0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2015 17:00

15.kolo, Divize E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petřkovice popáté neinkasovaly, opět berou všechny body


Branky


0

Domácí měli po 5 kolech na kontě úctyhodných 10 bodů. O víkendu otočili zápas se Vsetínem. To Odra na tom byla ještě o 2 body lépe. Inkasovala navíc jen v jednom zápase, na půdě Nových Sadů dostala jediné dva góly. Petřkovicím se podařilo udržet čisté konto i proti Benešovu a po výhře 0:2 vede divizní tabulku. Dolní Benešov je pátý.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ptáček poprvé

V první půli se hrála velmi vyrovnaná partie. O něco aktivnější byli domácí. Hráči Dolního Benešova často zaměstnávali exligového brankáře Antonína Bučka, který opět strážil svatyni Petřkovic. Už v 6. minutě mohl Dolní Benešov poslat do vedení Jiří Majewski, ale selhal. Vedoucí branku tak vstřelili hosté. V 18. minutě se sám před brankářem Kolenkem ocitl Martin Václavík, stejně jako Majewski na druhé straně se svou šancí naložil prachbídně, ale k odraženému míči se jako první dostal Jakub Ptáček a uklidil míč do sítě – 0:1. Domácí se snažili vyrovnat ještě v první půli, ale petřkovická defenzíva pracovala svědomitě.

Ptáček podruhé

Do druhého poločasu nastoupili lépe hosté z Petřkovic. Svého soupeře přehrávali a nedovolili mu, aby si vytvořil nějaký tlak. Po hodině hry mohl na 0:2 zvýšit opět Jakub Ptáček. Snažil se přelobovat brankáře Kolenka, ale při svém pokusu trefil spojnici brány. O minutu později se o stejný způsob zakončení pokoušel Radim Baranek, ale ani on na Kolenka nevyzrál. Rozhodnutí tak přišlo v 80. minutě. Baranek získal míč v blízkosti šestnáctky Dolního Benešova, poslal jej doprava na volného Levčíka, který našel Ptáčka, a ten už měl pohodlnou práci – jen uklidit balón do odkryté brány. V samotném závěru mohl zvýšit na 0:3 střídající Jiří Darda, ale Kolenko jeho střelu vytáhl na roh. I přesto si Petřkovice odvážejí z Dolního Benešova 3 body a společně s dalším nováčkem z Nových Sadů vládnou Divizi E.



Ohlasy k zápasu



FC Odra Petřkovice
Filip Smékal (trenér Odry Petřkovice): "S výkonem v prvním poločase nejsem vůbec spokojený. Asi to bylo tím, že se hrálo ve středu, na což hráči nejsou zvyklí. Nebyli dobře zkoncetrovaní, neběhali, hráli bez pohybu, zkrátka nebylo to vůbec ono. Šli jsme do šťastného vedení po ojedinělé šanci. O poločase jsem musel po hodně dlouhé době zvýšit hlas. Ve druhé půli už jsme se zlepšili a začali hrát to, co chceme. Dolní Benešov jsme pak do ničeho nepustili. V závěru jsme pak přidali uklidňující druhou branku. Za výkon ve druhém dějství jsme si výhru zasloužili."



Sestavy


FC Dolní Benešov
O. Kolenko [-] - D. Klinger [-] (57. M. Juchelka [-] ) , J. Radek [-] (72. F. Labuda [-] ) , J. Majewski [-] , J. Janoš [-] (46. A. Schwalbe [-] ) , O. Haas [-] , M. Hartmann [-] , T. Moravec [-] , P. Rubý [-] , M. Spruch [-] , M. Václavek [-]

FC Odra Petřkovice
A. Buček [-] - V. Polášek [-] , D. Kašický [-] , R. Wozniak [-] , Z. Staněk [-] - M. Cesnek [-] (30. L. Fojtík [-] ) , M. Václavík [-] (76. J. Darda [-] ) , M. Neumann [-] (85. A. Hubeňák [-] ) , R. Baranek [-] , D. Levčík [-] - J. Ptáček [-]

ŽK: 78. M. Juchelka , 85. O. Haas - 83. D. Kašický .
Hráči zápasu: J. Ptáček .
Místo: Tráva. Počet diváků: 226. Rozhodčí: Ogrodník Vlastimil - ONDRÁŠ Vít, ZAORAL Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.