1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 16:30

4.kolo, Divize E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

To, co se nepovedlo Baníku, zvládly Hranice. Střídající Hoffmann otočil skóre během 3 minut


Branky


0

V Rýmařově došlo na souboj do této doby čtyřbodových celků. Stejně jako domácí Jiskra na tom byli i hosté z Hranic. Rýmařovští šli v prvním poločase do vedení zásluhou Tomáše Šupáka, jenomže kouč Zatloukal vytáhl do druhé půle trumf v podobě Patrika Hoffmanna. Ten během 3 minut otočil skóre zápasu, a Hranice si tak odvážejí výhru 1:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o něco aktivnější, skórovali však domácí

Domácí mužstvo bylo velmi povzbuzeno, protože ve středu dokázalo z MOL cupu vyřadit ligový Baník Ostrava, který Rýmařov porazil 4:3. Do utkání však vstoupili o něco aktivněji hosté. Hráči Hranic drželi více míč, snažili se o kombinaci, ale ve středu hřiště to úplně nebylo ono. Svou mírnou územní převahu nedokázali využít. Proto udeřili domácí. V 18. minutě po kombinaci ve středu hřiště dostal dobrou přihrávku Michal Furik, neváhal, vzal míč a utekl s ním po levé straně, následně předložil balón Tomáši Šupákovi, který už si věděl rady – udělal kličku gólmanovi a otevřel skóre. Zbytek první půle se hrál vesměs mezi oběma šestnáctkami a k žádné zásadní šanci nedošlo. Jen v samotném závěru zahrozil dobrou ranou hranický Jan Ferenc.

Žolík Hoffmann rozhodl během 3 minut

Do druhé půle udělal hostující kouč Zatloukal jednu změnu. Chrastinu nahradil Patrik Hoffmann, což se ukázalo jako ten nejlepší možný tah. Právě Hoffmann v 50. minutě po přihrávce Šišláka srovnal na 1:1. Pak opět zafungovalo staré známé fotbalové pravidlo „nedáš-dostaneš“. Rýmařov měl v 52. minutě obrovskou příležitost znovu strhnout vedení na svou stranu, když po standardní situaci hlavičkoval Tomáš Šupák, ale svůj druhý přesný zásah nepřidal. Naproti tomu se o minutu později se do útoku vydaly Hranice a po krásném centru Lukáše Biskupa střídající Patrik Hoffmann otočil zápas – 1:2. Hned v 54. minutě už mohli hosté zvýšit na 1:3. Po přízemním centru Pavla Šišláka byl Jan Ferenc zcela sám před brankářem Kameníkem, ten jeho pokus s pomocí tyče vyrazil. V 56. minutě to byly opět Hranice, kdo mohl skórovat. Michal Kuchař uběhl s balónem u nohy snad 60 metrů, aniž by jej někdo atakoval, poslal milimetrovou přihrávku mezi dvěma obránci na Hoffmanna, ale ten svůj hattrick nedokonal. Znovu se skvělým zákrokem ukázal brankář Kameník. Rýmařov se snažil o vyrovnání. Od 75. do 85. minuty se dostal do většího tlaku, ovšem žádnou stoprocentní příležitost si vytvořit nedokázal. Hranice chtěly držet míč na svých kopačkách a utkání dohrát, ale to se jim příliš nedařilo. Většinou zbrkle rozehrály, nebo lehce ztratily míč. Nicméně své vedení 1:2 uhájily až do konečného hvizdu. Z Rýmařova si možná trochu překvapivě odvážejí 3 body a už jich letos získaly 7.



Sestavy


SK Jiskra Rýmařov
P. Kameník [-] - J. Harazin [-] , Z. Horák [-] , D. Furik [-] , P. Kučera [-] - M. Furik [-] , J. Lesák [-] (63. T. Němec [-] ) , R. Němec [-] - J. Tomeček [-] (79. J. Tlapal [-] ) , P. Ondruška [-] , T. Šupák [-]

SK Hranice
J. Tomečka [-] - J. Nehyba [-] , P. Šišlák [-] , J. Ferenc [-] (85. J. Frydrych [-] ) , M. Hanák [-] (83. T. Částečka [-] ) , M. Kuchař [-] , M. Vyka [-] , R. Kundrát [-] , T. Čáp [-] , T. Chrastina [-] (46. P. Hoffmann [-] ) , L. Biskup [-]

ŽK: 37. R. Němec , 40. J. Lesák , 90. J. Tlapal - 71. L. Biskup .
Hráči zápasu: P. Hoffmann , T. Čáp .
Místo: Tráva. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Šistík Petr - GALÁSEK Michal, ŽUROVEC David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.