1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2022 10:15

25.kolo, MSFL , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brankář Blanska hrdinou - v závěru trefil hlavičkou bod!


Branky


7

Blansko je týmem, který je bodově odskočen sestupovým patáliím, ale jistě si na jaře přáli posbírat více bodů než aktuálně mají. Otrokovice se od začátku jara vzpírají osudu a z beznadějně posledního místa sbírají body a jejich cílem je záchrana. Oba týmy tak chtěly v zápase bodovat, což se nakonec po devadesáti minutách stalo. Vyrovnání v nastavení zařídil velmi netradičně gól brankáře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle bez branek

V sestavě domácích se do úvodní jedenáctky vrátili Tomáš Machálek, který převzal kapitánskou pásku a brankář Nešetřil, jehož místo v minulých kolech zastával Vitásek.

Od úvodních minut bylo utkání víceméně vyrovnané. Jednu z prvních šancí si připravili domácí hráči, když po centru Blažíka chybělo ke gólu málo. V další šanci překopl branku hostí domácí Todorič a Otrokovice zahrozily v sedmnácté minutě nepříjemnou šancí z rohu.

Okolo dvacáté mnuty domácí Tulajdan minul střelou tyčku o pár centimetrů. 

Ještě před koncem prvního poločasu se domácí připoměli brejkovou situací Marka Štencla, který vypálil a jeho tečovaný pokus mířil jen o kousek vedle tyče.

První půle tedy nakonec skončila remízovým stavem 0:0.

Domácí brankář trefil v nastavení bod

Ve druhém poločase nasadili hosté Chovana místo Olivera Putyery a tento tah se jim osvědčil.

Ale nejprve si obě mužstva vyměnila pár náznaků šancí a utkání bylo stále vyrovnané. Prozatím největší šanci druhé půle měli na prahu 70. minuty hosté, když domácí gólman skvěle lapil nepříjemnou ránu.

Pět minut na to už gól nakonec přišel a Otrokovice slavily, když se právě střídající Chovan prosadil po standardní situaci - 0:1.

Zanedlouho navíc padla červená karta na lavičce domácích, odkud byl vyhoštěn po druhém žlutém trestu trenér brankářů Piták.

Domácí se hnali do útoku, chtěli bodovat a to nej z celého zápasu přišlo v jeho nastaveném čase.

Na závěrečný rohový kop si do vápna hostí vyběhl i brankář Nešetřil a nečekaný hrdina utkání se našel. Po zahraném rohovém kopu se snesl balón na hlavu právě domácího brankáře, který nekompromisně zavěsil a vystřelil Blansku "zlatý" bod. 

Blansko drží díky získanému bodu desátou pozici v tabulce a příští kolo zavítají na půdu čtrnáctého Uherského Brodu. Otrokovice čeká doma důležitý zápas se Zlínem.



Ohlasy k zápasu


FK Blansko
Petr Nešetřil - brankář a střelec vyrovnávací branky: Remíza nebyla podle mě zasloužená. Myslím si, že za první poločas jsme měli vyhrát, když jsme si už vytvořili tolik šancí. Ve druhé půli to však nebylo z naší strany ono. Prohrávali jsme 0:1, proto si bodu velice vážíme.




Sestavy


FK Blansko
P. Nešetřil [-] - T. Machálek [-] (78. A. Fiala [-] ) , D. Blažík [-] , T. Černý [-] , F. Smrčka [-] , N. Todorič [-] , J. Tulaydan [-] , M. Pecuch [-] , M. Štencl [-] (86. M. Lick [-] ) , M. Zúbek [-] , T. Feik [-]

FC Zlínsko
R. Konečný [-] - T. Dekleva [-] , O. Pernatskyi [-] , S. Prokaj [-] , A. Hretsaichuk [-] , F. Přikryl [-] - J. Kiška [-] (87. M. Fiala [-] ) , L. Vychodil [-] - M. Vintr [-] , O. Putyera [-] (46. P. Chovan [-] ) , P. Simr [-]

ŽK: 29. T. Feik - 45. O. Pernatskyi , 92. A. Hretsaichuk .
Počet diváků: 146. Rozhodčí: Drozdy Luboš - TOMANEC Josef, SVOBODA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Václav Horyna

Expert: Štěpán Přikryl
Tip experta: remíza

Oba týmy budou chtít bodovat. Hostům jde o záchranu a myslím, že z Blanska odvezou bod. Tipuji remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích