2:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.11.2015 10:15

14.kolo, Divize E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

2 standardky = 2 góly. Brumov zdolal Nové Sady


Branky


0

V neděli dopoledne se hrálo velmi zajímavé utkání v Brumově, kam přicestovaly Nové Sady. Ty v minulém kole přepustily první místo Petřkovicím. Teď byly odhodlány po dvou remízách v řadě získat 3 body. Jenomže Brumov je doma velmi silný. Na svém hřišti ztratil jen 4 body za dvě remízy. A Nové Sady také dokázal porazit. Od 80. minuty navíc hosté dohrávali bez vyloučeného kapitána Navrátila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do dvoubrankového vedení

Úvodní minuty zápasu byly ve znamení vyrovnané hry. Ta se povětšinou odehrála mezi oběma šestnáctkami. Ani jedno mužstvo se k žádné větší příležitosti nepropracovalo. Brumov měl k dispozici několik standardních situací, Nové Sady se snažily dostat k brance domácích nějakou rychlou kombinací. Ve 30. minutě mohl poslat hosty do vedení Lukáš Hodis, který si naběhl na dlouhou přihrávku, postupoval sám na Urbánka, ten však vyběhl, skvěle zmenšil Hodisovi střelecký úhel a jeho pokus vyrazil na roh. Místo toho udeřilo na druhé straně. Ve 33. minutě zahrál rohový kop Martin Kolář přesně na hlavu Kořenka, který posunul míč ještě blíž novosadské bráně, kde jej do sítě dostal Olin Bartozel1:0. Na začátku 45. minuty přišla druhá branka v utkání. Tomáš Dekleva hodil dlouhý aut až do šestnáctky, kde se k hlavičce propracoval Marek Novák a krásným obloučkem překonal Psotku podruhé – 2:0. Gól do šatny byl pro domácí nesmírně důležitý.

Druhá půle bez gólu, ale s vyloučením

Nové Sady nic nevzdaly a chtěly co nejdříve vsítit kontaktní gól. Brumovská defenzíva však pracovala spolehlivě. V 53. minutě došlo v šestnáctce Brumova k velkému závaru, ale nikdo z hráčů Nových Sadů nedokázal najít ten správný cíl. V 65. minutě mohl snížit Režný, ale brankář Urbánek výborně vyběhl a byl u míče rychleji než hostující útočník. V 80. minutě přišlo otupení snahy hostů. Po chybě Nových Sadů se don úniku dostával Marek Novák, Miroslav Navrátil musel zatáhnout za záchrannou brzdu a stáhl Nováka k zemi. Hlavní sudí Nováček mu za to ukázal červenou kartu. Nutno dodat, že šlo o velmi přísné vyloučení. Zbývající desetiminutovka už změnu skóre nepřinesla. Nové Sady tak potřetí v řadě nevyhrály.



Ohlasy k zápasu



FK Nové Sady
Karel Trnečka (trenér): „Chyběli nám důležití hráči ze základní sestavy. Kromě dlouhodobě zraněných Dvořáka, Vacka a Alexy, jsme postrádali Papicu, Škodu a Kopa. To byl velký zásah do sestavy. V prvním poločase jsme měli více šancí, ale skórovat se podařilo domácím. Hráče jsem před zápasem varoval, že pokud chceme uspět v Brumově, musíme si pohlídat standardní situace. Jenomže to se nám dvakrát nepovedlo a už poněkolikáté jsme z nich inkasovali. Ve druhé půli jsme měli více ze hry, ale byla to spíš jen taková platonická převaha. K ničemu vyloženému jsme se nedostali. Soupeř se dostal do šance až v závěru, kdy jsme hráli v deseti. Domácím výborně zachytal gólman. My se pokusíme teď zvládnout poslední zápas doma proti Hranicím.“



Sestavy


FC Brumov
F. Urbánek [-] - T. Dekleva [-] , D. Juřica [-] , L. Martinka [-] , M. Kolář [-] - M. Novák [-] , D. Horáček [-] (71. P. Naňák [-] ) , L. Strnad [-] , P. Naňák [-] (87. O. Novák [-] ) - O. Bartozel [-] , D. Kořenek [-] (81. D. Ritter [-] )

FK Nové Sady
T. Psotka [-] - L. Hodis [-] , M. Navrátil [-] , M. Samek [-] - A. Andreev [-] (62. T. Maliňák [-] ) , J. Blaha [-] - T. Režný [-] - D. Kipritidis [-] (79. D. Antoníček [-] ) , M. Halady [-] , M. Novotný [-] , D. Dvorský [-]

ŽK: 83. T. Dekleva - 59. M. Novotný , 83. T. Maliňák . ČK: 80. M. Navrátil .
Hráči zápasu: M. Novák .
Místo: UT Brumov. Počet diváků: 160. Rozhodčí: Nováček Ivo - ONDRÁŠ Vít, OGRODNÍK Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.