Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2022 10:30

28.kolo, Divize A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva si s chutí zastřílela a prodloužila svou neporazitelnost už na sedm utkání


Branky


18

Hořovice momentálně bojují o udržení se v soutěži. Díky své sérii pěti výher v řadě si polepšili z posledního místa o čtyři místa. Budějovice se úspěšně drží na druhé příčce za suverénními Přešticemi. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Klidný první poločas nabídl dvě branky

První úspěšný zákrok měl domácí brankář Lerch proti pokusu Königsmarka. Na druhé straně si mohl připsat zákrok i Koten, ale domácí hráči nejprve nedosáhli na míč proskakující skrz vápnem, poté nebyl úspěšný ani hlavičkující Matoušek. Ve 12. minutě se dostali domácí do brejku, Robin Polanský dostal míč u půli hřiště a díky své rychlosti se dostal až do vápna soupeře odkud vypálil a díky odrazu od tyče se míč dostal za Kotenova záda - 1:0. Za minutu mohl dát gol i Malecha, ale zradil ho první dotek. Tři minuty po odehrané půl hodině se dostal přetažený míč na Bečváře, který byl faulován ve vápně Hlídkem. Pokutového kopu se ujal Jakub Matoušek, který svou šanci proměnil - 2:0. V poslední minutě prvního poločasu vstřelil krásnou branku Jandera, ale bylo už dávno po odpískaném ofsajdu, takže následovala odměna ve žluté podobě. 

Budějovice dokonaly debakl

Do druhého poločasu vstoupila lépe domácí rezerva. Po skvělém míči od domácího stopera Brabce se sám před Kotenem objevil Libor Bastl, udělal kličku brankáři a zakončoval do prázdné branky - 3:0. Za necelých deset minut se po individuální akci prosadil i Tadeáš Bečvář - 4:0. Obrovskou šanci na snížení měl hostující Jandera, který se dostal k míči po chybě domácího obránce. Jandera se ocitl v tváří tvář Lerchovi, úspěšnější byl brankář černobílých. V 68. minutě se po krásné akci míč ocitl u Robina Polanského, jeho pokus zkusil vykopnout ještě hořovický obránce, ale bylo už pozdě - 5:0. Druhá branka Robina Polanského v tomto utkání. V závěru utkání se prosadili i náhradníci ze střídačky domácích. Nejprve  se po přihrávce do vápna prosadil David Šestbauer, který nasadil Kotenovi dokonce i jesle - 6:0. A za dvě minuty nechaly Hořovice opět ve vápně volného Adama Pecha - 7:0.

 

Hořovice tak okusily porážku po pěti zápasech. Na tento zápas musejí rychle zapomenou, protože v dalším kole jedou na plzeňský Petřín a v posledním kole si to rozdají od udržení s chebskou Hvězdou. To rezerva Budějovic natahuje svou neporazitelnost už na sedm zápasů. 



Sestavy


SK Dynamo České Budějovice B
T. Lerch [-] - L. Bastl [-] (66. M. Coufal [-] ) , O. Čoudek [-] (46. L. Perina [-] ) , J. Malecha [-] (76. D. Šestauber [-] ) , T. Hák [-] , J. Brabec [-] , J. Matoušek [-] (76. A. Pech [-] ) , R. Polanský [-] , T. Bečvář [-] , J. Pařízek [-] , M. Šimoník [-] (46. V. Bízek [-] )

SK Hořovice
M. Koten [-] - T. Hlídek [-] (63. R. Vokůrka [-] ) , M. Polák [-] (81. F. Čapek [-] ) , J. Smetana [-] , R. Jandera [-] , J. Pyšek [-] (81. Š. Šíma [-] ) , T. Plánička [-] , N. Wacker [-] (81. M. Záluský [-] ) , M. Kuška [-] , O. Bublík [-] , V. Königsmark [-] (76. O. Bělohlávek [-] )

ŽK: 45. M. Šimoník - 46. R. Jandera .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: HAVRÁNEK Martin - DUDA Miroslav, MAZANEC Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Matěj Rybař

Expert: Dan Houdek
Tip experta: výhra domácích

Famózně kombinační mužstvo, nás rozebrali jako lego a spousta šikovných hráčů. Navíc hrají doma.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích