3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 10:30

8.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Buldoci bez problémů porazili Milevsko


Branky


0

Karlovy Vary potrvdily vítězství nad Hořovickem a poradily si s Milevskem, které muselo udělat oproti minulému týdnu hned šest změn v základní sestavě. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rohy, rohy!

Papírový favorit byl jasný. O postupu smýšlející Karlovy Vary přivítaly Vzduchotechniky z Milevska a chtěly získat daší tři body a udržet první místo v našlapané špicce divizní tabulky.

 

První čtvrthodina moc atraktivního fotbalu nenabídla, Milevsko přijelo s defenzivní taktikou, která mu vycházela, a domácí se do plných nemohli prosadit. Celkem šest rohových kopů měly Vary k dispozici v prvních minutách a po jednom z nich také vstřelily první branku utkání. Psohlavec vyskočil nejvýše a odražený balón se dostal k Martinu Polomovi, který pohotově vystřelil a propálil vše před sebou. Podobně padla i druhá branka. Ve 33. minutě se po rohovém kopu prosadil hlavou nejlepší střelec soutěže Martin Psohlavec, Dvořák v brance Milevska si na míč sice sáhl, vytěsnit ho mezi tři tyče však nedokázal. Hosté zahrozili prostřednictvím střely Bardy, ke gólu ale nevedla.

Strnadovo první čisté konto

Do druhého poločasu vstoupilo Milevsko odhodlaně a hru vyrovnalo. Domácí jako by se nechali uspat dvougólovým vedením a Jihočeši cítili, že ještě nemusí být nic ztraceno. Sami se však nepřesnou kombinací připravovali o šance, aktivní Barda pak znovu neuspěl. Na druhé straně mohl definitivní klid na kopačky Varů přinést Koubek, tváří v tvář gólmanovi Dvořákovi ale selhal. Třetí gól tak přidal v 74. minutě kapitán Marián Geňo po spolupráci s Psohlavcem.

 

Gólman Karlových Varů Daniel Strnad si připsal první čisté konto v sezóně a pomohl Varům dostat se zpět do čela.

 

SLEDUJTE NÁS TAKÉ NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - KARLOVARSKÝ KRAJ a FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


FC Slavia Karlovy Vary
Trenér K. Tichota: "V prvním poločase jsme podali kvalitní výkon, což jsme vyjádřili i střelecky, povedlo se nám vstřelit dva góly, nějaké další šance jsme nevyužili. Druhý poločas už tak povedený nebyl, Milevsko dokázalo vyrovnat hru, ale do žádné větší šance jsme ho nepustili. Vyhráli jsme zaslouženě. Podržel nás Strnad, který nedostal gól a na stoperu zahrál dobře Pěkný."

FC ZVVZ Milevsko
Trenér K. Syrovátka: "Prohráli jsme 3:0, první dva góly jsme dostali ze standardek, dvakrát hlavičkoval Psohlavec. Věděli jsme, že Vary takhle hrají. Šancí měli ale domácí víc. Řekl bych, že rozhodla zkušenost v útoku Varů, Psohlavec i Geňo převyšují svou kvalitou divizi. Oproti minulému týdnu jsme museli šest změn v sestavě, což se na výkonu také projevilo. Z našeho týmu zahrál dobře Barda."



Sestavy


FC Slavia Karlovy Vary
D. Strnad [-] - K. Plachý [-] (63. L. Mestl [-] ) , M. Pěkný [-] , T. Oslovič [-] , M. Polom [-] (88. M. Havlíček [-] ) - J. Dušek [-] (51. M. Királyi [-] ) , D. Krlička [-] , P. Maňák [-] , K. Koubek [-] - M. Geňo [-] (81. R. Csemer [-] ) , M. Psohlavec [-] (89. Z. Skala [-] )

FC ZVVZ Milevsko
P. Dvořák [-] - J. Knotek [-] , O. Kosobud [-] , J. Suchan [-] , J. Kosobud [-] - J. Alexa [-] (71. J. Šmitmajer [-] ) , J. Barda [-] , M. Málek [-] (67. V. Kosík [-] ) , V. Bouška [-] (78. J. Jelínek [-] ) , J. Michalec [-] - M. Suchan [-] (57. P. Dvořák [-] )

ŽK: 58. K. Plachý - 35. M. Málek .
Hráči zápasu: D. Strnad , M. Pěkný - J. Barda .
Místo: Dvory. Počet diváků: 110. Rozhodčí: Košan Martin - Kříž Jiří, Paták Viktor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.