Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2021 15:00

10.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radostín doma nezaváhal s Jimramovem


Branky


20

Radostín doma nezaváhal s Jimramovem a připsal si tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Radostín vedl o dvě branky

Jimramov začal útočně a jejich snahu o vstřelení branky zastavil dobře chytající Homola a jeho obranná formace. Radostín vyjádřil své první příležitosti vedoucím gólem v 18. minutě Kadlecem. Další nabídnutou šanci proměnil v 21. minutě Šimek - 2:0. Až ve 27. minutě se také zaslouženě radovali po snižující brance Nykodýma hosté.  - 2:1. V 41. minutě však domácí odskočili po gólové trefě Martina Gregara. Domácí diváci tak mohli být spokojeni s dvoubrankovým vedením.

Obě mužstva si připsaly po brance

Druhý poločas se obě mužstva snažila dlouho vstřelit branku, ale neúspěšně. Nakonec jako první skóroval hostující Jimramov, když se podruhé v zápase trefil Nykodým - 3:2. Domácí nakonec zápas dotáhli do vítězného konce, když se gólově prosadil střídající Svoboda - 4:2.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Jimramov
Pavel Borovský: Pořád stejná písnička, vyrovnaný zápas, neproměněné šance, hrubé chyby v obranné činnosti, 0 bodů...Prvních 15 minut bylo jasně v naší režii, ale nedokážeme se dostat do vedení, neuhlídaná standardka, chyba brankáře a najednou je to 0:2, pak jsme snížili, ale po další chybě znovu laciný gól a poločas minus dva. Ve druhé půli snaha o vyrovnání, ale taková nemastná, neslaná...pak jsme přece jen snížili, ale na vyrovnání už jsme nedosáhli. Každopádně jedeme dál, kluky vidím na tréninku a tam odvádějí poctivou práci, musíme ji konečně zúročit i v zápase. Zápas jsme si prohráli sami, ale smekám před milimetrovým okem domácího pomezního, VAR hadra(smích) Sportu zdar, vesnické čutané zvlášť a DYCKY JIMRAMOV



Sestavy


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
D. Homola [-] - D. Toman [-] , M. Láznička [-] (66. O. Veselý [-] ) , M. Gregar [-] (56. M. Šimek [-] ) , T. Kadlec [-] , D. Hrbek [-] (59. J. Svoboda [-] ) , P. Gregar [-] (46. J. Koudela [-] ) , M. Šimek [-] , P. Dvořák [-] , D. Invald [-] , L. Invald [-] (46. O. Bradáč [-] )

TJ Sokol Jimramov
R. Ondrůch [-] - M. Dvořák [-] , Z. Novotný [-] (58. P. Borovský [-] ) , V. Dostál [-] , P. Sedlák [-] - L. Bednář [-] , V. Peňáz [-] (53. D. Ondrůch [-] ) , T. Gregor [-] , M. Čupr [-] - P. Nykodým [-] , V. Peňáz [-]

ŽK: 36. M. Láznička , 82. O. Bradáč - 36. V. Dostál , 69. T. Gregor .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KLIMEŠ Jan - GREGAR Zdeněk (N), PAJKR Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Ač bych přál výhru Jimramovu, domácí budou určitě posíleni o hráče Áčka a to asi rozhodne.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích