0:1
(0:1)
13. R. Baranek (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 15:00

10.kolo, Divize E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Buček chytil první penaltu v mužské kategorii a Petřkovice slavily


Branky


13. R. Baranek (p.)
0

Souboj druhého se třetím se udál v Petrovicích, kam přijely Petřkovice. Oba týmy měly před utkáním na svém kontě shodný počet bodů – 21. To ještě přidalo na náboji. Hosté šli poměrně brzy do vedení po proměněné penaltě. Petrovice také dostaly k dispozici pokutový kop, ale Antonín Buček jej zneškodnil. Pro exligového brankáře to byla první chycená penalta v mužské kategorii. Svému týmu tak zajistil veledůležité 3 body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Penalta pro hosty

Od úvodních minut se hrála poměrně opatrná vyrovnaná partie. Petřkovice byly mírně aktivnější a odměnou jim byla penalta. Ve 12. minutě totiž domácí David Gill celkem zbytečně „dojel“ Radima Baranka a hlavní sudí Vojkovský odpískal pokutový kop. Sám faulovaný si postavil míč a otevřel skóre – 0:1. Hra se odehrála převážně mezi oběma šestnáctkami. Petrovice se dostaly do dvou šancí, ale ani jedna neskončila gólem. V 38. minutě vyslal střelu na bránu hostující David Levčík, brankář Pastornický jeho projektil vyrazil konečky prstů na roh. V samotném závěru první půle vybojoval po chybě Puškáče míč Dušan Kašický, dostal se až před gólmana Pastornického, kterého sice překonal, ale balón v síti neskončil – jeden z domácích obránců jej ještě před brankovou čárou odkopl do bezpečí.

Penalta pro domácí

Na začátku druhého poločasu Petrovice na svého soupeře vletěly a tlačily se za vyrovnáním. Ve 49. minutě zkoušel štěstí Patrik Kundrátek, ale jeho střela nebyla přesná. V 60. minutě to byl opět Patrik Kundrátek, který mohl vyrovnat, ale Bučka nepřekonal. O 2 minuty později měli domácí obrovskou šanci na vyrovnání. Nejprve sice docílily gólu, ale bylo to až po odpískání hlavního rozhodčího. To Petrovice nemuselo zprvu mrzet, protože příčinou byla ruka Kašického v pokutovém území. Míč si postavil mladý Glauco Molnári, ale se svou příležitostí srovnat skóre naložil prachbídně. Gólman Buček jej vychytal. Pět minut před koncem měli domácí k dispozici nebezpečný přímý volný kop z hranice šestnáctky. Filip Panák mířil dobře, ale Antonín Buček byl u své levé tyče včas a balón vyrazil. Petrovice měly v závěru utkání k dispozici několik standardních situací, ovšem ani jedna k brance nevedla. Petřkovice tak vyhrály 0:1 a odvezly si nesmírně cenné tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva Petrovice
Pavel Bernatík (asistent trenéra Lokomotivy Petrovice): „Bylo to takové remízová utkání. My jsme se dostali do dvou šancí. Pak jsme nedali penaltu. Je to škoda. Byl to pro nás smolný zápas. Petřkovice jsme k žádnému vážnějšímu ohrožení nepustili. Musíme zase zvednout hlavy a pokusit se vyhrát v Havířově.“

FC Odra Petřkovice
Filip Smékal (trenér Odry Petřkovice): „Ukázalo se, že Petrovice jsou opravdu kvalitním týmem. Na druhou stranu v prvním poločase jsme byli aktivnější a dle mého názoru jsme zaslouženě vedli. Petrovice ve druhé půli zvýšily obrátky. Opticky měly více ze hry. Pak přišla ta nešťastná penalta, ale Tonda Buček nás opět podržel. Jsme rádi za tři body. Teď je chceme potvrdit doma proti Opavě a Havířovu.“



Sestavy


TJ Lokomotiva Petrovice
M. Pastornický [-] - D. Gill [-] (72. P. Škuta [-] ) , J. Hoffmann [-] , M. Puškáč [-] , P. Moskál [-] , A. Leibl [-] - G. Molnári [-] , P. Malíř [-] , P. Kundrátek [-] , P. Miko [-] (53. L. Kundrátek [-] ) - F. Panák [-]

FC Odra Petřkovice
A. Buček [-] - V. Polášek [-] , D. Kašický [-] , R. Wozniak [-] , Z. Staněk [-] - M. Cesnek [-] , M. Václavík [-] (89. A. Hubeňák [-] ) , M. Neumann [-] (64. J. Darda [-] ) , R. Baranek [-] , D. Levčík [-] - J. Ptáček [-] (69. K. Maceček [-] )

ŽK: 12. D. Gill , 46. P. Moskál , 52. F. Panák - 57. V. Polášek , 62. D. Kašický , 91. D. Levčík .
Hráči zápasu: A. Buček .
Místo: Tráva. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Vojkovský Jakub - ŠAFRÁN Daniel, SLAMINKA Jozef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.