3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.11.2015 10:15

16.kolo, Divize E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavičínský Macek sestřelil Krnov hattrickem


Branky


21. F. Macek , 49. F. Macek , 88. F. Macek
0

Slavičín doma ztratil body jen za prohru s Frýdlantem a za remízu s Petrovicemi. Jinak si připisoval samé výhry. To potvrdil i v utkání proti Krnovu. V zápase se prosadil jediný hráč, a to domácí útočník Filip Macek. Tomu se podařilo zkompletovat hattrick. Krnov opět trápila koncovka. Slavičín přezimuje na šestém místě, to Krnov je třináctý a je nebezpečně blízko sestupovému pásmu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Macek si otevřel gólový účet

Slavičín byl v úvodní dvacetiminutovce aktivnějším a lepším mužstvem. Krnov se soustředil převážně na defenzívu. Do vedení šli domácí po 20 minutách. Krnovští obránci chybovali, čehož Slavičín využil a Filip Macek otevřel skóre – 1:0. Poté se hra začala vyrovnávat a do šancí se tlačili také hosté. Krnov byl velmi blízko vyrovnání. Okolo 30. minuty Adam Ondra napálil z přímého volného kopu tyč. Poté vracel míč směrem na bránu Kužel, ale jeho střelu zastavil jeden z bránících hráčů. Podle zpráv z hostujícího tábora míč zastavil slavičínský hráč rukou. Hosté očekávali odpískání penalty a udělení červené karty, jenomže hlavní sudí Žurovec ukázal k rohovému praporku a Krnov kopal roh. V první půli už diváci další gól neviděli.

Macek dokonal hattrick

Krnovští cítili křivdu, každopádně nehodlali složit zbraně. Bojovali alespoň o vyrovnání. Jenomže tento plán dostal velkou trhlinu hned zkraje druhého poločasu. Po další individuální chybě krnovských zadáků se k míči dostali domácí, balón doputoval až na hlavu Macka, který přidal svůj druhý přesný zásah v zápase – 2:0. Po této brance se domácí zatáhli, Krnov už prakticky neměl co ztratit. V 67. minutě mohli hosté vstřelit kontaktní gól. Krčmařík mířil hlavou jen do tyče, míč se odrazil k Šimčíkovi, který jej dostal do sítě, ale pomezní rozhodčí odmával ofsajd – gól neplatil. O tři minuty to dobře zkoušel Navrátil, ovšem proti jeho projektilu se vytáhl domácí brankář Jelínek. V 82. minutě měl tisíciprocentní šanci Korbel, kterého vysunul Ondra, ale Korbel svůj samostatný nájezd neproměnil. Tato situace jako by symbolizovalo celý krnovský podzim. Šancí jako máku, jen je krnovští nedokáží proměňovat. V samotném závěru se ještě domácímu Mackovi podařilo zkompletovat hattrick – 3:0.



Ohlasy k zápasu


FC TVD Slavičín
Hynek Tlušťák (vedoucí): „Zápas se hrál na umělce za neustálého deště. Rychlý povrch nám vyhovoval. Od začátku jsme se pustili do soupeře a po 21. minutách jsme šli dovedení zásluhou Macka. Pak jsme trochu přestali hrát a Krnov vyrovnal hru. Své šance však nevyužil. Nám vyšel nástup do druhého poločasu, když jsme po rohu zvýšili na 2:0. V závěru pak Macek pečetil svůj hattrick. Krnov byl ovšem velmi dobrým soupeřem. Po podzimu u nás panuje spokojenost. Dařilo se nám na domácí půdě, mrzí nás jen venkovní zápasy, ze kterých jsme příliš bodů nevytěžili. Trápila nás rozsáhlá marodka, takže i to je důležitý faktor. Doufejme, že přes zimu se dají hráči do pořádku.“

FK Kofola Krnov
Marek Koraba (vedoucí): „Opět se nám nedařilo proměňovat naše velké šance, jako celý podzim. Slavičín využil první naši chybu. My jsme mohli v první půli vyrovnat, ale když jeden ze slavičínských hráčů zasáhl míč rukou na brankové čáře, tak hlavní sudí místo červené karty a penalty odpískal rohový kop. Na začátku druhé půle jsme po naší zbytečné chybě dostali druhý gól. Mohli jsme snížit, ale gól Adama Ondry nebyl pro údajný ofsajd uznán. To byla další chyba rozhodčích. V závěru jsme pak inkasovali potřetí. Můžeme sice cítit křivdu ze strany rozhodčích, ale kdybychom proměňovali své příležitosti, mohl zápas dopadnout úplně jinak. My už se musíme pomalu začít připravovat na jarní část sezóny. Přichází nový trenér. Dojde k několika změnám v hráčském kádru. Budeme se snažit zajistit si záchranu.“



Sestavy


FC TVD Slavičín
P. Jelínek [-] - M. Malenovský [-] , T. Švach [-] , J. Lukaštík [-] , F. Macek [-] , L. Mezírka [-] , L. Hladík [-] (69. Š. Havlín [-] ) , M. Goňa [-] , M. Vašulka [-] (65. M. Šindler [-] ) , D. Plšek [-] , J. Hlava [-] (83. A. Bartoš [-] )

FK Kofola Krnov
R. Jaška [-] - M. Havlíček [-] (52. L. Krčmařík [-] ) , J. Šimčík [-] , M. Daříček [-] , R. Švrček [-] - P. Navrátil [-] , T. Hudský [-] (80. L. Mohyla [-] ) , V. Šustr [-] , L. Kužel [-] - A. Ondra [-] - A. Korbel [-]

ŽK: 26. F. Macek , 38. D. Plšek , 76. J. Hlava , 90. Š. Havlín - 90. R. Jaška .
Hráči zápasu: V. Šustr , A. Ondra .
Místo: UT Slavičín. Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŽUROVEC David - NOVÁK Michal, SLAMINKA Jozef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.