Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 10:15

9.kolo, Divize E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavičín v derby skolil Brumov


Branky


0

Bitva mezi Slavičínem a Brumovem si vysloužila přezdívku El Clásico. Velcí rivalové se v neděli dopoledne utkali ve Slavičíně. Domácí byli po utkání šťastnější, když zvítězili 3:1. Díky třem získaným bodům se vyšvihli už na 5. místo divizní tabulky a hodlají zaútočit ještě výše.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól do šatny

Zaplněné hlediště, do kterého zavítalo přes 400 diváků, sledovalo v prvním poločase vyrovnané utkání. Oba celky hrály opatrně a nechtěly udělat chybu. O něco aktivnější byl domácí Slavičín. V první půli došlo hned k několika ostřejším zákrokům, jak se na takové derby sluší. V šesté minutě se před brankářem Urbánkem objevil aktivní Hlobil, ale byl už v příliš těžké pozici. Úvodních 42 minut nenabídlo žádnou vyloženou příležitost, ale přišla 43. minuta. Ondřej Školník nacentroval míč ze standardní situace, našel přesně hlavu Pavla Elšíka, který otevřel svůj nedělní střelecký účet – 1:0. Do kabin tak šli spokojenější slavičínští.

Rychlé zvýšení, čestný úspěch Brumova

Zkraje druhého poločasu přišlo navýšení domácího vedení. V 51. minutě našel Filip Macek krásně rozběhnutého Ondřeje Školníka, a ten přeloboval gólmana Urbánka – 2:0. Brumov se chtěl chytit kontaktní brankou, ovšem ta nepřišla. Místo toho přišla třetí pohroma pro hosty. Po hodině hry nacentroval míč do šestnáctky střídající Jan Hlava, na zadní tyči si naskočil Pavel Elšík a vstřelil svůj druhý gól v zápase – 3:0. Bylo tak takřka jisté o vítězi vypjatého utkání. Brumovu se podařilo zaznamenat alespoň čestný úspěch, když 12 minut před koncem zápasu po centru z pravé strany skóroval Marek Chovanec – 3:1. Slavičín však své dvoubrankové vedení ubránil až do konečného hvizdu a může se těšit z důležitých 3 bodů.



Ohlasy k zápasu


FC TVD Slavičín
Hynek Tlušťák (vedoucí Slavičína): "Bylo to takové klasické derby. V prvním poločase jsme měli několik šancí, podařilo se nám vstřelit gól do šatny, což nás nakoplo. Na začátku druhého poločasu jsme přidali druhou branku. Brumovu chyběli 2 klíčoví hráči, což bylo na jejich hře znát. Navíc mají mladý celek. My se dostáváme do dobré herní formy, tak doufáme, že nám to vydrží co nejdéle."




Sestavy


FC TVD Slavičín
J. Adamuška [-] - T. Kocián [-] , T. Švach [-] , J. Lukaštík [-] , P. Elšík [-] , V. Kalus [-] (46. J. Hlava [-] ) , L. Mezírka [-] , O. Školník [-] , P. Hlobil [-] (70. M. Goňa [-] ) , D. Plšek [-] , F. Macek [-] (68. L. Hladík [-] )

FC Brumov
F. Urbánek [-] - M. Doležal [-] (46. M. Macháč [-] ) , D. Juřica [-] , M. Novák [-] , L. Martinka [-] , M. Kolář [-] - D. Horáček [-] , P. Naňák [-] , M. Chovanec [-] , L. Strnad [-] (73. O. Janáč [-] ) - O. Bartozel [-]

ŽK: 57. T. Švach - 23. D. Horáček , 28. L. Strnad .
Hráči zápasu: P. Elšík , O. Školník - M. Kolář .
Místo: UT Slavičín. Počet diváků: 425. Rozhodčí: Nejezchleb Miroslav - HLUBINKA Jakub, MIKULÁŠEK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.