Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2021 10:00

3.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Posílená divizní rezerva vypráskala Lužnou


Branky


6. J. Beneš , 10. J. Beneš , 32. J. Beneš , 37. M. Hájek , 45. M. Hájek , 56. J. Beneš , 69. M. Hájek , 71. A. Beneš (p.) , 76. M. Kučera , 83. O. Jelínek , 84. J. Beneš , 86. M. Hájek - 68. R. Pokorný , 80. R. Pokorný
9

Při pohledu na soupisku bylo luženským hráčům jasné, že si projdou velmi těžkým zápasem. To se také potvrdilo. Hned čtyři hráči z divizního A-týmu pomohli rezervě k vysokému vítězství. Lužná se snažila, ale rozdíl mezi okresní a divizní kopanou je nepopsatelný. I tak ale Sparta vstřelila dva čestné góly z kopačky Pokorného.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hattrick Jana Beneše

Velmi nabitá sestava tatranské rezervy vstoupila do zápasu v roli favorita. Převaha domácích byla patrná od úvodní minuty, ale i hosté si dokázali vytvořit své šance. Po půl hodině hry se mohl domácím B-tým těšit z třígólového vedení zásluhou hattricku Jana Beneše. Šňůru tří gólů v řadě mohl pokazit ve 20. minutě Šnajdr, ale bratr autora hattricku jej vychytal. Tatran držel míč a svého soupeře do výraznější šance nepouštěl.

 

Do konce první půle se stihl prosadit ještě dvakrát velezkušený Hájek, který tak zařídil poločasového bůra. Sparta se do šancí dostávala pouze sporadicky, ale pár si jich přeci jen vypracovala. Pár minut před koncem prvního dějství se po delší době hosté dostali do šestnáctky soupeře a byla z toho zblokovaná střela Kopřivy. Čisté konto domácích nepokazil ani Pokorný, jehož střela mířila vedle. První poločas byl v režii v domácího týmu, který se dostal do suverénního vedení - 5:0.

 

 

 

Čestné góly Pokorného

Druhý poločas nabídl podobný obraz hry. Ze hry odstoupil Emelianov, i tak se ale na hře domácích nic nezměnilo. Do střelecké listiny se zapsal ještě dvakrát Jan Beneš a kapitán Hájek, ke kterým se přidal v poslední dvacetiminutovce Adam Beneš z penalty, tvrdou ranou Kučera a Jelínek, který potrestal chybu v rozehrávce. Tatran měl i další příležitosti, v 54. minutě přestřelil trestuhodně Jan Beneš. Na druhé straně se dočkala i Lužná. Odměnou za velmi těžký zápas byly dvě branky z kopačky Pokorného. První branku luženskému kapitánovi připravil pěkným sólem J. Špička a druhou přesným pasem Polanský. Konečný výsledek byl jednoznačný a pro Lužnou zároveň velmi krutý - 12:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Rakovník B
Marek Kučera, obránce: V zápase s Lužnou nám pomohli čtyři hráči z áčka a bylo to znát. Drželi jsme míč, diktovali jsme tempo zápasu a soupeře jsme takřka do ničeho nepustili.

TJ Sparta Lužná
Radek Šnajdr, záložník: Tady není co hodnotit, výsledek hovoří za vše. Soupeř měl v týmu hráče z divize a my máme momentálně problémy s kádrem. Na tento zápas jsme doplnili tým klukama, co dlouho nehráli a patří jim za to velký dík. Na příští zápas nás už snad bude více a bude to snad i vypadat lépe herně.



Sestavy


TJ Tatran Rakovník B
A. Beneš [-] - P. Vecka [-] , L. Dolák [-] , A. Emelianov [-] (46. A. Dunaj [-] ) , M. Hájek [-] , L. Hora [-] , J. Beneš [-] , M. Kučera [-] , J. Čech [-] , O. Jelínek [-] , J. Jiřík [-]

TJ Sparta Lužná
M. Pokorný [-] - P. Kopřiva [-] (55. J. Sláma [-] ) , J. Vítek [-] , P. Mezei [-] , J. Kolínský [-] - R. Šnajdr [-] , P. Bičík [-] , R. Grill [-] , J. Špička [-] - R. Pokorný [-] - J. Polanský [-]

Hráči zápasu: J. Beneš , M. Hájek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Šefara Milan - HUSÁK Jan, BENEŠ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Adam Mašek
Tip experta: výhra domácích

Pro mě těžké utkání. V minulosti jsem hájil barvy obou klubů. Tatran i Lužná mají co napravovat, když v minulém kole obě mužstva inkasovala shodně tři branky a svá utkání prohrála. Vzhledem k aktuální formě a změnách na trenérském postu v Lužné, věřím spíše domácím.

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích