Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2021 16:00

7.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velká Losenice znovu konečně vyhrála


Branky


17

Velká Losenice znovu konečně vyhrála, když zdolala rezervu Křižanova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vyhráli první poločas o dvě branky

V souboji dvou celků, které se pohybují ve spodní polovině tabulky byli větším favorité domácí. Ti také začali aktivně a vytvářeli si střelecké příležitosti. Do vedení je dostal v 15. minutě Pavel Kamarád - 1:0. O tři minuty později bylo ale vyrovnáno po brance Marka Částka - 1:1. Zbytek prvního dějství se oba celky snažili o vstřelení branky, což se domácím podařilo v samém závěru první půle. To se trefili ve 41. minutě Marek Sobotka a ve 44. minutě zvýšil na dvoubrankový náskok Tomáš Neubauer - 3:1. Domácí tak mohli být spokojeni a pomýšleli jak v druhé půli utkání dotáhnout do vítězného konce.

Velká Losenice zvýšila své vedení

Ve druhém poločase začali opět aktivněji domácí a Tomáš Neubauer po hodině hry zvýšil již na nadějných - 4:1. Domácí dále drželi hosty od své branky a konečný výsledek pojistil v 89. minutě Pavel Kamarád - 5:1. Velká Losenice tak přerušila čtyř zápasovou šnůru prohraných zápasů a posunula se blíže středu tabulky.



Ohlasy k zápasu



SK FC Křižanov B
Martin Homola: Z naší strany není moc co hodnotit, opět se nám "podařilo" odehrát zápas na úrovni přáteláku. Jakmile letos vyjedeme ke Ždáru, tak nejsme poloviční, ale spíš tak pětinoví. V zápase, který na konci sezóny může být vnímaný jako o udržení, jsme předvedli poměrně trapný výkon plný chyb a nedostatku důrazu, domácí vyhráli zaslouženě.



Sestavy


TJ Velká Losenice
J. Kasal [-] - T. Neubauer [-] , M. Sobotka [-] , P. Málek [-] (82. M. Hrouda [-] ) , R. Kasal [-] , D. Baránek [-] (69. J. Grodl [-] ) , P. Kamarád [-] , P. Zástěra [-] , O. Augustin [-] , P. Pospíchal [-] , J. Augustin [-]

SK FC Křižanov B
M. Homola [-] - J. Stupka [-] (80. T. Frantl [-] ) , M. Procházka [-] , P. Bajer [-] (62. J. Marek [-] ) , M. Částek [-] , M. Sklenář [-] (46. M. Procházka [-] ) , M. Veselský [-] (80. M. Král [-] ) , J. Mužátko [-] (46. J. Tomšík [-] ) , J. Švejda [-] , B. Horníček [-] , M. Burian [-]

ŽK: 6. P. Kamarád , 35. R. Kasal , 65. T. Neubauer , 80. P. Málek - 20. M. Sklenář , 37. J. Mužátko , 60. J. Tomšík , 63. P. Bajer .
Počet diváků: 86. Rozhodčí: STRATENÝ Michal - PÁTEK Josef (N), BURIAN Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Martin Ptáček
Tip experta: remíza

Křižanov proti nám hrál velice dobře, zato Losenice se dost trápí, věřím, že domácí zaberou a aspoň bod doma uhrajou.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů