Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

12.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poločasová nadílka v Ujčově přinesla dělbu bodů


Branky


0

Všechno podstatné se v zápase mezi Ujčovem a Béčkem Radešínky událo v prvním poločase, kdy padlo šest branek. Zápas se skončil nakonec remízou 3:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Diváci viděli v prvním poločase střelecké manévry

V předposledním podzimním kole III. třídy přivítal na svém trávníku v tabulce osmý Ujčov, šestou v pořadí rezervu Radešínské Svratky. Domácí tým Ujčova, tak jak velí tradice, soupeře z Radešínky přišpendlil k vápnu a branka, kterou Přemek Ryba vstřelil v 7. minutě, byla odměnou -1:0. Hosté pak hru srovnali a výsledkem byla vyrovnávací branka v 16. minutě po střele Oldřicha Havlíčka -1:1. Domácí se nevzdali a ovoce přinesla hned 18. minuta, kdy se opět prosadil dnes výborně hrající Přemek Ryba -2:1. Jenomže domácí výsledky jsou značně ovlivněny hrou celé defenzivy a ta dnes opět skřípala. Hostům vyrovnání trvalo minutu. Brankář Bureš předvedl sice výborný zákrok, ale odražený míč v klidu uklidil nekrytý hráč Oldřich Havlíček, který vstřelil svoji druhou dnešní branku -2:2. Ve 28. minutě bylo domácím ještě hůř. Po dlouhém nákopu Antonína Jinka, domácí obrana nechala úplně volného Petra Novotného a ten nepohrdl a prostřelil Bureše -2:3.V tuto chvíli hra nabízela divákům maximum a museli být spokojeni. V 35. minutě po sérii standartek, Večeřa posadil krásný centr na hlavu Jirky Hanáka a bylo srovnáno -3:3. Zbytek poločasu se hrál nahoru, dolů a změnu skóre už nepřinesl.

Druhý poločas branku nepřinesl

Druhou půli oba týmy zahájily opatrně a postupem času domácí Radešínku nejen přestříleli, ale i fyzickou hrou přehráli. Výsledek v podobě vítězné branky se však nedostavil. Šance Ryby a Hanáka po brance volaly, ale remíza nakonec asi tomuto utkání slušela nejvíc. Oba dva týmy se tak v tabulce seřadily do vyrovnaného středu tabulky hned za sebe. Radešínka je sedmá a Ujčov osmý.



Ohlasy k zápasu


SK Ujčov
Oskar Jančík, trenér: Poslední utkání v tomto roce doma jsme chtěli vyhrát, ale soupeř předvedl velmi dobrý výkon a zaskočil nás. Nevyužili jsme celou řadu příležitostí a naopak naše defenziva nefungovala. Remízu musíme brát, gratuluji brankáři soupeře.

FK TJ Radešínská Svratka B
Oldřich Havlíček, hráč: Vyrovnaný zápas v první půli. Po chybách obránců padly tři branky na obou stranách. Ve druhé půli byla vidět spíše nakopávaná. Domácí měli více šancí, my jsme pak výsledek se štěstím ubránili.



Sestavy


SK Ujčov
F. Bureš [-] - J. Mareš [-] , P. Němec [-] , J. Štourač [-] , Z. Mitáš [-] - J. Večeřa [-] , P. Mitáš [-] , J. Sedler [-] (46. P. Mareš [-] ) , M. Dvořáček [-] - P. Ryba [-] , J. Hanák [-]

FK TJ Radešínská Svratka B
M. Petr [-] - J. Janů [-] , O. Havlíček [-] , T. Kříž [-] , J. Novák [-] - J. Nejedlý [-] (36. O. Bílek [-] ) , R. Smejkal [-] (65. O. Tulis [-] ) , P. Novotný [-] , P. Veselý [-] - B. Jandourek [-] , A. Jinek st. [-]

Hráči zápasu: P. Ryba - M. Petr .
Místo: Ujčov. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Prokop Pavel - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.