2:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.08.2015 10:15

1.kolo, Divize E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brumov porazil rezervu Opavy


Branky


2. O. Bartozel , 35. M. Kolář (p.) - 42. T. Gebauer
0

Brumované v minulé sezóně okupovali horní patra divizní tabulky. Letošní ročník odstartovali na domácí půdě proti rezervě Opavy, která sestoupila z MSFL. Všechny tři branky padly v prvním poločase. Domácí se dostali do dvoubrankového vedení a za hosty pak snižoval Gebauer. Brumov tak porazil Opavu "B" 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branky na začátku i na konci poločasu

Domácí začali novou sezonu bez Polácha a Šenkeříka skvěle. Hned ve 2. minutě po průniku Bubláka a následné nahrávky pod sebe, stačilo Olinu Bartozelovi nastavit nohu a bylo to 1:0. Radost nemusela trvat dlouho. Ihned po rozehrávce podnikli hosté útok středem domácí obrany a gólman Urbánek vyrazil střelu mimo tyče, čímž chytil jistý gól. Pak byla hra vyrovnaná, hrálo se vesměs ve středu hřiště, žádný z celků se nepropracoval do vyložené příležitosti. V 19. minutě poslal domácí Strnad balón za obranu hostů, na který perfektně naběhl Kořenek, který přeloboval brankáře, leč netrefil bránu. Domácí byli při chuti a v 34. minutě chyboval hostující gólman při odkopu, míč se vrátil zpátky do hostující šestnáctky, kde byl důrazný Kořenek faulován brankářem Lasákem, z čehož vyplynula penalta a žlutá karta pro Lasáka. Martin Kolář se nemýlil a zvýšil náskok na 2:0 pro domácí. Jenže hosté se nevzdali a ve 43. minutě rozehráli trestný kop z půli hřiště. Centru do vápna a zmatků v domácí obraně využil Gebauer a snížil na 2:1, čímž dostalo utkání znovu náboj. 

Opava tlačila, ale nevyrovnala

I do druhé půle vstoupili domácí lépe, v 52. minutě podnikl Olin Bartozel průnik do obrany hostů, jeho střela jen těsně minula pravou tyč. Od té doby se hosté začali více osmělovat, začali domácí přehrávat a bylo jen otázkou času, kdy vyrovnají. Jenže do čisté šance se nedostali. Domácí úvodní zápas sezony zvládli a vítězství, leč perně vydřené, bylo zasloužené. Hosté, hlavně ve druhé půli, sahali alespoň po bodu. 



Ohlasy k zápasu


FC Brumov
Miroslav Mičega (trenér ELSEREMO Brumov): „Úvodní zápas sezóny jsme zvládli, první půle z naší strany byla velmi dobrá, mohli jsme ji vyhrát i větším rozdílem. Mrzí nás branka do kabin a nevyužité šance, hlavně ta Kořenkova. Ve druhé půli jsme vítězství s vypětím všech sil uhájili. Mužstvo příkladně bojovalo a šlo za výhrou.“

SFC Opava B
Lubomír Hrabina (trenér Opavy "B"): „Prospali jsme začátek, na rychlý domácí gól jsme mohli hned odpovědět, ale vychytal nás domácí gólman. První půle nebyla z naší strany dobrá, snížení před poločasovou přestávkou nás nabudilo a ve druhé půli jsme začali domácí přehrávat, ale chybělo nám koření fotbalu – góly. Byl to spíš remízový zápas, ale domácí vítězství ubránili.“



Sestavy


FC Brumov
F. Urbánek [-] - T. Dekleva [-] , M. Kolář [-] , L. Martinka [-] , D. Juřica [-] - D. Horáček [-] (79. J. Fojtík [-] ) , L. Strnad [-] , M. Chovanec [-] (63. M. Novák [-] ) , R. Bublák [-] - O. Bartozel [-] , D. Kořenek [-] (90. J. Bartozel [-] )

SFC Opava B
K. Lasák [-] - M. Hoza [-] , T. Machálek [-] , D. Fišer [-] (74. S. Lavrovič [-] ) , J. Košárek [-] , A. Vicherek [-] (64. P. Mezera [-] ) , A. Rolný [-] , T. Gebauer [-] , L. Pavlíček [-] , L. Horka [-] , P. Uvíra [-]

ŽK: 85. L. Strnad , 90. D. Kořenek - 34. K. Lasák , 55. J. Košárek .
Hráči zápasu: M. Kolář - T. Gebauer .
Místo: UT Brumov. Počet diváků: 180. Rozhodčí: Kondler Petr - SVOBODA Radek, KOLÁČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.