1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 15:00

10.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jimramov nechal překvapivě body v Rovečném


Branky


0

Rovečné podruhé po sobě vyhrálo a posouvá se tabulkou vzhůru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branku nepřinesl

V desátém kole III. třídy se představil v Rovečném na hřišti jedenáctého celku tabulky, druhý Jimramov. Domácí minulé kolo vyhráli v Pohledci a zajisté na bodový zisk chtěli navázat i v tomto utkání. Jimramov hraje na podzim velice dobře, což potvrdil v předešlých třech zápasech, v nichž dokázal naplno bodovat. Letos na jaře však Rovečné, které patřilo k aspirantům postupu do Okresního přeboru porazilo Jimramov na svém hřišti 3:0. Jimramov zajisté měl tento výsledek v hlavách, ale v zápase byl jasným favoritem. Začátek zápasu vyšel lépe hostům, kteří domácí dostávali pod tlak. Vyloženou šanci ale diváci neviděli. Od dvacáté minuty se hra vyrovnala a do jediné šance prvního dějství se dostali také domácí. Petr Žila ve velkém vápně udělal kličku obránci hostí, ale brankář Jimramova Antonín Hlaváč byl na svém místě. V mrazivém podvečeru proto odcházely oba týmy za bezgólového stavu 0:0.

Karel Jančík rozhodl

Do druhého poločasu nastoupili hosté s velkým náporem, ale v první šanci trefil Jan Buchta jen tyč branky, střeženou Milanem Petrem. Hosté dále tlačili, ale byli to po hříchu domácí, kteří využili jedinou příležitost ke skórování. V 61. minutě prostrčil Zdeněk Prudký míč na Karla Jančíka a ten si již s nabídnutou šancí poradil 1:0. Hosté poté uzamčeli svého soupeře na jeho polovině hřiště, ale střely Jana Buchty a Martina Dvořáka skončily jen na břevně Petrovy branky. Domácí se po závěrečném hvizdu rozhodčího Jana Žilky mohli radovat ze zisku tří bodů, které jim stejně jako před týdnem v Pohledci zajistil Karel Jančík. V tabulce se tak Rovečné posunulo na desáté místo a na střed tabulky ztrácí jen několik bodů. Jimramov zůstal po sérii překvapivých výsledků v tomto kole na místě druhém.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Rovečné
Radovan Polách, trenér Rovečného: Získali jsme tři body díky velkému štěstí. Jimramov nás přehrával ve všech směrech. Hosté měli smůlu, byli výrazně lepším týmem.

TJ Sokol Jimramov
Pavel Borovský, trenér Jimramova: Zápasy, kde jsme "papírovým" favoritem nám nesedí, hráli jsme špatně. Navíc při třech tyčkách se od nás odklonilo i štěstí. Zápas rozhodla sporná ofsajdová situace, ale nebudu se na ni vymlouvat. Utkání jsme si prohráli sami nedůrazem v koncovce a taky trošku profesorským přístupem, na který nemáme.



Sestavy


TJ Sokol Rovečné
M. Petr [-] - R. Doskočil [-] , T. Prudký [-] , J. Šenkýř [-] , M. Bartoň [-] - P. Žila [-] , M. Svoboda [-] , K. Jančík [-] , P. Svoboda [-] - M. Ondráček [-] (81. M. Bezectný [-] ) , M. Hofírek [-] (58. P. Večeřa [-] )

TJ Sokol Jimramov
A. Hlaváč [-] - J. Sedlák [-] (16. P. Sedlák [-] ) , M. Pavelka [-] , P. Sedlák [-] , O. Černý [-] (86. J. Prüger [-] ) - V. Dostál [-] (61. J. Holeš [-] ) , L. Bednář [-] , J. Buchta [-] , L. Buchta [-] - M. Dvořák [-] , Z. Novotný [-]

ŽK: 72. M. Bartoň - 22. M. Dvořák , 33. O. Černý , 84. L. Buchta .
Hráči zápasu: M. Petr .
Místo: Rovečné. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Žilka Jan st. - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.