1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:00

7.kolo, Divize E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petřkovice vydolovaly výhru s Rýmařovem


Branky


0

Domácí Petřkovice v minulém kole podlehly Brumovu, a proto chtěly na své půdě toto zaváhání odčinit. To Rýmařov zatím stále tápe. Utkání nakonec rozhodla jediná branka, kterou měl na svědomí Martin Cesnek. Rýmařov se kvůli horšímu skóre propadl na samotné dno divizní tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase měli více ze hry hosté z Rýmařova. Jiskra si vypracovala několik slibných šancí, ale pokud už se její hráči dostali za obranu Petřkovic, zastavil je výborně chytající Antonín Buček. Domácí hráči zřejmě ještě měli v hlavách prohru v Brumově, kde v samotném závěru neproměnili pokutový kop, a zřejmě i proto se nedostávali příliš do hry. Ve druhé půli už tahali za delší konec Petřkovice. Zlepšily pohyb, začaly lépe kombinovat. V 69. minutě přišla rozhodující chvíle celého zápasu. Po standardní situaci se k míči dostal Martin Cesneka vstřelil úvodní a zároveň jediný gól duelu – 1:0. Ve zbývajících minutách si domácí nejtěsnější vedení pohlídali, a mohli tak oslavit další tři body. Díky zaváhání Nových Sadů ve Slavičíně, se společně s Petrovicemi dotáhly Petřkovice na čelo divizní tabulky. Rýmařov paběrkuje na poslední místě. 



Ohlasy k zápasu


FC Odra Petřkovice
Filip Smékal (trenér Odry Petřkovice): "V prvním poločase byli hosté lepší než my. Nehráli jsme dobře. Po poločasové domluvě se náš výkon zlepšil. Hlavně jsme zlepšili náš pohyb. Podařilo se nám skórovat. Poté hosté museli otevřít hru a nám se nabízely další příležitosti. Naše další šance jsme však už neproměnili. Každopádně jsem s výsledkem spokojen, i když naše hra neměla v prvním poločase takové parametry, jaké bychom očekávali."




Sestavy


FC Odra Petřkovice
A. Buček [-] - Z. Staněk [-] , V. Polášek [-] , S. Burian [-] , R. Wozniak [-] - M. Cesnek [-] , D. Levčík [-] (85. L. Fojtík [-] ) , M. Neumann [-] , R. Baranek [-] , M. Václavík [-] (73. J. Darda [-] ) - J. Ptáček [-] (80. K. Maceček [-] )

SK Jiskra Rýmařov
P. Kameník [-] - Z. Horák [-] , T. Krejčí [-] , P. Kučera [-] , J. Harazin [-] - M. Motyčka [-] , M. Kotůlek [-] (81. J. Lesák [-] ) , R. Němec [-] , M. Furik [-] - P. Ondruška [-] , T. Šupák [-]

ŽK: 26. M. Cesnek , 87. A. Buček , 90. R. Wozniak - 43. Z. Horák , 63. M. Kotůlek , 85. P. Kučera , 87. J. Harazin , 90. T. Šupák . ČK: 90. M. Cesnek .
Hráči zápasu: A. Buček .
Místo: Tráva. Počet diváků: 204. Rozhodčí: Částečka Michal - CHLEVIŠŤAN Karel, ŠKROBÁK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.