0:7
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2022 10:15

27.kolo, MSFL , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hlučín vypráskal Znojmo sedmi góly


Branky


18. D. Mládek , 29. R. Lokša (p.) , 46. R. Lokša , 49. R. Lokša , 51. A. Zajíček , 74. V. Wala , 92. R. Lokša
8

Před zápasem byli sice hosté tabulkovým favoritem, když pokukují po první trojce, ale domácí mají za sebou veleúspěšnou bodovou sérii, kterou překazila až v minulém kole vedoucí Sigma. Ve Znojmě se tedy čekalo vyrovnané utkání. Opak byl pravdou a v domácí síti skončilo nakonec sedm branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

0:3 do poločasu

Znojmo na jaře sbírá body a úspěšně se vzdaluje sestupovému pásmu, hosté však od úvodních minut potvrzovali svoji kvalitu, kterou mají nejen na hřištích soupeřů, kde už nejednoho soupeře vyprovodil s gólovou nadílkou.

Na úvodní branku se čekalo do 18. minuty, hostující Moučka ve vápně našel Mládka, a ten poslal hosty do vedení.

Ve 29. minutě domácí zahráli ve vlastním pokutovém území rukou a nařízenou penaltu bezpečně proměnil Lokša - 0:2.

Těsně před koncem prvního poločasu se navíc nechal za řeči zbytečně vyloučit znojemský kapitán Hnaníček a Hlučín šel do přesilovky.

Hosté ještě do poločasové přestávky využili početní výhody a v nastavení přidal Lokša svoji druhou branku v utkání - 0:3.

Do kabin se tak šlo veseleji hlučínským, kteří vedli 3:0.

Lokša přidal další dvě branky

Hned zkraje druhého poločasu bylo jasno, že se zázrak konat nebude.

Ve 48. minutě zkompletoval ve velké pohodě hrající Lokša hattrick, když těžil z parádní kombinace Prause se Zajíčkem - 0:4.

Právě zmíněný Zajíček byl v 51. minutě autorem páté branky hostí, když si naběhl na Holzerovu kolmici a zvýšil na rozdíl pěti branek.

Pravý bek Wala v 74. minutě uplatnil své rychlostní vlohy, když po načasovaném pasu Prause prosadil mezi střelce - 0:6.

Na konečných 0:7 stanovil v nastaveném čase kanonýr Lokša, který udeřil ze standardní situace a připsal si svoji čtvrtou branku v utkání.

Domácí budou chtít jistě na tento nepovedný zápas rychle zapomenout a pokusit se urvat nějaké body v dalším kole na hřišti Rosic. Hlučín na svém hřišti přivítá Velké Meziříčí.



Ohlasy k zápasu



FC Hlučín
Filip Smékal - trenér: Výsledek sice vypadá úžasně, ale v zápase se daly najít pasáže, kdy jsem vůbec nebyl spokojený. Projevila se typická česká povaha. Místo toho, abychom hráli pořád stejně, tak jsme za příznivého stavu polevili a náš výkon byl profesorský. Naštěstí nám to tam dneska napadalo a taky nám pomohlo zbytečné vyloučení Hnaníčka. Nechápu proč, ale soupeř byl hodně podrážděný.



Sestavy


1. SC Znojmo FK
M. Kuchynskyi [-] - P. Kirschner [-] , M. Krakovčík [-] , J. Hnaníček [-] , O. Piatov [-] (46. D. Kočík [-] ) , T. Prokeš [-] , Y. Glushach [-] , F. Holman [-] , D. Štrombach [-] (72. A. Kartišovs [-] ) , R. Russmann [-] , M. Papež [-]

FC Hlučín
J. Lapeš [-] - T. Buchvaldek [-] (73. E. Hon [-] ) , T. Wolf [-] , O. Moučka [-] (73. J. Kocur [-] ) , R. Dostál [-] (62. J. Ptáček [-] ) , D. Mládek [-] (46. A. Zajíček [-] ) , R. Plesník [-] , R. Lokša [-] , M. Praus [-] , J. Holzer [-] , V. Wala [-]

ŽK: 39. F. Holman , 49. M. Krakovčík , 83. R. Russmann . ČK: 44. J. Hnaníček .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: Dorušák Petr - HANÁK Petr, GREČMAL Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Václav Horyna

Expert: Erik Sedláček
Tip experta: výhra hostů

Tady to vidím na výhru Hlučína. Tabulkově je na tom lépe a doufám, že Znojmo se na náš společný zápas v dalším kole naladí prohrou :)

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza