0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2022 16:30

16.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pustověty ovládly derby v Ohnivec aréně


Branky


8

Následující kolo rakovnického okresního přeboru nabídlo derby mezi domácím Městečkem a hosty z Pustovět. O důležitost a motivaci v tomto zápase netřeba mluvit. Utkání však příliš krásny nenabídlo a rozhodla jediná branka, po které se radoval hostující Sokol.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vítězný gól

V derby se dá čekat vždy zajímavý zápas, plný nasazení, osobních soubojů a obrovské chuti zvítězit. Což o to, oba týmy jistě chtěly vyhrát, ale moc pěknou podívanou si pro příchozí fanoušky nepřichystaly. Městečko utrpělo obrovskou ztrátu hned v 18. minutě, kdy musel z důvodu zranění ze hry odstoupit kapitán Urban. Pásku předal Šnídlovi, který se z útoku stáhl do středu zálohy a hrozba domácích byla oslabena.

 

Další šok pro Ohnivec přišel ve 28. minutě. Sixta si naběhl do lajny, centrem našel Hranaie a nikým neatakovaný útočník hlavou zařídil velmi důležitý, a jak se později ukázalo, jediný gól zápasu - 0:1. Ohnivec chtěl vyrovnat, ale nebylo mu přáno. Defenziva Pustovět v čele s brankářem Benešem působila kompaktně a chtěla udržet čisté konto. To se podařilo i po velké šanci Drapáka, který odmítl vyrovnání.

Obrat se nekonal

Snaha na domácích hráčích byla vidět, ale v tomto zápase to zkrátka nebylo ono. Ve dvou zajímavých možnostech se zjevil Jůna, ale v obou případech ztroskotal na pustovětské zdi. Hostující Sokol si během zápasu žádné větší příležitosti nevytvářel a snažil se kontrolovat vedení. Derby nakonec dotáhli hosté do vítězného konce. Zápas pro oko diváka nebyl příliš lahodný, ale i takové zápasy jsou. V Pustovětech na tento budou rozhodně rádi vzpomínat, v Ohnivec aréně budou chtít naopak rychle zapomenout, poučit se a v dalším zápase prohru napravit.



Ohlasy k zápasu


SK Ohnivec Městečko
Stanislav Jansa, trenér: Naší hru ovlivnilo brzké zranění Urbana, který musel střídat. Do středu zálohy se zatáhl Šnídl, který pak chyběl v útoku. Pustověty šly do vedení po centru, kdy jsme nepokryli zakončujícího hráče. Nějaké šance jsme si vytvořili, ale zápas se nám moc nepovedl. O to větší to je škoda, že šlo o derby. Zřejmě jsme byli přemotivovaní.

TJ Sokol Pustověty
Petr Hovorka: Zápas nepřinesl divákům extra podívanou. Byla to spíš taková plácaná z obou stran. Tým Městečka se oslabil hned za začátku, kdy se bohužel zranil Urban, který musel střídat. Naším cílem poté bylo uhlídat Šnídla, což se nám relativně dařilo. Naši hře chyběla vždy finální nahrávka nebo spíše celkově to správné rozhodnutí v závěru akce. Na výhru nám nakonec stačil jediný gól.



Sestavy


SK Ohnivec Městečko
J. Abrahám [-] - T. Loder [-] , J. Vician [-] , P. Šnídl [-] , J. Jůna [-] (72. L. Majba [-] ) , V. Prokop [-] (72. M. Telvák [-] ) , F. Drapák [-] , J. Urban [-] (18. J. Ryba [-] ) , J. Hadrava [-] , D. Jun [-] (46. J. Kučera [-] ) , T. Heger [-]

TJ Sokol Pustověty
M. Beneš [-] - T. Elznic [-] , P. Hovorka [-] , M. Peták [-] (65. M. Šimon [-] ) , O. Hula [-] , M. Hranai [-] (89. F. Kratochvíl [-] ) , P. Matějovský [-] , J. Sixta [-] , P. Holeček [-] , V. Bičovský [-] , J. Hula [-]

ŽK: 72. J. Jůna .
Hráči zápasu: J. Hadrava - M. Beneš , P. Holeček , J. Sixta .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KOZÁK Lubomír - STROUHAL Jiří, TICHÝ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Jiří Masopust
Tip experta: výhra domácích

Tady volím jedničku už jen proto, že zde bydlel můj bývalý trenér Robert Otcovský (smích).

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích