6:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:00

8.kolo, Divize E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rýmařov nadělil Havířovu „kanára“


Branky


10. P. Ondruška , 25. T. Šupák , 28. R. Němec (p.) , 55. T. Šupák , 69. J. Furik , 71. R. Němec
0

V Rýmařově došlo na souboj dvou celků, které měly shodně po 4 bodech a krčily se na posledních dvou místech divizní tabulky. Domácí Jiskra utkání zcela ovládla a havířovské Indiány znectila 6 góly. Rozhodnuto už bylo prakticky po úvodní půlhodině. Havířov se tak po výhře nad Brumovem opět vrátil zpátky na zem, resp. na dno.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři zásahy do havířovské svatyně

Rýmařov od úvodních minut ukazoval velkou soustředěnost a tlačil se do ofenzívy. První zásah přišel v 10. minutě. Michal Furik z pravé strany odcentroval do šestnáctky, tam jeden z rýmařovských hráčů sklepl míč hlavou na zcela volného Pavla Ondrušku, kterému sice střela nesedla, ale se štěstím se balón odrazil od tyče do sítě – 1:0. Havířov pak měl pár slibných náznaků, ale ke gólu se nepřiblížil. Naopak přišly další dvě „slepené“ branky domácích. V 25. minutě Jiskra rychle rozehrála standardní situaci z poloviny hřiště, přihrávku do běhu dostal Tomáš Šupák, postupoval z levé strany sám na Smětaka a ranou po zemi jej prostřelil – 2:0. Za další dvě minuty byl v šestnáctce Karlem Skoupým faulován domácí Tomáš Šupák a pískala se penalta. Pokutový kop s přehledem proměnil Radek Němec – 3:0. To pro Havířov nevěštilo nic dobrého. Pak se však přísun gólů do havířovské sítě alespoň na nějaký čas zastavil. První poločas nicméně skončil jasným vedením Rýmařova.

„Kanár“ dovršen

Do druhého poločasu nastoupili svěřenci Miroslava Matušoviče s touhou s výsledkem něco udělat. Také začali aktivněji než Rýmařov, který ovšem neměl kam spěchat. Indiáni se neprosadili, místo toho přišel čtvrtý úder domácích. V 55. minutě napřáhl z úctyhodné vzdálenosti Martin Motyčka, jeho projektil se od břevna odrazil na brankovou čáru a přibíhající Tomáš Šupák už neměl problém uklidit míč do prázdné branky – 4:0. Hned po tomto gólu mohli hosté zaznamenat alespoň čestný úspěch, ale ani ten jim nebyl dopřán. V jasné šanci trefili jen břevno. V 69. minutě už to bylo 5:0 pro Rýmařov. Individuální chybu jednoho z havířovských hráčů potrestal Jiří Furik, který byl na hřišti sotva 3 minuty. Uzmul míč, prošel přes dva hráče a krásně „zavěsil“. Hosté se ani nestačili vzpamatovat z pátého inkasovaného gólu a brankář Smětak lovil míč pošesté. Velmi pohlednou kombinaci zakončil přesně Radek Němec, který se trefil podruhé v zápase – 6:0. Zbývajících 20 minut už se víceméně jen dohrávalo. Hrstka hostujících fanoušků tak musela zkousnout vysokou porážku svého týmu. Havířov zůstal přikován na dně tabulky.

 

 



Sestavy


SK Jiskra Rýmařov
P. Kameník [-] - Z. Horák [-] , T. Krejčí [-] , P. Kučera [-] (84. D. Furik [-] ) , J. Harazin [-] - M. Kotůlek [-] , M. Motyčka [-] , M. Furik [-] (79. J. Lesák [-] ) , R. Němec [-] - T. Šupák [-] , P. Ondruška [-] (66. J. Furik [-] )

MFK Havířov
R. Smětak [-] - P. Zupko [-] (46. V. Osvěčík [-] ) , T. Wojnar [-] , P. Michalčák [-] , T. Gistinger [-] , T. Gomola [-] , T. Omasta [-] , J. Hottek [-] , J. Klejnot [-] (29. M. Jaworek [-] ) , K. Skoupý [-] , D. Trajkovski [-] (66. L. Vagner [-] )

ŽK: 13. D. Trajkovski , 27. K. Skoupý .
Hráči zápasu: R. Němec , M. Furik , T. Šupák .
Místo: Tráva. Počet diváků: 137. Rozhodčí: Páral Roman - POLÁČEK David, KOLÁČEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.