F. Macek 11.
1:3
(1:0)
53. P. Elšík (vl.)
77. I. Preči
90. M. Chlebek
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 10:15

5.kolo, Divize E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavičín vedl, ale 3 body bere Frýdlant


Branky


11. F. Macek - 53. P. Elšík (vl.) , 77. I. Preči , 90. M. Chlebek
0

Slavičín o minulém víkendu hrál pohárové utkání proti Slovácku, které dokázal vyřadit. Teď se museli hráči přeorientovat znovu na divizní zápas proti Frýdlantu nad Ostravicí. Domácí šli v první půli do vedení, ale trpěliví a důrazní hosté zvládli utkání otočit. Rozhodující branku vstřelil Ilir Preči, v samotném závěru pečetil výhru hrající trenér Michal Chlebek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slavičín šel do vedení, druhý gól ale nepřidal

Od úvodních minut byli domácí aktivnější. Frýdlant se soustředil především na defenzívu. Slavičínští měli častěji míč na kopačkách. V 11. minutě se po chybě ve středu hřiště dostal míč na levou stranu k Patriku Hlobilovi, který jej předložil Filipu Mackovi, a ten překonal brankáře Ježe – 1:0. Slavičín dál hrozil, zejména ze standardních situací. Ve 24. minutě se po závaru po rohovém kopu dostal do zakončení Dominik Plšek, ale Jež mu zabránil ve skórování. Další náznak šance domácích přišel v 38. minutě, kdy hlavičkoval nepřesně Adam Bartoš. Frýdlantští bránili velmi poctivě, dopředu toho v první půli příliš nepředvedli.

Vlastní gól a následný zvrat

Ve druhém poločase se hra více vyrovnala. Hosté ještě více přitvrdili a za svůj důraz byli odměněni vyrovnávací brankou. V 53. minutě zahrávali standardní situaci z pravé strany. K hlavičce se dostal Lukáš Papřok a Pavel Elšík si ve snaze odkopnout míč do bezpečí vstřelil vlastní gól – 1:1. Domácí trenér Straka na to zareagoval hned dvojím střídáním. Slavičín si chtěl pomoci nějakou standardní situací, ale žádná ke gólu nevedla. Naopak Frýdlantu vyšla brejková situace. V 77. minutě přišel dlouhý nákop na Mandičaka, který posunul balón k Prečimu a albánský útočník poněkud se štěstím překonal brankáře Jelínka. V samotném závěru pak po přihrávce ze strany pečetil výhru 3:1 hostující hrající trenér Michal Chlebek.



Ohlasy k zápasu


FC TVD Slavičín
Hynek Tlušťák (vedoucí Slavičína): „Hráči se ještě úplně nepřeorientovali po zápase se Slováckem. Chyběla nám „šťáva“. Chyběli nám také 3 důležití hráči ze základní sestavy. V prvním poločase jsme se dokázali dostat do několika šancí, ale dali jsme pouze jeden gól. Frýdlant hrál to, co potřeboval. Jeho hráči byli houževnatí, bojovní. My jsme zkrátka nezvládli domácí zápas a prohráli. Ale neděláme unáhlené závěry, už se soustředíme na utkání s Havířovem.“

1. BFK Frýdlant nad Ostravicí
Michal Chlebek (trenér Frýdlantu nad Ostravicí): „V prvním poločase jsme často chybovali a byli jsme o něco horším týmem. Ve druhé půli jsme domácím prakticky nic nedovolili. Hráli jsme obětavě, bojovali jsme a přineslo nám to ovoce. Myslím si, že jsme zaslouženě zvítězili. Chtěl bych pochválit výkon celého mužstva.“



Sestavy


FC TVD Slavičín
P. Jelínek [-] - T. Švach [-] , P. Hlobil [-] , F. Macek [-] (53. L. Hladík [-] ) , V. Kalus [-] (81. M. Švach [-] ) , L. Mezírka [-] , O. Školník [-] , D. Plšek [-] , T. Kocián [-] , P. Elšík [-] , A. Bartoš [-] (53. M. Goňa [-] )

1. BFK Frýdlant nad Ostravicí
Z. Jež [-] - J. Prokeš [-] , M. Střižík [-] , T. Kubáň [-] , I. Preči [-] (86. A. Šigut [-] ) , L. Papřok [-] , Š. Křiva [-] - M. Chlebek [-] , V. Jandek [-] - J. Mandičak [-] , P. Tobiáš [-] (80. P. Němec [-] ) -

ŽK: 62. V. Kalus , 82. O. Školník - 26. J. Prokeš , 59. P. Tobiáš , 59. J. Mandičak , 64. Š. Křiva , 76. M. Chlebek .
Hráči zápasu: O. Školník - Z. Jež , Š. Křiva , J. Prokeš .
Místo: UT Slavičín. Počet diváků: 160. Rozhodčí: Drozdy Luboš - OGRODNÍK Vlastimil, POLÁČEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.