3:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

16.kolo, Divize E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Adamík vystřelil Dolnímu Benešovu v poslední minutě tři body


Branky


53. O. Adamík , 58. P. Rubý , 90. O. Adamík - 13. M. Matušovič , 77. J. Hottek (p.)
0

Do Dolního Benešova zavítal Havířov. Oba celky dělily před začátkem zápasu jen dva body. Lépe na tom byli domácí. Havířov sice po poločase vedl zásluhou svého hrajícího trenéra Matušoviče, ale Dolní Benešov otočil skóre na začátku druhé půle. Hosté pak ještě srovnali, ale v poslední minutě je o všechny body připravil Ondřej Adamík.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Matušovič poslal hosty do vedení

Havířov vstoupil do utkání o něco lépe. Už ve druhé minutě se k odraženému míči po rohovém kopu dostal Tomáš Omasta a vyzkoušel své střelecké štěstí. Jeho pokus však mířil nad. Ve 13. minutě už však šli Indiáni do vedení. Hrající trenér Miroslav Matušovič si postavil míč k zahrání přímého volného kopu a s jeho střelou si domácí brankář Kolenko nedokázal poradit – 0:1. V prvním poločase se hrál vyrovnaný fotbal. Hra se odehrála převážně mezi oběma šestnáctkami. Došlo na několik standardních situací, ale ani ty další gól v zápase nepřinesly. Do kabin tak odcházeli spokojenější hosté, kteří drželi jednobrankový náskok.

Obrat, srovnání a Adamíkovo rozhodnutí

Je známo, že Havířov má první poločasy daleko lepší než ty druhé. To se potvrdilo i v Dolním Benešově. V 53. minutě se domácí na delší dobu nastěhovali před branku hostí. Tak dlouho ji obléhali, až dosáhli na vyrovnání. Hlavou dostal míč do sítě Ondřej Adamík1:1. Havířov jako by přestal hrát a domácí toho dokonale využili. Ovšem hosté mohli opět strhnout vedení na svou stranu, jenomže na začátku 58. minuty selhal v obrovské šanci kapitán Lukáš Skoupý, který byl sám před brankářem Kolenkem, ale míč napálil nad. Znovu platilo ono známé pravidlo „nedáš-dostaneš“. Následovala standardní situace na druhé straně. Tu zahrával Patik Rubý a míč z jeho kopačky skončil až v síti – 2:1. Rázem tedy byli ve vedení domácí. Havířov úvodní čtvrthodinu druhého dějství prospal a byl za to náležitě potrestán. Indiáni však nesložili zbraně a vykřesali další naději na bodový zisk. V 77. minutě totiž Miroslav Matušovič prokličkoval až do šestnáctky, kde byl faulován, a pískala se penalta. Pokutový kop proměnil Jakub Hottek2:2. Jenomže takto zápas neskončil. V poslední minutě, kdy to vypadalo, že si oba týmy rozdělí po bodu, přišla „klasická“ chyba v havířovské defenzívě, k míči se dostal Adamík a z voleje skóroval – 3:2. Domácí Dolní Benešov tak urval důležité tři body a vzdálil se sestupovému pásmu. To Havířov zůstává na předposlední pozici.



Sestavy


FC Dolní Benešov
O. Kolenko [-] - J. Radek [-] (79. F. Labuda [-] ) , J. Majewski [-] , O. Haas [-] , M. Juchelka [-] , M. Hartmann [-] (88. D. Klinger [-] ) , O. Adamík [-] , T. Moravec [-] , P. Rubý [-] , M. Spruch [-] , M. Václavek [-]

MFK Havířov
R. Smětak [-] - L. Vagner [-] , J. Hottek [-] , T. Gistinger [-] (54. D. Trajkovski [-] ) , T. Wojnar [-] , T. Omasta [-] , L. Skoupý [-] , J. Klejnot [-] (67. K. Rozsíval [-] ) , M. Matušovič [-] , K. Skoupý [-] , T. Gomola [-]

ŽK: 12. O. Haas , 55. O. Adamík , 83. M. Juchelka - 51. L. Vagner , 57. D. Trajkovski , 65. J. Klejnot , 73. J. Hottek , 75. L. Skoupý , 78. T. Gomola .
Hráči zápasu: O. Adamík - K. Skoupý .
Místo: Tráva. Počet diváků: 97. Rozhodčí: Mikula Petr - ČERNOEVIČ Alexandr, KOZUBÍK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.