0:4
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 15:00

9.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Litohoř má fazónu


Branky


0

Další, již čtvrtý zápas zasebou zvládli fotbalisté Litohoře na půdě Kojetic, které naopak čekají stejný počet zápasů na bodový zisk.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Libor Coufal nasměroval Litohoř k výhře

Litohoř přijela do Kojetic ve skvělé formě. Domácí nyní procházejí výsledkovou krizí a tak o favoritovi utkání nebylo pochyb. Hosté z Litohoře to také od začátku utkání dávali patrřičně najevo. Litohoř na vedoucí branku nemusela dlouho čekat. V 7. minutě se po kombinaci u prostřed hřiště se dostal po kolmé přihrávce k míči Libor Coufal a donutil Zdeňka Kupku vylovit míč ze své brány 0:1. Hosté jednoznačně ovládli hru a výsledkem byla další branka v Kojetické síti. Zasloužil se o ni z podobné akce jak přes kopírák v 19. minutě Libor Coufal 0:2. Litohoř měla zápas zcela pod kontrolou a definitivní pojistku dal ve 43. minutě z přímého kopu Karel Svoboda, který s pomocí tyče zvyšoval na 0:3. Hosté tak šli do kabin s pohodovým vedením.

Litohoř bez problémů vyhrála

Druhá půle změnu hry nepřinesla, akorát domácí přitvrdili hru, kterou pocítilo několik hráčů hostující Litohoře na vlastní kůži. To už byl stav utkání 0:4. Ve 49. minutě se po pěkné rozehrávce přenesla hra na Libora Coufala, který krásně předložil míč před prázdnou bránu, do které pohodlně dopravil míč Petr Obrdlík. Litohoř pak pohodlně dokráčela ke zisku třech bodů a pomohla svému brankáři Onřeji Dvořákovi k třetí nule z posledních čtyř zápasů. Na vedoucí tým z Horního Újezdu tak ztrácí pouhý bod. Ten má však nedělní zápas k dobru.



Ohlasy k zápasu



TJ Litohoř
Šplíchal Pavel, trenér Litohoře: Celý zápas jsme domácí přehrávali a zcela zaslouženě vyhráli. Domácí hráli za rozhodnutého utkání zbytečně tvrdě.



Sestavy


Kojetice
Z. Kupka [-] - J. Ujčík [-] , D. Sochor [-] - M. Martenek [-] , J. Sedlák [-] , J. Svoboda [-] - M. Šimek [-] , L. Hnízdil [-] - M. Barák [-] , P. Lampíř [-] , M. Krula [-]

TJ Litohoř
O. Dvořák [-] - R. Szabó [-] (71. J. Pintér [-] ) , D. Bártů [-] , M. Šafrata [-] - K. Svoboda [-] , J. Trávníček [-] , D. Punčochář [-] , D. Bouda [-] (64. L. Klejdus [-] ) - L. Coufal [-] , K. Svoboda [-] - P. Obrdlík [-]

ŽK: 44. L. Hnízdil , 52. J. Ujčík , 79. P. Lampíř - 57. R. Szabó . ČK: 89. J. Ujčík .
Hráči zápasu: D. Bártů , L. Coufal .
Místo: Kojetice. Počet diváků: 35. Rozhodčí: JÁN Jiří - SVOBODA František (N), DOLANSKÝ Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.