3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:00

7.kolo, Divize E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petrovice vyhrály s Hranicemi a dotáhly se na čelo


Branky


0

Lokomotiva Petrovice chtěla na domácí půdě potvrdit tři body z Rýmařova. Hranice jsou letos nevyzpytatelným soupeřem a do Petrovic nepřijely odevzdat všechny body. Domácí však šli do rychlého dvougólového náskoku, což jim zajistilo výhru, kterou v závěru pojistil krásným sólem střídající Glauco Molnári.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Góly střílela Lokomotiva

V prvním poločase byla hra velmi vyrovnaná. Ovšem domácí se už po 11 minutách ujali vedení, když Kurušta využil špatně zahrané „malé domů“ hostujícího celku a otevřel skóre – 1:0. O 15 minut později to bylo už o 2 góly. Petrovice si pomohly standardní situací a Adam Leibl, mimochodem jeden z několika hráčů Karviné, kteří jsou v kádru Petrovic, zvýšil na 2:0. Petrovice neměly převahu, ale dokázaly střílet branky, což je ve fotbale vždy rozhodující. Do kabin tak mohly jít spokojeny.

Hranická převaha, Molnáriho sólo na závěr

Ve druhém poločase se čím dál více dostával míč na kopačky hráčů Hranic. Ty začaly Petrovice přehrávat a tlačily se ke kontaktnímu gólu. Žádnou velkou vyloženou šanci si však nedokázaly vytvořit. Domácí Lokomotiva si hlídala své dvoubrankové vedení a snažila se hlavně neinkasovat. Definitivní razítko na jejich vítězství přidal v 88. minutě střídající Glauco Molnári, který po přihrávce Lukáše Kundrátka nasadil k sólu, během něhož prošel přes tři protivníky a zkušeně poslal míč do sítě – 3:0. Hranice si zřejmě takový výsledek nezasloužily, ale na to už nikdo ptát nebude.



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva Petrovice
Pavel Bernatík (asistent trenéra Lokomotivy Petrovice): „Byl to vyrovnaný souboj. V první půli jsme měli štěstí, že jsme dvakrát skórovali. Ve druhém poločase byly Hranice lepší. My jsme nehráli tak, jak bychom si představovali. Hranice si zřejmě zasloužili alespoň jeden gól, ale každopádně 3 body máme my a povedlo se nám udržet nulu vzadu, což nás těší.“




Sestavy


TJ Lokomotiva Petrovice
M. Pastornický [-] - D. Gill [-] , J. Hoffmann [-] , M. Puškáč [-] (72. G. Molnári [-] ) , A. Leibl [-] - L. Kundrátek [-] , P. Kundrátek [-] (60. P. Škuta [-] ) , P. Miko [-] , L. Duda [-] , P. Malíř [-] - L. Kurušta [-] (91. P. Chwastek [-] )

SK Hranice
J. Matůšů [-] - J. Nehyba [-] (72. R. Dán [-] ) , P. Šišlák [-] (50. D. Malaník [-] ) , P. Hoffmann [-] , J. Ferenc [-] , M. Hanák [-] , M. Kuchař [-] , M. Vyka [-] , R. Kundrát [-] , T. Čáp [-] , L. Biskup [-]

ŽK: 85. R. Kundrát .
Hráči zápasu: M. Pastornický , D. Gill .
Místo: Tráva. Počet diváků: 105. Rozhodčí: Vrťo Peter - RICHTÁR Jaromír, MACRINEANU Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.