1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

12.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Rovečném rozhodla branka z úvodu utkání


Branky


0

V souboji dvou celků z druhé poloviny tabulky byli úspěšnější domácí hráči Rovečného a po výhře 1:0 nad Béčkem Radostína se posunuli na deváté místo v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzký gól poslal Rovečné do vedení

Ve dvanáctém kole III. třídy přivítalo v domácím prostředí Rovečné rezervu Radostína. Domácí se před tímto zápasem nacházeli na dvanáctém místě tabulky, hosté byli devátí. Minulé kolo se oba soupeři dočkali úplně rozdílných výsledků. Rovečné si přijelo pro debakl 7:1 do Strážku, radostínští zase doma smetli Béčko Štěpánova 7:0. Vítězství v tomto zápase by pak posunulo Rovečné v tabulce před svého dnešního soupeře. Do zápasu lépe vstoupilo domácí mužstvo, které si dokázalo hned v první minutě vytvořit gólovou příležitost po zaváhání záložní řady hostí. Vyslanou perfektní kolmici nedokázali domácí využít jenom díky včasnému vyběhnutí  a zneškodnění hostujícího brankáře.Tohle varování však hostům nestačilo a ve čtvrté minutě po nedůrazně zahraných situacích se odražený balón dostal ve vápně k Jančíkovy, který dokázal svoji příležitost proměnit -1:0. Po obdrženém gólu se hra vyrovnala a také hosté se dostali do svých šancí. Především ze standartních situací hrozil hostující Kozel, ale překonat brankáře nedokázal.

Domácí zápas dovedli do vítězného konce

Ve druhé půli hosté ještě více přitlačili domácí borce na jejich polovinu hřiště, ale jejich útočné snažení končilo na hranici vápna nebo u dobře fugující domácí obrany. Z tlaku hostí mohli po brejkových situací domácí vytěžit ještě pojišťující gól, ale neměli štěstí v zakončení. V největší příležitosti Karel Jančík neproměnil velkou příležitost, když těsně před brankářem Poulem promáchl a vůbec netrefil míč. Domácím poté v posledních minutách viditelně docházeli síly, ale svůj hubený jednobrankový náskok již uhlídali. Vítězstvím se Rovečné dostalo v tabulce před Radostín a v posledním podzimním kole může na půdě poslední rezervy Štěpánova hrát přeci jen uvolněněji. Béčko Radostína pak na svém hřišti přivítá vedoucí rezervu Hamrů  a bude zajisté chtít potvrdit dobrou formu ze zápasů před vlastními fanoušky.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Rovečné
Radovan Polách, trenér: Vytvořili jsme si za celý zápas tři gólové příležitosti a jednu jsme dokázali využít. Z minima jsme vytěžili maximum. Naše vítězství je pro nás šťastnější.

TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
Jiří Pešek, trenér: Do zápasu jsme nevstoupili vůbec dobře a hned ve čtvrté minutě jsme inkasovali gól, který rozhodl celé utkání. Ve druhé půli jsme sice dokázali domácí dostat pod tlak, ale bohužel vstřelit branku jsme nedokázali.



Sestavy


TJ Sokol Rovečné
M. Petr [-] - M. Hanuš [-] , R. Doskočil [-] , J. Šenkýř [-] , M. Bartoň [-] - V. Dlouhý [-] (88. M. Petr [-] ) , P. Žila [-] (89. M. Dlouhý [-] ) , M. Svoboda [-] (42. M. Hofírek [-] ) , K. Jančík [-] (80. P. Svoboda [-] ) - P. Večeřa [-] , J. Fousek [-] (69. M. Ondráček [-] )

TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
J. Poul [-] - L. Invald [-] , J. Inwald [-] , M. Homola [-] , A. Kališ [-] - J. Poul st. [-] , L. Dvořák [-] (79. D. Krča [-] ) , T. Kadlec [-] , P. Dvořák [-] - P. Kozel [-] , P. Fabík [-] (46. O. Bradáč [-] )

ŽK: 56. M. Bartoň , 59. P. Večeřa , 88. V. Dlouhý - 34. L. Invald , 39. T. Kadlec , 87. J. Inwald .
Hráči zápasu: M. Petr , M. Hanuš .
Místo: Rovečné. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Dítě Radek - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.