R. Němec 13.
T. Šupák 45. (p.)
R. Němec 53.
3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

14.kolo, Divize E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rýmařov si poradil s Velkými Karlovicemi, ty zůstávají poslední


Branky


13. R. Němec , 45. T. Šupák (p.) , 53. R. Němec
0

Domácí Jiskra přivítala v sobotu odpoledne poslední Velké Karlovice. Ovšem ani Rýmařov na tom není bůhvíjak dobře. Před zápasem měl na kontě 14 bodů, tedy jen o 3 body více než jejich sobotní soupeř. Nakonec však zápas zvládl a vyhrál jasně 3:0. Dvěma góly se blýskl Radek Němec.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Trefa Němce, proměněná penalta v závěru

Rýmařov se do svého soupeře zakousl od prvních minut a na jeho hráčích bylo vidět velké odhodlání a touha po vítězství. Velké Karlovice se soustředily především na defenzivu. V útoku chtěly využít nějakou standardní situaci. Ve 13. minutě šli domácí do vedení. Michal Furik dlouhým míčem našel Tomáše Šupáka, ten hlavou prodloužil za sebe na Radka Němce, který z hranice šestnáctky hezkou střelou překonal Sváčka poprvé – 1:0. Ve 22. minutě mohli domácí navýšit své vedení. Po rychlém brejku se k balónu dostal Tomáš Šupák, položil si jednoho z obránců, ale jeho střela byla zablokována. O minutu později se o akrobatické zakončení pokoušel Michal Furik, ale jeho „nůžky“ nebyly přesné. Rýmařov byl i nadále aktivnější a převážně se hra odehrála na obranné polovině hostů. Důležitý moment přišel na konci prvního dějství. Po souboji dvou devítek domácího kapitána Jiřího Furika a hostujícího Martina Pavelky odpískal hlavní sudí Popelák pokutový kop. Míč si postavil Tomáš Šupák a s přehledem penaltu proměnil – 2:0.

Pojistka na začátku

Na začátku druhého poločasu začaly Velké Karlovice více napadat svého soupeře. Hostující hráči moc dobře věděli, že nic jiného jim nezbývá, pokud chtějí s výsledkem ještě něco udělat. Jenomže záhy přišel třetí zásah domácího Rýmařova. Radek Němec dostal krásnou kolmici do náběhu za obranu, pohrál s gólmanem Sváčkem a skóroval – 3:0. To snahu Velkých Karlovic poněkud otupilo. Navíc domácí se neuchýlili k žádné pasivitě a chtěli své vedení ještě navýšit. Po hodině hry měl obrovskou šanci Michal Furik, ale prázdnou bránu netrefil. I Velké Karlovice měly příležitost alespoň ke snížení, ovšem skórovat se jim nepodařilo. Rýmařov svůj tříbrankový náskok a čisté konto uhájil až do konce, a po výhře 3:0 tak bere důležité tři body. 



Sestavy


SK Jiskra Rýmařov
P. Kameník [-] - Z. Horák [-] , J. Harazin [-] , T. Němec [-] , T. Krejčí [-] - M. Motyčka [-] , M. Furik [-] (84. D. Furik [-] ) , J. Furik [-] , R. Němec [-] , M. Kotůlek [-] (76. J. Tomeček [-] ) - T. Šupák [-] (61. J. Lesák [-] )

FC Velké Karlovice+Karolinka
M. Sváček [-] - P. Maliňák [-] , K. Surovec [-] (85. J. Maliňák [-] ) , M. Podešva [-] , M. Pavelka [-] , J. Mikula [-] , T. Heger [-] , J. Píšek [-] , P. Píšek [-] , T. Ondřejka [-] , R. Zeť [-]

ŽK: 29. M. Motyčka , 33. T. Šupák , 89. T. Němec - 18. J. Mikula , 42. R. Zeť , 78. M. Podešva , 81. J. Píšek , 90. T. Ondřejka .
Místo: Tráva. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Popelák Luboš - MAYER Jan, DENEV Alex.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.