na zadní tyči stojícímu Ambrusovi, ten však minul! Ve 32. minutě posoudil hlavní rozhodčí zápasu souboj obou kapitánů v šestnáctce jako penaltový, Igor Bogár se z  puntíku nemýlil a zvýšil na 2:0. Snížit mohl o pár minut Říský, ale Lukešův přízemní pas před prázdnou branku byl příliš prudký.

Volek a Bogár podruhé

Začátek druhého poločasu byla vidět snaha Klatov se zápasem něco udělat, jenomže v 53. minutě po dlouhém autu do vápna propálil úplně volný Tomáš Volek vše, co mu stálo v cestě, a vstřelil důležitou třetí branku Aritmy. Čtvrtý gól padl po přenesení z pravé strany na Igora Bogára, který si skvěle zpracoval balón, udělal kličku doprostřed, zbavil se obránce a ranou do protipohybu Rojíka završil na konečných 4:0. Posledních deset minut se zápas dohrával v pomalém tempu a oba týmy se asi už viděly v kabině.

 

SLEDUJTE NÁS TAKÉ NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - STŘEDOČESKÝ KRAJ a FOTBALUNAS - PLZEŇSKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


SK Aritma Praha
Trenér T. Kubr: "Jsem rád, že jsme toto utkání zvládli a získali tři body. Ale výsledek 4:0 je pro Klatovy hodně krutý. Srazily je dva góly v prvním poločase a třetí jim definitivně vzal vítr z plachet. Ale prezentovaly se velmi dobrou kombinační hrou, jsou to běhaví a důrazní kluci, takže nepříjemný soupeř. Vyzdvihl bych určitě střelce gólů Tomáše Volka, měl zdravotní problémy, antibiotika, vypadl ze sestavy, teď naskočil po dlouhé době a odehrál dobrý zápas. Dále bych pochválil Honzu Starečka. Nebyl v takové permanenci, ale když bylo potřeba, tak nás podržel a nedopustil žádnou dramatizaci."

SK Klatovy 1898
Obránce M. Janda: "Špatný výkon bez pohybu, ale hlavně bez nasazení. S přístupem a myšlením, že se každý tým porazí sám, se fotbal hrát nedá a výsledek zápasu to jen potvrzuje! Z domácích se mi nejvíc líbil asi Bogár."



Sestavy


SK Aritma Praha
J. Stareček [-] - L. Květoň [-] , O. Ksandr [-] , P. Gregora [-] (79. V. Moravec [-] ) , T. Modr [-] - T. Volek [-] , L. Hrabák [-] , M. Ambrus [-] (84. M. Veliký [-] ) , F. Turbák [-] (83. M. Romanovskyy [-] ) - M. Šupina [-] (61. O. Rybka [-] ) , I. Bogár [-]

SK Klatovy 1898
J. Rojík [-] - M. Janda [-] , M. Mészáros [-] , D. Žáček [-] , M. Lukeš [-] - D. Chirinciuc [-] (46. T. Lhotka [-] ) , P. Kotrba [-] (60. T. György [-] ) , D. Pavlovič [-] , O. Kadlec [-] - K. Krejčí [-] (75. Z. Cibulka [-] ) , D. Říský [-]

ŽK: 47. L. Květoň , 70. T. Modr , 79. O. Rybka - 42. D. Říský , 48. P. Kotrba , 57. M. Lukeš .
Hráči zápasu: J. Stareček , I. Bogár , T. Volek .
Místo: UMT.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.