Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2022 10:00

14.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hředle se natrápily na vítězství v Lužné


Branky


9

Nelehká úloha čekala na svěřence Jana Sklenáře. Hředle začaly jarní část v Lužné. Domácí Sparta chtěla získat cenný skalp dosud prvního celku soutěže a do poslední minuty bylo o co hrát. Nakonec zelenobílí jednogólové vedení udrželi a pokračují v suverénní jízdě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól do šatny

Lužná nezačala vůbec špatně a svému soupeři po pár minutách zatopila. Vejvoda využil svou rychlost, připravil dobrou pozici pro Staňka, ale ten mířil nad. Hředle však přišly s tou nejlepší možnou odpovědí. Chybnou rozehrávku přečetl T. Vitner, který posunul míč na Bechnera. Hředelský snajpr a hráč podzimní části dle diváckého hlasování našel svého parťáka A. Vitnera. Ten čelil Ambrůžkovi, přes kterého přešel a jeho následná střela se třepotala v síti - 0:1.

 

Domácí po aktivním začátku přenechali otěže hry hostujícímu celku, který držel míč a kontroloval hru. Hředelští se dostávali do zajímavých pozic, ale větší šanci si nedokázali vytvořit. Svou herní převahu nevyužili, a tak udeřilo z ojedinělé šance na druhé straně. Na Mezeiův nákop nedosáhl Žihla, míč se dostal k Vejvodovi a luženský rychlík z úhlu propálil Malinovského - 1:1. Lužná mohla jít dokonce do vedení, ale Grillovi chybělo při zakončení hlavou jen pár centimetrů.

 

Další obrovskou šanci si vytvořil hostující celek, ale Kopřiva svůj tým podržel při zakončení T. Čudy. Domácí brankář se zaskvěl krátce poté znovu, to když vychytal dobře hrajícího Minaříka. Už to vypadalo, že Sparta udrží do kabiny velmi dobrý výsledek a první poločas nenabídne vítěze. Opak byl pravdou. Minařík připravil šanci pro A. Vitnera, který se znovu nemýlil a poslal svůj tým do kabin s jednogólovým náskokem - 1:2.

 

 

Závěr s červenou

Druhý poločas už tak pěknou podívanou nenabídl. Místo fotbalu se lidově řečeno kecalo, rozdíl jedné branky byl znát s přibývající nervozitou. Nepěkné druhé dějství pokračovalo i nadále, když musel po hodině hry po zranění odstoupit ze hry A. Špička. S ubývající úrovní ale přeci jen přicházely šance. Nedorozumění hředelské defenzivy mohl potrestat Vejvoda, svůj únik ale poslal do rukavic hředelského brankáře.

 

V další příležitosti zahrozili hosté. Kroupovi to nadvakrát nevyšlo, další šance ale už byla pro zelenobílé šťastnější. Po kombinační akci připravil Minařík míč na hranici vápna Bechnerovi a ten nedal brankáři šanci - 1:3. Tato branka mohla přinést klid na kopačky, ale Lužná to nevzdala a byla po zásluze odměněna. Na rohový kop si naskočil Staněk a krásnou hlavičkou vymetl šibenici - 2:3. A bylo zaděláno na drama.

 

Hostujícímu celku trochu ulehčil situaci nedovolený zákrok Ambrůžka ve vápně na T. Čudu. Pokutový kop na sebe vzal Bechner, ale další branku nepřidal! Lužná cítila šanci na body, žádnou další výraznější šanci si ale během dlouhého nastavení nevytvořila. Závěr už přinesl jen druhou žlutou, tedy červenou kartu pro Ambrůžka. Zápas dvou rozdílných poločasů tak ovládl podzimní mistr, i když se svým výkonem nemůže být stoprocentně spokojen.

 

Galerie od Šárky Krejčové.

 

Zdroj: oficiální webové stránky FK Hředle, upraveno redaktorem

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Lužná
Radek Šnajdr, hráč: Do utkání jsme nevstoupili dobře a po pár minutách jsme po chybě v obraně prohrávali. Kolem 20. minuty se pomalu začala hra vyrovnávat. Po půl hodině hry jsme vyrovnali zásluhou Vejvody, ale bohužel těsně před poločasem přišla opět naše zbytečná chyba a Hředle se dostaly do vedení. Po změně stran se čekalo na gól až do 74. minuty, kdy se trefil Bechner. My jsme zase nic nezabalili a po rohovém kopu po krásné hlavičce do šibenice srovnal Staněk. V závěru neproměnily Hředle penaltu. Musím kluky pochválit za bojovnost a za to, že makali až do konce, chtěli a rvali se za to, aby alespoň bod urvali.

FK Hředle
Jan Sklenář, trenér: Tři body jsou doma a to je to hlavní. První poločas jsme odehráli celkem solidně, dostali jsme se do brzkého vedení a měli i nějaké další šance na navýšení, které jsme bohužel nevyřešili zcela dobře. Bohužel jsme si dokázali situaci v zápase vždy zkomplikovat. Po zbytečném vyrovnání do poločasu nás do vedení dostal znovu Adam Vitner, což se z hlediska zápasu ukázalo jako klíčové. Druhý poločas již moc pohledného nenabídl. Bechner nás dostal do dvoubrankového vedení, ale místo toho, abychom si zbytek pohlídali, necháme si vcelku záhy dát branku po standardní situaci a opět laxním bránění. A další komplikaci si přiděláme neproměním pokutového kopu. Spokojen tedy můžu být se třemi body a s výkonem jednoho až dvou jedinců. Naopak někteří zahráli hodně pod své možnosti. Je tedy v týdnu na čem pracovat, abychom nedopadli se Zavidovem jako v podzimní části.



Sestavy


TJ Sparta Lužná
P. Kopřiva [-] - J. Špička [-] , P. Ambrůžek [-] , P. Mezei [-] , M. Cibulka [-] (78. V. Pospíšil [-] ) - J. Staněk [-] , A. Špička [-] (62. K. Gjorgjiev [-] ) , M. Koloc [-] , R. Grill [-] (74. F. Hornof [-] ) - J. Vejvoda [-] , R. Pokorný [-] -

FK Hředle
V. Malinovský [-] - T. Vitner [-] (65. M. Vitner [-] ) , D. Rais [-] , D. Bechner [-] , A. Vitner [-] (65. A. Kolář [-] ) , J. Sláma [-] , T. Čuda [-] , D. Minařík [-] (95. M. Čuda [-] ) , Z. Žihla [-] (90. B. Amauwah [-] ) , D. Kroupa [-] , M. Somol [-]

ŽK: 50. P. Ambrůžek , 78. P. Mezei , 85. K. Gjorgjiev - 50. D. Minařík , 76. D. Kroupa , 85. J. Sláma , 100. M. Vitner . ČK: 100. P. Ambrůžek .
Hráči zápasu: P. Kopřiva , R. Pokorný - D. Minařík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: BENEŠ Adam - VODRÁŽKA Tomáš, TÝČE Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Ostrý zápas na úvod. Duely mezi těmito celky bývají občas vyhrocené. Hředle budou chtít napravit výsledkově nepovedenou přípravu a vyhrají.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích