4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2021 16:00

10.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nýrsko nadělilo Černicím na cestu čtyři fíky


Branky


40. T. Kohout , 55. T. György , 81. I. Varga , 87. Z. Mašek
21

Očekávala se vyrovnaná bitva, ovšem výsledek spíše napovídá dominanci šumavského celku. Jak utkání probíhalo a jak jej hodnotí obě strany, to se dozvíte v článku níže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První branka až v závěru půle

Dlouho se hrál vyrovnaný fotbal tzv. nahoru-dolů, ale bez výraznějších gólových šancí. Obrovská šance se pak v 17. minutě naskytla domácím, ale ti v zakončení selhali, když gól zachraňovala hostující obrana téměř na brankové čáře. Hosté své šance nedokázaly dotáhnout do konce a skórovat mohl nýrský Pavlík. Trefil však dobře postaveného brankáře.

 

Fotbal to byl pohledný na obě strany, plný pěkných kombinací, soubojů, ale i spálených šancí. Nakonec se ale fanoušci dočkali branky do poločasu. Ve 40. minutě nedokázaly Černice odkopnout míč do bezpečí po průniku domácích, kulatý nesmysl se dostal k Tadeáši Kohoutovi a ten prudkou střelou procedil Gottwalda.

 

Chyby rozhodly

Další branka utkání padla taktéž po chybě... V přechodové fázi na středu hřiště ztratili hosté lehkovážně míč, po němž se k centru z pravé strany odhodlal Trumpeš, jež našel ve vápně Tomáše Györgyho, který navýšil na 2:0.

 

Domácí byli namlsaní, ale své šance trestuhodně zahazovali. To mohli několikrát potrestat Černice, ale pro ně jakoby byla střelba zakletá a domácí Toul měl svůj den. Uklidňující branku zápasu nakonec vsítil Imrich Varga, který v 81. minutě ve vápně dostal příliš prostoru a míč uklidil přesně k tyči. Uvolněnější závěr zápasu využil ke skórování také Zbyněk Mašek, kterého přesně do ulice mezi stopery vyslal Varga.



Ohlasy k zápasu


FK Okula Nýrsko
Tomáš György, kapitán: Konečně zápas, který jsem si užil, hrál se pěkný fotbal, nutno podotknout i za přispění soupeře, který si to s námi opravdu přijel narovinu rozdat. Ačkoliv výsledek nehovoří moc pozitivně, já chci hostům poděkovat za sympatický výkon a myslím, že pokud budou takhle nadále pokračovat, půjdou v patrech tabulky výš. To samé platí pro nás, po sérii zápasů, kdy i přes bodové zisky nebyly výkony ideální, přišlo povzbuzení do další práce. Teď se těšíme do Domažlic, s Benfikou hrajeme pravidelně přátelská utkání, takže víme, jaký zapas nás čeká.

TJ Sokol Plzeň - Černice
Petr Kural, trenér: Zápas jsme opět nezvládli střelecky. Celkem vyrovnané utkání i na šance, my jsme zahodili tutovku už ve druhé minutě a domácí měli svoje šance lépe připravené a proměněné. I když na první gól do šatny jim přihrál náš stoper. Stále příliš hráčů se potýká se zraněním a nemocemi a vázne nám proměňování šancí. Soupeři gratuluji k výhře.



Sestavy


FK Okula Nýrsko
M. Toul [-] - T. Kohout [-] , M. Brož [-] , J. Lužný [-] , J. Čanecký [-] , K. Kalivoda ml. [-] , T. György [-] , I. Varga [-] (82. A. Antonovics [-] ) , J. Kopřiva [-] (85. Z. Mašek [-] ) , M. Trumpeš [-] , J. Pavlík [-] (73. L. Hájek [-] )

TJ Sokol Plzeň - Černice
P. Gottwald [-] - M. Pinc [-] , K. Fürbacher [-] (66. P. Mlnařík [-] ) , M. Vít [-] - M. Skala [-] , F. Švejda [-] , E. Eger [-] - P. Eger [-] , T. Hrach [-] , K. Zeliński [-] (78. J. Pipaš [-] ) - M. Chvojka [-] (56. J. Peterka [-] )

ŽK: 75. T. Hrach .
Hráči zápasu: M. Toul , M. Trumpeš .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Jakš Jan - RUDA Daniel, ADÁMEK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Petr Kučera
Tip experta: remíza

Očekávám letošní klasické Nýrsko, budou prohrávat, hádat se, hrát tužku, ale nakonec to bude zachraňovat gólový otloukánek György T. (úsměv) Hosté kvalitu mají a pokud se sejde jejich útočné trio, tak to bude i hezký fotbal... Bude to remíza a na pecky vyhrají domácí, protože mají v kabině pozitivní auru.

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích