4:1
(3:0)
89. A. Michálek (vl.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 15:00

10.kolo, Divize E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Valašské Meziříčí rozstřílelo Havířov


Branky


3. J. Plešek (p.) , 22. J. Kapusta , 45. M. Macíček , 53. M. Neuberger - 89. A. Michálek (vl.)
0

Domácí Valašské Meziříčí mělo za sebou prohru v Petřkovicích, to Havířov nabral stoupající formu a dvakrát v řadě vyhrál. Jenomže Valaši do poločasu vstřelili tři branky a bylo již takřka rozhodnuto. V utkání nakonec padlo 5 gólů, všechny dali domácí, jeden z nich byl vlastní, a proto skončil duel výsledkem 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Penalta ve třetí minutě, zvýšení v nastavení

Už ve třetí minutě se poprvé měnilo skóre. Hostující brankář Smětak vyběhl, ale byl u míče později než Milan Dokoupil, fauloval jej, obdržel žlutou kartu a pískala se penalta. Pokutový kop proměnil Jan Plešek – 1:0. Úvodní minuty se hra odehrála převážně na obranné polovině Havířova. Druhý zásah domácích přišel ve 22. minutě. Po krásném dlouhém přenesení hry se Jakub Kapusta zbavil obránce a gólmana Smětaka potupil jeslemi – 2:0. Ve 41. minutě pálil dobře Jan Plešek, ale brankář Smětak se vyznamenal. Indiáni občas dokázali domácí obranu pozlobit, ale k ničemu výraznějšímu to nevedlo. Už v nastaveném čase první půle přišla pro Havířov třetí pohroma. Po rohu kapitána Roupece se k míči na zadní tyči dostal zcela volný Marek Macíček a zvýšil už na 3:0.

Góly stříleli jen domácí

Havířov sice v úvodu druhého poločasu domácí zatlačil před vlastní bránu, ale pokud měl plány na nějaký zvrat, tak všechny vzaly za své v 53. minutě. Nejprve na jedné straně selhal ve velké šanci Gomola, který z bezprostřední blízkosti trefil míč zvoleje jen do míst, kde byl připravený MIchut, a hned z následného brejku přišel centr z levé strany na zadní tyč, kde nekrytý Marek Neuberger zvýšil na 4:0. Hosté z Havířova se v samotném závěru dočkali alespoň čestného úspěchu, i když žádný z jejich hráčů neskóroval. V 89. minutě si střílený centr hrajícího trenéra Matušoviče srazil do vlastní sítě Aleš Michálek – 4:1. Připravil také Michuta o čisté konto, ale to bylo to jediné, co mohlo domácí mrzet. Po výhře 4:1 získali další tři body a figurují na 5. příčce divizní tabulky, Havířov je předposlední.



Ohlasy k zápasu


TJ Valašské Meziříčí
Martin Kotůlek (trenér Valašského Meziříčí): „Nám se povedl vstup do utkání, poté jsme přidali branku na 2:0 a v závěru poločasu ještě na 3:0. Myslím si, že zcela zaslouženě. V prvním poločase jsme byli lepší na míči, předváděli jsme kvalitní hru. Na začátku druhé půle jsme přidali 4. gól, což hosty definitivně zlomil. Havířov tam měl nějaké šance, my jsme také mohli pár brejků vyřešit lépe. Každopádně musím pochválit celý tým za předvedenou hru. Teď míříme do Krnova, kde nevíme, co nás čeká, ale chtěli bychom ten duel zvládnout.“




Sestavy


TJ Valašské Meziříčí
M. Michut [-] - J. Kapusta [-] (83. M. Václavík [-] ) , J. Roupec [-] , M. Neuberger [-] (58. P. Dragon [-] ) , J. Plešek [-] , M. Dokoupil [-] , A. Michálek [-] , M. Kufa [-] (73. V. Žilinský [-] ) , P. Plešek [-] , M. Macíček [-] , L. Lasovský [-]

MFK Havířov
R. Smětak [-] - P. Zupko [-] (58. T. Wojnar [-] ) , P. Michalčák [-] , J. Hottek [-] , T. Gistinger [-] , T. Gomola [-] , T. Omasta [-] (73. D. Trajkovski [-] ) , J. Klejnot [-] , M. Matušovič [-] , K. Skoupý [-] , L. Vagner [-] (46. L. Skoupý [-] )

Hráči zápasu: J. Kapusta .
Místo: Valašské Meziříčí. Počet diváků: 90. Rozhodčí: Poláček David - MOŽÍŠ Dušan, DROZDY Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.