3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2021 17:00

3.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Junior neuhlídal Hadáčka


Branky


14

Milevsko zvládlo i svůj druhý zápas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

K druhému soutěžnímu utkání zajížděli Strakoničtí do Milevska, kde si pomýšleli na nějaké body, ale ukázalo se, že nebudou. V 7. minutě Hadáček technickou střelou za vápnem pořádně natáhl Kozlíka, který špičkami prstů střelu vytáhl na břevno. V 16. minutě musel předvést další skvělý zákrok opět po střele Hadáčka. V 18. minutě Žáček vysunul dlouhým pasem za obranu hned dva hráče Krejčího se Šimkem a Šimek nakonec hlavou překonává domácího brankáře a posílá hosty do vedení - 0 : 1. Hra byla vcelku vyrovnaná a v dobře rozehraném zápase  si nechali hosté ve  43. minutě dát gól, to když nedorozumění v obraně využil Kutil a skóre srovnává na 1 : 1.

 

Do druhého poločasu hosté zřejmě nebyli plně soustředěni a toho využili domácí ve 47. minutě Hadáčkem, který poslal domácí do vedení 2 : 1. Ve 48. minutě se Nosek dostal za domácí obranu, ale jeho střela mířila pouze do brankáře. Pak přišla 15minutovka domácích, kdy hosty drželi pod tlakem, ale ti odolali. Až v 69. minutě se dostali ke slovu hráči Junioru, když Nosek uvolnil Mášku, který trefil golmana a dorážku poslal do tyče. Od této chvíle Strakonice domácí přehrávaly, ale branka jim nebyla souzena. Nosek opět v dobré příležitosti trefil jen golmana. A jak to tak většinou bývá, při tlaku se moc nemyslí na zadní vrátka a domácí do otevřené obrany dávají Hadáčkem v 79 minutě  na 3 : 1. Tlak z hostující strany pokračoval a v 83. minutě Rozhoň po rohovém kopu opět trefuje jen břevno a o chvíli později to zopakuje Nosek.

 

 Za utkání si zaslouží pochvalu Martin Rozhoň.

 

AUTOR: Jiří Cibulka

 



Sestavy


FC ZVVZ Milevsko
P. Dvořák [-] - V. Mácha [-] (26. T. Pich [-] ) , Š. Kutil [-] (88. M. Mladý [-] ) , O. Souček [-] (26. F. Doubek [-] ) , K. Süsmelich [-] , R. Bártík [-] (71. M. Novotný [-] ) , J. Barda [-] , M. Málek [-] , P. Novotný [-] , T. Vakoč [-] , J. Hadáček [-]

FK Junior Strakonice
J. Kozlík [-] - J. Nosek [-] , M. Říha [-] (68. J. Máška [-] ) , M. Rozhoň [-] , K. Krejčí [-] (83. T. Zelenka [-] ) , O. Šimek [-] , D. Petráň [-] , R. Zahrádka [-] , F. Funda [-] , D. Žáček [-] , R. Kočí [-] (75. J. Masopust [-] )

ŽK: 8. J. Barda - 38. D. Žáček , 87. M. Rozhoň .
Počet diváků: 151. Rozhodčí: PANSKÝ Michal - POLÁK Jiří, LEPIČ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů