2:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2015 17:00

15.kolo, Divize E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Frýdlant porazil ValMez a stoupá tabulkou


Branky


0

Frýdlant nad Ostravicí byl před středečním utkáním proti Valašskému Meziříčí posilněn víkendovou výhrou ve Slavičíně. Hosté ovšem také svůj předešlý zápas vyhráli, když porazili Rýmařov. Valašské Meziříčí ve Frýdlantu vedlo, jenomže Ilir Preči dvakrát zaúřadoval a zařídil pro svůj tým 3 body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté herní převahu korunovali gólem

V první půli byli aktivnější hosté z Valašského Meziříčí a domácí měli plné ruce a nohy práce, když odolávali jejich útočnému tažení. K nebezpečné střele se v 19. minutě dostal i domácí Papřok. Na druhé straně měl obrovskou šanci hostující Dragon, který běžel sám na brankáře Ježe. První půlhodinu hry přežili bez gólové újmy, jenomže v 39. minutě přišel rohový kop a hostující kapitán Aleš Michálek otevřel skóre – 0:1. Nutno dodat, že Valašské Meziříčí šlo do vedení zcela po zásluze. Výsledkem 0:1 skončil první poločas.

Preči otočil zápas

Po změně stran se obraz hry poněkud změnil. Hosté nadále drželi více míč, ale Frýdlant se čím dál více tlačil na útočnou polovinu hřiště. Přibylo centrů z obou stran hřiště. Už po 6 minutách druhé půle srovnal frýdlantský střelec Ilir Preči. Stejný hráč o tři minuty později pak zcela obrátil skóre zápasu, když podruhé prostřelil Milana Michuta v hostující brance. Valašské Meziříčí chtělo na tyto dva zásahy odpovědět, ale až do konečného hvizdu se mu nepodařilo. Tři body tak zůstaly ve Frýdlantu.



Ohlasy k zápasu


1. BFK Frýdlant nad Ostravicí
Michal Chlebek (trenér Frýdlantu nad Ostravicí): "Byl to pro nás velmi kvalitní soupeř. Zejména v prvním poločase nás hosté přehrávali. Hráči Valašského Meziříčí byli běhaví, důrazní. Ve druhé půli se náš výkon zlepšil. Udeřili jsme ze dvou protiútoků. Jsme moc rádi za tři body."

TJ Valašské Meziříčí
Martin Kotůlek (trenér Valašského Meziříčí): "V prvním dějství jsme byli jednoznačně lepší. Mohli jsme klidně vést až 3:0, ale neproměňovali jsme naše šance. O přestávce jsem hráčům kladl na srdce, aby byli trpěliví, že další góly přijdou. Jenomže místo toho jsme se poněkud nesmyslně vrhli do útoku a chtěli rozhodnout co nejdříve. Otevřeli jsme hru, nehráli jsme to, co jsme měli. Nabídli jsme domácím obrat v utkání. Pak jsme ještě pár střel měli, ale nevedlo to ani k vyrovnání. S výkonem ve druhém poločase nejsem vůbec spokojen. Musíme to odčinit v Hranicích."



Sestavy


1. BFK Frýdlant nad Ostravicí
Z. Jež [-] - M. Střižík [-] , Š. Křiva [-] , L. Papřok [-] (68. P. Němec [-] ) , I. Preči [-] (84. A. Šigut [-] ) , J. Prokeš [-] , T. Kubáň [-] - V. Jandek [-] , M. Chlebek [-] - P. Tobiáš [-] , J. Mandičak [-] (90. L. Chlebek [-] )

TJ Valašské Meziříčí
M. Michut [-] - M. Dokoupil [-] (79. M. Václavík [-] ) , J. Kapusta [-] (66. M. Neuberger [-] ) , P. Dragon [-] (84. L. Lasovský [-] ) , D. Brachánek [-] , J. Plešek [-] , M. Macíček [-] , F. Přikryl [-] , A. Michálek [-] , M. Kufa [-] , P. Plešek [-]

ŽK: 35. V. Jandek , 45. Š. Křiva .
Hráči zápasu: I. Preči .
Místo: Tráva. Počet diváků: 264. Rozhodčí: Kolář Jaroslav - KOLÁČEK Josef, KOLOŠ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.