Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 12:30

8.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Radešínky uštědřilo Rovečnému Bůra


Branky


0

Domácí hráči Radešínské Svratky B pokračovali v dobrých výkonech v domácím prostředí a porazili vysoko Rovečné 5:0

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Konec první půle Rovečné nezvládlo

Po nedělním obědě se šlo v Radešínské Svratce na fotbal, který všem přítomným divákům musel chutnat. Domácí rezerva zatím patří v domácím prostředí k nedobytným tvrzím. Rovečné si naopak zatím z utkání venku přiváží jednu prohru za druhou. Navíc jediná vstřelená branka venku je také špatnou vizitkou tohoto týmu. Utkání začalo velmi opatrně, se vzájemným oťukáváním z obou stran. Vyložené gólové situace nepřicházely, a tak si přítomných 50 diváků muselo počkat až do 38. minuty zápasu. Výborně hrající Jínek začal kombinaci, míč šel od Novotného přímo na Dvořáka, který již mohl pohodlně zasunout do prázdné branky 1:0. Domácí kuli železo dokud bylo žhavé. S chutí hrající Jínek potáhl akci až k rohovému praporku, jeho centr našel Chrásta, který si již s nabídnutou šancí poradil 2:0. Ve 45. minutě přišla branka domácích do šatny. Antonín Jínek se prokličkoval přes tři hráče, ale v dalším útočném snažení ho zastavil faul ve vnitř pokutového území. Sám faulovaný hráč si míč postavil na značku pokutového kopu, který neomylně proměnil 3:0. Domácí odcházeli po gólově produktivní sedmiminutovce nakonec do šaten velice spokojení.

Domácí přidali ještě dvě branky

Jak domácí skončili první poločas, tak začali ten druhý. V 50. minutě opět Antonín Jínek odcentroval a Petr Novotný se před prázdnou brankou nemýlil 4:0. V 57. minutě již to bylo o pět gólů. Antonín Jínek se po pěkné kombinaci domácích dostal až na malé vápno, kde udělal kličku obránci a levačkou zavěsil do protipohybu brankáře Martina Petra 5:0. Po této gólové akci mohl nejlepší hráč na hřišti Jínek v klidu vystřídat. Po jeho odchodu se již toho moc důležitého nestalo, co se týče gólových situací. Domácí chtěli přidat další branky, ale dva pokusy Jana Janů skončily těsně vedle a střela Petra Jozífka orazítkovala tyč. Hostům se naskytla šance na snížení stavu v 88. minutě, kdy po faulu v šestnáctce nařídil rozhodčí Myška druhý pokutový kop v zápase. K němu se postavil Jiří Šenkýř, ale penaltu mu brankář Milan Petr vytáhl u tyče.  Utkání tak skončilo jednoznačnou výhrou domácích 5:0.



Ohlasy k zápasu


FK TJ Radešínská Svratka B
Petr Jozífek, hráč R. Svratky: Rozhodlo posledních deset minut první půle. Rovečné se po těchto obdržených brankách složilo a my jsme utkání dohrávali v klidu.

TJ Sokol Rovečné
Radovan Polách, trenér Rovečného: Hrajeme bez pěti hráčů základní sestavy a je to znát. Dnes jsme byli do první obdržené branky možná i lepší v poli, ale soupeř poté udeřil a během chvilky nám dal tři branky, což rozhodlo. Ve druhém poločase náš zmar vyvrcholil neproměněnou penaltou.



Sestavy


FK TJ Radešínská Svratka B
M. Petr [-] - J. Janů [-] (68. L. Skryja [-] ) , J. Chrást [-] (50. T. Kříž [-] ) , P. Jozifek [-] , P. Stehlík [-] - J. Nejedlý [-] (55. M. Kříž [-] ) , A. Jinek st. [-] (57. J. Poul [-] ) , P. Novotný [-] (64. T. Kilian [-] ) , P. Veselý [-] - J. Dvořák [-] , B. Jandourek [-]

TJ Sokol Rovečné
M. Petr [-] - T. Prudký [-] , M. Bartoň [-] , J. Šenkýř [-] , R. Doskočil [-] - K. Jančík [-] , M. Svoboda [-] , P. Žila [-] , P. Svoboda [-] - V. Dlouhý [-] , P. Večeřa [-] (79. M. Hanuš [-] )

ŽK: 24. J. Janů , 29. P. Novotný , 35. J. Chrást , 67. J. Dvořák - 10. P. Žila , 40. T. Prudký .
Hráči zápasu: A. Jinek st. .
Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.