4:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2015 17:00

15.kolo, Divize E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Sady pokračují na vítězné vlně. Rýmařovu nadělily 4 góly


Branky


14. D. Škoda , 24. M. Novotný , 50. M. Navrátil (p.) , 59. T. Režný
0

Nováček z Nových Sadů stále nepřestává udivovat svými skvělými výkony i výsledky. V rámci 15. vloženého kola doma přivítal Jiskru Rýmařov, která na začátku sezóny nemá dobrou formu. Tyto aspekty se projevily i ve středečním duelu. Nové Sady roznesly Rýmařov na kopytech 4:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Otěže zápasu pevně v rukou domácích

Nové Sady vyhrály z úvodních 5 kol čtyřikrát. V zápase proti Rýmařovu byly od úvodních minut aktivnější než jejich soupeř. Domácí hráči drželi míč na kopačkách a tlačili se do útoku. První branka přišla už ve 14. minutě. Po kombinaci ve středu hřiště se k míči dostal David Škoda a přízemní nepříliš prudkou střelou ze střední vzdálenosti překvapil brankáře Kubjáta – 1:0. O 10 minut později už Nové Sady vedly o 2 góly. Opět brance předcházela dobrá kombinace, tentokrát po pravé straně. Milan Novotný se ocitl sám před gólmanem, připravil si balón a technickou ranou zvýšil na 2:0. Rýmařov se v první půli takřka k ničemu nebezpečnému nedostal. Domácí měli zápas pevně v rukou a téměř po celých 45 minut se hrálo převážně na obranné polovině Jiskry.

Penalta přinesla definitivu

Do druhého poločasu nastoupili hosté s odhodláním co nejrychleji vstřelit kontaktní gól. Jenomže přišla 50. minuta. K míči se tlačil Režný, hostující brankář Kubját proti němu vyběhl a v šestnáctce jej srazil k zemi. Hlavní sudí Rychtár neměl jinou možnost, než odpískat pokutový kop. Kubját uviděl žlutou kartu. Penaltu proměnil kapitán Miroslav Navrátil – 3:0. Tím prakticky definitivně padly šance Rýmařova na nějaký bodový zisk. Jiskra sice zjednodušila hru, snažila se hrát dlouhé nakopávané míče, ale nebylo jí to nic platné. V 59. minutě byl sražen centr Režného, ovšem tentýž hráč se k balónu opět dostal, přesně zamířil a krásnou technickou střelou na zadní tyč uzavřel gólový účet středečního zápasu – 4:0. Nové Sady měly ještě v 62. minutě obrovskou šanci, ale potupného „bůra“ Rýmařovu nenadělily. I tak je to mrzet nemusí, zcela zaslouženě berou 3 body. Připsaly si další domácí výhru a s 15 body a nejlepším útokem v soutěži (17 branek) figurují na 2. místě divizní tabulky.



Ohlasy k zápasu


FK Nové Sady
Karel Trnečka (trenér FK Nové Sady): "Myslím si, že jsme po celou dobu měli zápas zcela pod kontrolou. Rýmařov za celých 90 minut pořádně neohrozil naši branku. Náš tým hrál velice dobře. Proměňovali jsme šance, dařilo se nám hrát pro diváky, což je pro nás důležité. Doufáme, že zvládneme i další domácí utkání proti Krnovu."




Sestavy


FK Nové Sady
J. Zbořil [-] - M. Navrátil [-] , M. Samek [-] , L. Hodis [-] , T. Kopp [-] - D. Dvorský [-] (77. D. Kipritidis [-] ) , D. Škoda [-] , M. Novotný [-] (76. T. Maliňák [-] ) - V. Papica [-] (64. J. Blaha [-] ) , T. Režný [-] , A. Andreev [-] -

SK Jiskra Rýmařov
O. Kubját [-] - Z. Horák [-] , P. Kučera [-] , T. Krejčí [-] , J. Harazin [-] , D. Furik [-] (75. J. Tlapal [-] ) - M. Furik [-] , J. Lesák [-] (78. P. Zifčák [-] ) , M. Kotůlek [-] - T. Šupák [-] , P. Ondruška [-] (46. J. Tomeček [-] )

ŽK: 45. D. Škoda , 73. M. Novotný - 50. O. Kubját , 52. J. Harazin , 64. D. Furik , 66. J. Lesák , 73. T. Šupák , 74. M. Furik .
Místo: Tráva. Počet diváků: 205. Rozhodčí: Richtár Jaromír - MACRINEANU Jiří, BUČEK Vítězslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.