0:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2015 16:30

1.kolo, Divize D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rosice v prvním kole nezaváhaly


Branky


0

V úvodním utkání oba týmy nechtěli prohrát, první poločas moc fotbalové krásy nepobral. V tom druhém se projevila větší kvalita hráčů Rosic, kteří strhli výhru na svoji stranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se diváci gólu nedočkali

V prvním poločase se hrálo velmi opatrně, žádný z týmů nechtěl udělat chybu. Každý tým si vytvořil jen jednu šanci, Bystřice zahrozila střelou Prášila, kterému nacentroval Adamec. Brankář hostí Zádrapa byl však proti. Za rosice se dostal k jediné šnaci Chlup, který si položil i Mrňouse, ale z úhlu branku netrefil.

Druhý poločas už je přinesl

Co nenabídl první poločas, to ukázal druhý. Oba týmy hrály o poznání aktivněji. První gól přišel v 60. minutě, když z poměrně velké vzdálenosti vyslal tvrdou střelu Lang, Mrňous míč vyrazil a Přichystal si s dorážkou věděl rady. O chvilku později bylo rozhodnuto. Pohlednou kombinaci středem hřiště uzavřel střelou o břevno do brány z lévé strany nabíhající Chlup. Domácí se mohli ještě jednou chytit, standartní situaci Illka dobře hlavičkoval Šponar, ale zaskvěl se opět Zádrapa. V 72. minutě se gólový účet uzavřel. Havlásek se prokličkoval do vápna, vystřeili, Mrňous ještě vytáhl dobrý zákrok, ale vyražený míč dorazil tentokrát hlavou do branky opět Přichystal. Do konce zýápasu se už nic zajímavého nestalo.



Ohlasy k zápasu


SK Bystřice nad Pernštejnem
Martin Maša, trenér Bystřice: Nemyslím si, že bychom propadli, utkání bylo vyrovnané. Kluky chválím za výkon, který proti naposilovaným Rosicím předvedli. Utkání rozhodly výkony brankářů.

FC Slovan Rosice
Daniel Březný, trenér Rosic: Jsem spokojen jak s naší hrou, tak se třemi body. Soupeř v prvním poločase hodně bránil, my měli pomalý přechod do útoku. Ve druhém poločase jsme přechod zrychlili a to se brzy projevilo i na skóre. Po celý zápas jsme byli lepší, drželi jsme více míč. Soupeř měl velkou šanci někdy okolo 20. minuty, to nás zachránil brankář, jinak naší branku moc neohrozil. Výhra je tedy i zasloužená.



Sestavy


SK Bystřice nad Pernštejnem
J. Mrňous [-] - M. Prášil [-] (55. D. Čech [-] ) , M. Malý [-] , R. Sklenář [-] , L. Zbytovský [-] , F. Adamec [-] , J. Illek [-] (80. O. Veselý [-] ) , V. Mitáš [-] , J. Chocholáč [-] , M. Šponar [-] , O. Vícha [-]

FC Slovan Rosice
J. Zádrapa [-] - Š. Rybníček [-] , P. Drbal [-] , T. Selinger [-] , J. Huška [-] - R. Fojtík [-] , T. Chlup [-] (74. J. Vítámvás [-] ) , D. Lang [-] , J. Havlásek [-] (83. F. Těžký [-] ) - O. Přichystal [-] (77. D. Moučka [-] ) , P. Malata [-]

ŽK: 85. V. Mitáš - 67. J. Havlásek .
Místo: tráva. Počet diváků: 180. Rozhodčí: Dorušák Petr - VOJÁČEK Milan, POLANSKÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.