5:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2022 17:00

18.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Řevničov vedení v Ohnivec aréně neudržel


Branky


53. L. Majba , 57. P. Šnídl (p.) , 58. V. Prokop , 82. T. Heger , 89. P. Šnídl - 31. M. Kočí , 90. M. Beneš
9

Řevničov hrající o záchranu soutěže čekal velmi těžký duel v Městečku. Domácí chtěli využít výhody domácího prostředí a v Ohnivec aréně svého soupeře porazit. První polovina ale přinesla vedení Sparty, která vyhlížela bodový zisk. Městečko ale druhý poločas zařadilo vyšši stupeň fotbalové kvality a body zůstaly doma.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Překvapivé vedení

První polovina patřila hostujícímu celku, který se kvalitního soupeře na specifickém hřišti nezalekl a vytvářel si šance. Městečku se příliš nedařilo a hráči se do zápasu dostávali příliš dlouho. Ohnivec přežil samostatný únik Sedláka, který odmítl vedoucí gól. Po zbytečném nedovoleném zákroku navíc domácí nabídli Spartě penaltu. K té se postavil Jak. Husák, ale rozezvonil pouze břevno!

 

Po půl hodině hry se Řevničov přeci jen dočkal. Velmi aktivně hrající Kočí na levém křídle dostal přesný pas a svůj průnik zakončil přesně k tyči - 0:1. Městečko inkasovaný gól oživil a svěřenci Stanislava Jansy se postupně dostávali do hry. Ke konci prvního poločasu byla jejich hra mnohem lepší, ale na vyrovnání to ještě nebylo. Sparta tak udržela těsné vedení a do kabin šla s velmi dobrým výchozím výsledkem do zbytku utkání.

Pětiminutový obrat

Druhý poločas přinesl hned dvě změny na domácí straně. Tah v podobě příchodu Křikavy a Majby se hned po pár minutách ukázal jako povedený. Řevničov vstoupil do druhého dějství dobře, ale po pár minutách polevil, což se mu stalo osudným. V 53. minutě prostrčil Šnídl míč na Majbu a čerstvý hráč samostatný únik s přehledem zakončil - 1:1. Bylo srovnáno a před Řevničov byl dá se říci ještě celý poločas. A Městečko pokračovalo.

 

O pár minut později byl nedovoleně zastaven v hostující šestnáctce Šnídl a sám faulovaný pokutový kop proměnil - 2:1. Pětiminutovku řevničovské hrůzy ukončil Prokop, ke kterému se dostal odražený míč po rohovém kopu a obrat Ohnivce byl dokonán - 3:1. Městečko kontrolovalo své vedení a zápas dospěl do závěrečné části. Poslední desetiminutovku otevřel gólově Heger, který tečoval před Peterkou střelu z kopačky Šnídla a i on se zapsal mezi střelce - 4:1.

 

Domácí volání o pověstného fotbalového bůra bylo vyslyšeno. A kdo jiný než zkušený mazák Šnídl - 5:1. Z páté branky byla na místě patřičná radost, a tak se vydal na gólové oslavy i zaskakující brankář T. Loder. Domácí se ještě radovali, v brance ale nikdo. Toho si ihned po rozehrávce všiml Beneš, který dalekonosným pokusem rozvlnil síť jako poslední a stanovil tak konečné skóre zápasu - 5:2.



Ohlasy k zápasu


SK Ohnivec Městečko
Stanislav Jansa, trenér: Byl to zápas dvou rozdílných poločasů. V tom prvním jsme hráli zakřiknutě a po hloupém faulu nabídli soupeři penaltu, kterou neproměnil. Do druhé půle jsme udělali pár změn, hra se oživila a zápas jsme otočili.

SK Sparta Řevničov
Jan Fujera, zraněný hráč: Do zápasu jsme dobře vstoupili a vytvářeli jsme si šance. Neproměnili jsme samostatný únik, zahodili jsme penaltu. Po půl hodině jsme šli do vedení a i když Městečko poté začalo hrát, do kabiny jsme vedení udrželi. Druhý poločas začal vyrovnaně, ale pak jsme na pár minut vypnuli, dostali tři rychlé góly a bylo po zápase.



Sestavy


SK Ohnivec Městečko
T. Loder [-] - J. Vician [-] , P. Šnídl [-] , J. Kučera [-] , J. Ryba [-] (82. F. Jelínek [-] ) , V. Zelenka [-] , V. Prokop [-] , F. Drapák [-] (46. L. Majba [-] ) , J. Hadrava [-] (46. J. Křikava [-] ) , D. Jun [-] , T. Heger [-]

SK Sparta Řevničov
J. Peterka [-] - J. Urbanovič [-] (73. L. Petráček [-] ) , T. Bohatý [-] , M. Tóth [-] , L. Vait [-] - M. Kočí [-] , J. Husák [-] , J. Murčo [-] , M. Beneš [-] - V. Kapr [-] (80. P. Kohout [-] ) , J. Sedlák [-] -

ŽK: 34. J. Vician - 18. M. Beneš .
Hráči zápasu: P. Šnídl - M. Kočí , M. Beneš .
Počet diváků: 88. Rozhodčí: SVOBODA David - GEBHART Aleš (N), PESL Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Jan Fujera
Tip experta: výhra hostů

Městečko je těžký soupeř, ale tenhle zápas zvládneme a přivezeme důležité vítězství.

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích