2:4
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2022 17:00

19.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Senomaty ve druhém poločase otočily duel v Lišanech


Branky


40. J. Feher , 43. L. Hanzl - 55. R. Hůla (p.) , 59. D. Hůla , 61. L. Žebrakovský , 90. J. Vávra
10

Lišany musely sčítat absence hned několika hráčů, což před zápasem se Senomaty nebylo nic příjemného. První poločas patřil právě domácímu celku. Po mdlém výkonu se ale Berani probudili a ve druhém poločase ukázali vnitřní sílu. Rychlými góly se vrátili do zápasu, ve kterém předvedli povedený obrat a zaslouženě zvítězili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva slepené góly

Lišany musely před zápasem řešit hned několik absencí svých opor. Chyběl L. Řepka, Mutinský, Hrbek nebo Žalud. Domácí se ale s touto skutečností museli vypořádat a zejména první poločas ukázal, že to nemusí být až takový problém. Senomaty chtěly jistě tohoto handicapu svého soupeře využít, ale výkon v první půli tomu příliš neodpovídal. Po dvaceti minutách musel ze hry odstoupit z důvodu zranění Týče, kterého nahradil Vávra.

 

Utkání se zpočátku hrálo především ve středu hřiště a na výraznější příležitosti se čekalo. Jedna taková přišla po nepovedeném zpracování Medřického. Mácha se zjevil proti Z. Řepkovi, ale lišanský brankář svůj tým podržel. I na domácí straně byly k vidění šance, ale Hildebrant, Ledvinka nebo Roušavý si nepočínali správně. Domácí se ale přeci jen dočkali, a to hned dvakrát!

 

Ve 40. minutě po kombinační akci, na jejímž konci byla nahrávka Medřického za obranu, utekl Feher a přesným zakončením otevřel skóre utkání - 1:0. Další rána pro Senomaty přišla jen o chvíli později. O to více bolela, neboť se jednalo o dva slepené góly do šatny. Medřický vyslal další míč za obranu, tentokrát na Hanzla, který se v zakončení také nemýlil - 2:0. Lišany si tak konce poločasu vytvořily do druhého dějství skvělou výchozí pozici.

 

Skvělá otočka

V kabině Senomat bylo jistě o čem hovořit. A že se nejednalo pouze o bezvýznamné fráze, to potvrdili hosté od prvního dotyku s míčem. Berani získali ihned převahu a šli za vyrovnáním. Úvodní zakončení zvládl zablokovat Haifler, bohužel pro domácí horní končetinou. K pokutovému kopu se postavil R. Hůla a penaltového specialistu v lišanské brance překonal, i když si na míč sáhl - 2:1. Krátce poté zahrávaly Senomaty rohový kop, míč se dostal na hranici vápna k D. Hůlovi a bylo srovnáno - 2:2.

 

Snový start do druhého poločasu nakopl Senomaty a ty se hnaly za vítězstvím. Netrvalo to znovu dlouho a hosté se znovu radovali. Mácha našel na zadní tyči Žebrakovského a skvělá otočka byla na světě - 2:3. Domácí obdrželi velmi studenou sprchu a byli zralí na ručník. Lišany se snažily, ale kýžené vyrovnání nepřišlo. Senomaty držely vedení a v závěru zápasu do otevřené obrany udeřil naposledy Vávra - 2:4.



Ohlasy k zápasu


SK Lišany
Zdeněk Řepka: Jsme rádi, že jsme zápas odehráli, když pomyslím, kolik úsílí stálo sehnat hráče, kteří by byli schopni nastoupit. Bohužel nás postihla marodka. Doufejme, že příští zápasy se budou někteří vracet, ale u pár lidí to vypadá na delší dobu. Kdybychom v prvním poločase proměnili všechny naše vyložené šance, tak byl zápas rozhodnutý. Bohužel jsme na to opět doplatili a druhý poločas nezvládli i vinou, že někteří hráči hráli se zraněním a došla jim síla. Soupeři gratuluji k výhře a především za otočení výsledku v duhém poločase, kdy opět Csaplárova past zafungovala.

SK Senomaty
Marek Špidra: Zápas jsme měli první půl hodinu pod kontrolou. Kombinovali jsme, ale nedokázali jsme si připravit pořádnou šanci. Domácí trpělivě čekali na vlastní polovině. Ke konci prvního poločasu jsme nejspíše polevili z koncentrace a inkasovali po dvou individuálních chybách v obraně. Podobné situace nás trápily i v zápase s Jesenicí a Tatranem Rakovník B. V kabině jsme si k tomu řekli hodně věcí a po dvou porážkách jsme se tedy rozhodli konečně bodovat. Druhý poločas byl od nás přímočařejší, rychlejší a domácí jakoby byli spokojeni s náskokem nás opět nechávali hrát. Průběh jsme i díky změně rozestavení dokázali zlomit a otočit v náš prospěch. Jsem moc rád, že jsme konečně dokázali bodovat a doufám, že na výkon navážeme příští týden.



Sestavy


SK Lišany
Z. Řepka [-] - J. Haifler [-] , L. Hanzl [-] , J. Hildebrand [-] , V. Hamouz [-] , D. Roušavý [-] , P. Kindl [-] , M. Medřický [-] , P. Ledvinka [-] (65. T. Kováčik [-] ) , J. Paseka [-] , J. Feher [-] (76. D. Beneš [-] )

SK Senomaty
J. Hornof [-] - J. Týče [-] (21. J. Vávra [-] ) , M. Hudák [-] , R. Trešl [-] (44. M. Sailer [-] ) , L. Žebrakovský [-] (90. D. Skřivan [-] ) , R. Hůla [-] , L. Mácha [-] , D. Hůla [-] , M. Špidra [-] , A. Polcar [-] , J. Kodeš [-]

ŽK: 77. J. Hildebrand - 37. R. Trešl .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: BENEŠ Adam - TVRZ Marek, ČERVENÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Martin Štiller
Tip experta: výhra domácích

Lišany budou povzbuzeny výhrou u nás. I když je Senomaty potrápí, tak tři body zůstanou v Lišanech.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů