1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 15:00

19.kolo, Divize E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj z popředí tabulky rozhodl Baranek


Branky


0

Zápas celků s ambicemi na postup lépe zvladli domácí Petřkovice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase měli oba týmy možnosti strhnout vedení na svou stranu. Domácí Václavík svou gólovku bohužel neproměnil. Na druhé straně musel Petřkovický golman Buček ukázat své kvality při šanci hostů z Nových Sadů.  A tak se šlo do kabin za stavu 0:0.

 

Ve druhém poločase se utkání zlomilo v 58. minutě kdy byl po druhé žluté kartě vyloučen hostující Brhel. Poté se domácí snažili dobít hostující branku, hlavně ze standartních situací, ale bylo to vše bez gólového výsledku. Až přišla 75. minuta a domácí Baránek prostřelil vše, co šlo a rozhodl o třech bodech pro domácí tým, který si už výsledek zápasu pohlídal.

 



Sestavy


FC Odra Petřkovice
A. Buček [-] - Z. Staněk [-] , D. Kašický [-] (71. J. Ptáček [-] ) , V. Polášek [-] - M. Cesnek [-] (46. R. Pelán [-] ) , M. Václavík [-] (60. M. Švábík [-] ) , D. Levčík [-] , S. Burian [-] , M. Neumann [-] , R. Baranek [-] - K. Maceček [-] -

FK Nové Sady
M. Kalina [-] - M. Samek [-] , A. Andreev [-] , T. Maliňák [-] , T. Kopp [-] , J. Blaha [-] , D. Škoda [-] , M. Brhel [-] , V. Papica [-] , M. Novotný [-] (73. E. Němec [-] ) , D. Alexa [-]

ŽK: 76. D. Levčík - 20. M. Brhel , 56. T. Maliňák , 74. J. Blaha . ČK: 58. M. Brhel .
Místo: Tráva. Počet diváků: 169. Rozhodčí: Klíma Tomáš - ONDRÁŠ Vít, OGRODNÍK Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.