1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:00

8.kolo, Divize E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Valašské Meziříčí pokračuje na vítězné vlně, srazilo i Petrovice, které nedaly penaltu


Branky


0

Lokomotiva Petrovice jako jedna z hlavních aspirantů na postup přijela na půdu Valašského Meziříčí. Tamní celek je ve výtečné formě, když vyhrál 3 z posledních 4 duelů. Domácí dokázali přemoci i dalšího silného soka a po výhře 1:0 se dotáhli na nejvyšší příčky. Zápas rozhodl osmnáctiletý Jakub Kapusta.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Michut chytil penaltu

Úvodních 25 minut se neslo ve vyrovnaném duchu. Hra se odehrávala převážně mezi oběma šestnáctkami a oba brankáři neměli příliš práce. V 26. minutě přišla první vážnější šance zápasu. Martin Kufa z Valašského Meziříčí se dostal ke střele, překonal brankáře Mrozka, ale těsně před brankovou čárou zachránil Petrovice kapitán Hoffmann. O 5 minut později dostali hosté obrovskou příležitost jít do vedení. Po faulu Michálka na Dudu odpískal hlavní sudí pokutový kop. Míč si vzal Malíř, ale brankář Michut bravurním zákrokem jeho pokus vyrazil. Petrovice byly do konce poločasu o něco aktivnější, ale domácí poctivě bránili a nepustili soupeře k další šanci. Ve 40. minutě musel pro zranění odstoupit hostující Patrik Miko, kterého nahradil Glauco Molnári. Poločas skončil bez branek.

Rozhodl osmnáctiletý Kapusta

Druhý poločas se nesl v podobném duchu jako ten první. Obě mužstva se soustředila především na obranu a nechtěla udělat nějakou hloupou chybu. Ve 48. minutě zkoušel gólmana Mrozka překvapit Petr Plešek, ale jeho pokus skončil jen nad brankou. Rozuzlení celého utkání přinesla 67. minuta. Valašské Meziříčí se pustilo do rychlého brejku, Jakub Kapusta využil toho, že předním bránící hráči jen couvali, dovezl míč až na hranici šestnáctky a technickou střelou se krásně trefil do vzdálenějšího horního růžku branky – 1:0. V 80. minutě zkoušel štěstí hostující Hoffmann, když odražený balón napálil směrem na bránu, ale mířil přesně do míst, kde stál Michut. Precizní valašská defenzíva nedovolila Petrovicím skórovat, a tak si Valaši připsali do divizní tabulky další 3 body. Poskočili už na čtvrté místo. 



Ohlasy k zápasu


TJ Valašské Meziříčí
Martin Kotůlek (trenér Valašského Meziříčí): "Narazili jsme na velmi kvalitního soupeře. Utkání nebylo až tak o velkých šancích. Byla to především bitva o střed hřiště. Oba týmy se snažily hrát kombinačně. Petrovice byly výborně takticky připravené. V prvním poločase byly o něco lepší než my. Ve druhé půli to bylo naopak. Zlomovým momentem byla zřejmě chycená penalta. Byl to zápas o prvním gólu, který jsme naštěstí vstřelili my."

TJ Lokomotiva Petrovice
Pavel Bernatík (asistent trenéra Lokomotivy Petrovice): "Bylo to vyrovnané utkání. My jsme byli o něco lepší na míči než soupeř. Ale v prvním poločase jsme neproměnili penaltu, pak jsme tam měli ještě jednu šanci. Ve druhé půli jsme také měli pár náznaků, ovšem skóroval soupeř. Byli jsme aktivnější, bohužel jsme nedokázali vstřelit gól."



Sestavy


TJ Valašské Meziříčí
M. Michut [-] - V. Žilinský [-] , M. Kufa [-] (79. T. Kundrát [-] ) , M. Macíček [-] , L. Lasovský [-] (82. J. Roupec [-] ) , J. Kapusta [-] , J. Plešek [-] (90. M. Václavík [-] ) , F. Přikryl [-] , A. Michálek [-] , P. Plešek [-] , M. Dokoupil [-]

TJ Lokomotiva Petrovice
R. Mrozek [-] - D. Gill [-] , J. Hoffmann [-] , A. Leibl [-] , M. Puškáč [-] - P. Malíř [-] , L. Kundrátek [-] (76. P. Kundrátek [-] ) , P. Miko [-] (40. G. Molnári [-] ) , L. Duda [-] - L. Kurušta [-] , F. Panák [-]

ŽK: 30. A. Michálek , 79. J. Plešek .
Hráči zápasu: M. Michut - J. Hoffmann .
Místo: Valašské Meziříčí. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Galásek Michal - ŠIŠTÍK Petr, ŽUROVEC David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.