1:3
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 16:00

6.kolo, Divize E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Valašské Meziříčí veze z Hranic 3 body


Branky


0

Sousedé v tabulce se utkali v Hranicích, kam přijelo Valašské Meziříčí. Oba celky měly před zápasem 7 bodů. Domácí šli sice do vedení zásluhou Ference, jenomže hosté zvládli Dokoupilem otočit skóre ještě před pauzou a ve druhé půli přidali třetí gól.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se štěstím otočili ještě do poločasu

Úvodní minuty nenabídly žádnou vyloženou šanci. O něco častěji měli míč na kopačkách hosté z Valašského Meziříčí. První vážnější akce na straně Hranic přišla ve 23. minutě. Po chybě hostujících hráčů se míč dostal k hráčům Hranic, přišla přihrávka na volného Jana Ference, který stíhán jedním z obránců ValMezu postupoval na gólmana Michuta a střelou o břevno otevřel skóre – 1:0. Ve 32. minutě to zkoušel domácí Michal Žoch, ale přestřelil. Hosté vyrovnali ve 34. minutě. Po akci na pravé straně se k balónu dostal Dokoupil, a díky svému důrazu nadvakrát překonal brankáře Tomečku – 1:1. Vedení na stranu domácích mohl opět strhnout o dvě minuty později Hoffmann. Hosté zahráli špatně „malou domů“, ale Hoffmann ve své příležitosti selhal. Valašské Meziříčí dokonce stihlo do poločasu otočit skóre. V samotném závěru první půle se vydali hosté na útočnou zteč, když už se zdálo, že je po šanci, odrazil se míč od dvou obránců přímo k nohám Dokoupila, který podruhé v zápase rozvlnil síť – 1:2.

Kufa jistil výhru

Hranice se samozřejmě snažily něco s nepříznivým stavem skóre udělat. V 50. minutě mohlo být srovnáno. Pavel Šišlák si zhruba z 20 metrů posunul míč na levačku a krásnou střelou roztřepal břevno hostující branky. Valašské Meziříčí přežilo mírný nápor Hranic a samo udeřilo. V 68. minutě přišel dobrý centr z pravé strany od Filipa Přikryla, Martin Kufa si míč skvěle ztlumil na prsa a střelou po zemi zvýšil na 1:3. Zbývajících zhruba 20 minut už hosté zvládli bez inkasovaného gólu, i když Hranice k němu byly několikrát poměrně blízko.



Ohlasy k zápasu



TJ Valašské Meziříčí
Martin Kotůlek (trenér Valašského Meziříčí): „Měli jsme dobrý vstup do utkání. Opět nám vázla koncovka. Do několika šancí jsme se dostali, ale po naší hrubé chybě jsme inkasovali. Podařilo se nám ovšem vyrovnat a ještě před pauzou jsme docela šťastně otočili skóre. S hrou v první půli jsem byl spokojený. Ve druhém poločase jsme chtěli hrát z bloku, na brejky. Soupeř byl kvalitní, jenomže nám se povedlo přidat třetí branku, která definitivně rozhodla. Byl to celkem vyrovnaný zápas, „o šest bodů“. Takže jsem rád, že jsme jej vyhráli.“



Sestavy


SK Hranice
J. Tomečka [-] - J. Nehyba [-] (70. R. Dán [-] ) , P. Šišlák [-] , M. Žoch [-] , P. Hoffmann [-] , J. Ferenc [-] , D. Malaník [-] (61. J. Frydrych [-] ) , M. Kuchař [-] , M. Vyka [-] , R. Kundrát [-] , T. Čáp [-]

TJ Valašské Meziříčí
M. Michut [-] - V. Žilinský [-] (70. D. Kelnar [-] ) , M. Kufa [-] , M. Dokoupil [-] , L. Lasovský [-] , M. Neuberger [-] (76. P. Dragon [-] ) , D. Brachánek [-] , A. Michálek [-] , F. Přikryl [-] , P. Plešek [-] , J. Kapusta [-] (84. Š. Bulla [-] )

ŽK: 25. D. Malaník .
Hráči zápasu: M. Dokoupil .
Místo: Tráva. Počet diváků: 160. Rozhodčí: Kaloč Radim - NOVÁK Michal, ŽUROVEC David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.