1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.03.2016 10:15

18.kolo, Divize E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utkání dvou velkých rivalů rozhodl Mensah


Branky


0

Mužstvo Valaškého Meziříčí bylo lepším týmem, ale bez gólu se zvítězit nedá.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Již v první minutě měli náznak šance hosté z Valašského Meziříčí. Po dlouhém pasu z obrany, utekl  po lajně hostující  útočník , ale prováhal přihrávku na nabíhající spoluhráče. A Valmez tlačil dál. V 10. minutě po centru z pravé strany zazmatkovala domácí obrana a míč propadl až na Kapustu, který ač tísněn, trefil tyč Prepslovi  branky. Takže už druhé varování pro novojičínské, že hosté jsou na tento zápas velmi dobře připraveni. Třetí varování přišlo ve 28. minutě, kdy centrovaný míč opět propadl celou novojičínskou obranou až k volnému Kapustovi, který ale skákavý balón nedokázal usměrnit do brány. No, aby toho nebylo ze strany Valmezu málo, přišla 32. minuta a standartní situace z pravé strany hřiště. K přímému volnému kopu se postavil Plešek a nádherným centrovaným míčem našel nabíhajícího Michálka, který hlavou orazítkoval břevno domácí svatyně. A pak přislo staré, známé: „ NEDÁŠ, DOSTANEŠ”. V 38. minutě se k míči dostal Emmanuel Mensah (posila z Frýdku-Místku), s lehkostí si ho zpracoval a nekompromisní ranou z dvaceti metrů  poslal navštívenku k levé tyči hostujícího gólmana. 1:0. A za tohoto stavu se šlo do kabin. Za předvedený výkon  hráčů Valašského Meziříčí, to bylo kruté. 

Ve druhém poločase měli hosté i domácí šanci na vstřelení gólu, ale na výsledku už se nic nezměnilo. A tak utkání skončilo šťastným vítězstvím domácích.

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Nový Jičín
Jan Pejša, trenér: V prvním poločase nám propadávalo spoustu balónů přes stoperskou dvojici. Nevím, čím to je, ale v přípravě to tak nebylo. Hosté klidně mohli vést 2:0 už ve 30. minutě. Musíme se z toho poučit. Druhý zápas z kluků už snad ta nervozita spadne a bude to jiné. Ale i takové zápasy jsou a body zůstaly doma.

TJ Valašské Meziříčí
Martin Kotůlek, trenér: Za dnešní výkon nemohu svým svěřencům nic vytknout, snad jen koncovku. V poločase jsme mohli klidně jít do vedení 3:1. Ale takový je fotbal.



Sestavy


FK Nový Jičín
O. Prepsl [-] - J. Farský [-] , L. Švancer [-] , M. Kiss Farkas [-] , O. Malina [-] - M. Švec [-] , J. Kalich [-] , M. Slaninka [-] , J. Juříček [-] - E. Mensah [-] (87. M. Fertál [-] ) , R. Lokša [-]

TJ Valašské Meziříčí
M. Michut [-] - V. Žilinský [-] , J. Kapusta [-] (66. M. Václavík [-] ) , J. Roupec [-] , L. Lasovský [-] (81. M. Macíček [-] ) , M. Dokoupil [-] (87. Š. Vrána [-] ) , M. Kufa [-] , A. Michálek [-] , M. Sviták [-] , P. Plešek [-] , P. Dragon [-]

ŽK: 34. J. Juříček , 89. M. Fertál - 82. V. Žilinský , 85. M. Sviták .
Místo: UT Nový Jičín. Počet diváků: 190. Rozhodčí: Mojžíš Jakub - RICHTÁR Jaromír, ŠAFRÁN Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.