Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

14.kolo, Divize E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hranice přestřílely Frýdlant


Branky


0

Do Hranic, které třikrát v řadě prohrály, přicestoval v sobotu Frýdlant nad Ostravicí, jenž v minulém kole zvítězil 4:1 nad Rýmařovem. Domácí nastoupili k zápasu s novým trenérem Rostislavem Sobkem. Duel přinesl 5 branek a jednu červenou kartu. Domácí dvakrát vedli, hosté dokázali dvakrát srovnat, ale potřetí už se jim nepodařilo. Rozhodující zásah jim zasadil Radim Kundrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

4 góly, po dvou na každé straně

V úvodních 45 minutách se hrál velmi otevřený fotbal z obou stran. Hranice šly do vedení už ve třetí minutě. Frýdlantští hráči nedokázali odkopnout centr Miroslava Hanáka do bezpečí, k míči se dostal Pavel Šišlák a překonal Zdeňka Ježe – 1:0. Úvodní minuty se odehrály převážně na obranné polovině Frýdlantu. Do šestnáctky létal jeden centr za druhým. Hosté se ovšem také začali osmělovat a vystrkovat růžky. Na začátku 22. minuty rozehrával hostující hrající trenér Michal Chlebek rohový kop. Míč se k němu vrátil, poslal jej zpět do šestnáctky, kde se ke střele propracoval Jiří Prokeš a srovnal – 1:1. Ovšem Hranice to tak nechtěly nechat. Vyrovnaný stav vydržel jen 3 minuty. Aktivní Miroslav Hanák přihrál Janu Ferencovi a ten nadvakrát dostal balón do sítě – 2:1. Ani Frýdlant se ale nenechal zahanbit. Ve 39. minutě zahrával Michal Chlebek standardní situaci, míč z jeho kopačky nikdo netečoval a ten skončil v bráně – 2:2. Hosté v první půli nastřelili hned dvakrát brankovou konstrukci. První poločas skončil divokým výsledkem 2:2.

Rozhodnutí přinesla 56. minuta

Druhé dějství probíhalo v podobném duchu jako to první. Defenzívy Hranic i Frýdlantu nebyly v sobotu zrovna tím nejpevnějším článkem hry. Šance si vypracovaly oba celky, ale zatím se stále čekalo na další gól. Nakonec fanoušci příliš dlouho nečekali. V 56. minutě Hranice zahrávaly rohový kop. Po hlavičkovém souboji se k odraženému míči dostal Radim Kundrát a zamířil přesně – 3:2. Později se ukázalo, že to byla branka rozhodující. Poté se hra poněkud uklidnila, alespoň co se týče šancí. V 80. minutě přišla pro Frýdlant velká komplikace. Vyloučen byl totiž Šimon Křiva, který inkasoval 2 žluté během tří minut, a musel tak předčasně pod sprchy. I přesto v závěru dokázali hosté svého soupeře zatlačit. Měli dvě velké šance ke srovnání, ale nakonec na bod nedosáhli.



Ohlasy k zápasu



1. BFK Frýdlant nad Ostravicí
Michal Chlebek (trenér): "Podle mě se nehrál příliš pohledný fotbal. Nepřidal tomu ani terén, který je v Hranicích snad nejhorší v divizi. Domácí měli větší vůli po vítězství a nakonec jej také vybojovali. My jsme sice spokojení, že máme po polovině soutěže 20 bodů, když nás předem všichni odepisovali, ale zároveň víme, že těch bodů mohlo být i více. Několikrát jsme zbytečně ztratili. V týmu máme kvalitu, jde to vidět i přes týden na trénincích, ale pak to někdy nedokážeme přenést do zápasu. Zejména to platí u těch mladších. Jen to chce předvádět vyrovnanější výkony."



Sestavy


SK Hranice
J. Tomečka [-] - J. Nehyba [-] , P. Šišlák [-] , P. Hoffmann [-] (86. J. Frydrych [-] ) , M. Kuchař [-] , J. Ferenc [-] (90. T. Částečka [-] ) , M. Hanák [-] , M. Vyka [-] , R. Kundrát [-] , R. Kalous [-] (46. T. Juříček [-] ) , T. Čáp [-]

1. BFK Frýdlant nad Ostravicí
Z. Jež [-] - T. Kubáň [-] , Š. Křiva [-] , M. Střižík [-] , J. Prokeš [-] , I. Preči [-] - M. Chlebek [-] (67. P. Tobiáš [-] ) , V. Jandek [-] - P. Němec [-] , M. Šigut [-] (46. L. Myšinský [-] ) - J. Mandičak [-] (82. L. Chlebek [-] )

ŽK: 71. M. Vyka - 76. J. Prokeš , 77. Š. Křiva , 79. J. Mandičak . ČK: 80. Š. Křiva .
Místo: UMTRA. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Klíma Tomáš - PRIESOL Daniel, SLAMINKA Jozef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.